SKRIVET: 2010-03-31, kl 16:00:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

hurry up, let's go!

jag ska inte tänka naivt nu. att kunna använda excel är nödvändigt, men i detta nu känns det sjukt onödigt. dötrisst. uselt. slöseri av värdefull tid. typ. sedan blir det rush hem, städa lägenheten och laga mat till fina fyran. halv åtta hos mig, ajt!

jag saknar min bror måste jag erkänna. någon som har sett han någonstans? where the hell is that guy

SKRIVET: 2010-03-30, kl 16:29:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

nauseous

mår riktigt illa. illamåendet känns säkert värre just för att jag inte har ätit något. har precis läst igenom allt jag hittat om den 15-åriga killen från bjästa som våldtog två tjejer -och hyllades. dna stämde vid båda gångerna, han erkände också, ändå ställde sig i stort sett hela stan på hans sida.

samma kväll som det här klippet våldtog han den andra tjejen. just efter han blivit hyllad. hyllad?.........HYLLAD? är jag i sverige eller i afrika? vad fan är det för fel på människor, tänker man ju.

"Lite segt i början men sista delen är så snyggt gjort där Dennis visar vilken fin kille han är och vad hans vänner betyder för honom."

SKRIVET: 2010-03-30, kl 13:06:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

babes/törling och kling

SKRIVET: 2010-03-30, kl 13:00:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

s-v-i-n-i-g-t trött

det känns som att jag inte har fått sova ut sedan förra veckan. jag vill hem. hem och sova. och äta. men neeeeeeeee, muntlig redovisning om en konstnär om två timmar gäller istället. jag valde banksy. givetvis. han intresserar mig mycket. vill ha hans böcker. all of themmmmm.


SKRIVET: 2010-03-29, kl 16:39:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

under toscanas sol

ändrade planer idag. det blir att plugga hela dagen istället. vilket jävla steg nedåt. men sånt är livet. ska ge mig på mvg-uppgiften till hotellkunskapen där vi ska skriva om ett land. jag valde italien. jag tänkte direkt på maten........ och sicilien. och toscana. jag vill bo precis som kvinnan gör i filmen "under toscanas sol". tänkt vilket underbart fint liv. limoncello, oliverna, mozzarellaosten, vinet, pizzorna med parmaskinka och ruccola, sambuca.

ja just det. plugga var det ja.

SKRIVET: 2010-03-29, kl 12:50:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

am i wry? no

oj. många klipp efter varann. men den här låten kommer vara sinnessjukt MÄKTIG om de spelar den på p&l. jag bara hoppas hoppas hoppas att de gör det.

Mew – Am I Wry? No

SKRIVET: 2010-03-29, kl 12:41:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

i'll see you soon

är inte den bästa känslan att bara drömma sig iväg lite då och då? åh. känner mig naiv av tanken att jag ibland inte vill befinna mig i verkligheten. den bästa känslan är också när jag hittar ny musik. eller andra versioner av gammal musik.

mmmmmmmmmmmmmm. som denna. charmarn. detta är kärlek.

SKRIVET: 2010-03-29, kl 10:31:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

and now we're saying bye

gött att man försover sig till den enda lektionen man har idag. så går det när man somnar utan att ställa klockan. denna helg har varit hyffsad iaf. så hyffsad så att jag inte ens har haft lust att blogga. for so many reasons. har jobbat som fan. skulle vilja skriva "gillar inte att stressa" utan att ni ska tänka "men varför går du restaurang då?". men på jobbet var det sjukt. fick springa runt och göra saker som inte ens var mina uppgifter. att de inte drar in mer personal är oförståeligt. jag är ingen robot.

ska in till mariefred snart. ta en fika och hänga med lojse(http://louisevbr.blogg.se/). det kommer säkert smidas en del planer inför p&l. ser fram emot att umgås med vårat dundergäng som ska härja tillsammans. mmmmmmm.

oh jävlar jävlar jävlar. för stunden känns denna låt väldigt väldigt onötbar. kommer ihåg deras låt "walking with a ghost" som jag nötte ut för några år sedan. sedan gjorde white stripes en cover på den, och då blev den faktiskt inte lika bra även om jag älskar dem också. men LUKAS, du borde göra en FET cover på denna låt!!!! skulle bli mäktigt!!!!!!!!!

SKRIVET: 2010-03-27, kl 22:10:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

a throw away letter

skulle kunna dö för att höra denna låt live. eller kanske bara dö. och ha låten på min begravning istället.

SKRIVET: 2010-03-26, kl 16:32:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

you and me, always

haaaaaaaaaaaaaaaaaj, idag är jaaag energisk, vilket mina klasskamrater säkerligen kan intyga. svängde förbi jobbet idag efter skolan och gick igenom lite saker för helgen. ska t.om få stänga restaurangen själv, första gången jag jobbar, jag menar, det är säker roligt. men läskigt? ja. ja jajajaja. ikväll ska jag hänga med line iallafall. soft som vanligt! synd bara att jag missar fina fyran imorn. some other time babes.

jag vill bara studdsa studdsa till 100 degrees nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mest-spelade-låtar-listan-på-mobilen:

Phoenix – 1901
Clarence Carter – Slip Away
Coldplay – Crests Of Waves
Bon Iver – Skinny Love
The Strokes – Reptilia
The Tough Alliance – Miami
Shout Out Louds – 100°
The Wannadies – You And Me Song

SKRIVET: 2010-03-25, kl 18:23:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

a new chance

för en timma sedan var det bara mat mat mat mat som cirkulerade i mitt huvud. nu är det bara sova sova sova sova. men icke. här får inte vilas. fjerty.

lukas. det är inte nyttigt för mig att du sjunger så fint. jag gillar inte att behöva nöta ut låtar på en dag. tack för det.

miike snow till p&l nu också. it's just gets better and better. nu är det bara coldplay, arctic, bon iver, daft, though alliance och deadmau5 kvar då. hehe. dagdrömmarn.

see ya

SKRIVET: 2010-03-25, kl 12:58:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

everything's not lost

det var skönt ett tag. en slags befriande känsla att gå in och sätta sig i en mörk datorsal där endast ljus från den mulna himlen lyste in. som en liten paus från det röriga springandet upp och ner i trapporna i skolan. jag tog platsen bredvid fönstret. fick i tankarna att där, just precis där, kan jag slänga ut alla mina papper och hamna i djup koncentration i mitt plugg. det varade i 15 minuter. 15 underbart fina minuter. sedan stormades en klass in "det finns ingen datormus här!!!!!!" "inte här heller!!!!!!!!" "urban vad ska vi göra nu då!?!?!?!?". muppar.

så tack chris martin, neil young, bon iver, band of horses och tobias fröberg för era perfekta melodier. nu kan jag sjunka in i djup koncentration igen.

SKRIVET: 2010-03-24, kl 21:38:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

i like them goosebumps

här ska ni få. här ska ni få kycklingpäls. notera att detta är min vän. inte din. allsång med lukas i sommar är inget frågetecken, det ska det minsann bli. framförallt på peace and love!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SKRIVET: 2010-03-24, kl 19:02:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

tell me a story, i know you're not boring

har mycket och ingenting att skriva om idag. har inte riktigt bestämt mig. strösaker som är orelevanta(eller irrelevanta som en älg påpekade). denna dag gick fort som tusan iaf. satt med min bok och läste igenom alla lektioner. dumt kan man tycka. men nej. endast en petitess. påväg ut till jobbet går jag förbi två, ja vad kan de ha varit, 13åringar, som sitter och röker vid en bänk. verkligen suger i sig bloss efter bloss, pillar ivrigt i håret och glor runt efter småpojkar. känner skam vid tanken av att de tror att de är så beroende av de där blossen som de suger i sig med knappt en tredjedels sekund i mellanrum. oufh. jag blir galen. it's madness. lika mycket madness för de som går och lägger sig i ett solarium stup i kvarten för att fixa till fakebrännan.

sedan växer de upp, och när de minst anar det får de beskedet om att de fått hudcancer pga att de inte smörjt in sig i solariumet någon gång under puberteten. great success!

nu ska jag deala med ett referat som för övrigt är en riktig pina i arslet! det blir väl en allnighter.......

bästa på länge/pendlarmusik: Deadmau5 – Strobe. jag vet inte riktigt vad grejen är med dj's och masker för ansiktet/huvudbonader. men denna verkar ha gått för långt. dundermusik dock.

SKRIVET: 2010-03-23, kl 19:56:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

vardagligt hat

positiva malin här. aktiva malin klingar lite finare tycker jag. blev lite halvt störd på blondinbellas inlägg där hon skrev "vid lunch ska tyra och jag till norrköping och sätta på oss våtdräkter för att testa "sveriges bästa yrke", kan ni gissa vad det är?" och la senare upp en bild på ett par delfiner. jaaaaaaaaaaaaaaa vad kuuuuuuuuuul det ska bli tänker isabella löwengrip, säkerligen:) jag hoppas bara på att delfiner som lever i akvarium i vårat land blir behandlade lite bättre än vad de blir i andra länder. att de inte är söndertressade, blir matade med medel som motarbetar magsår och får simma runt i sin egen avföring.

om ni kollar på filmen nedan så förstår ni vad jag gaggar om. det är ingen skitsak man ska vända ryggen om. det är det fan inte. jag blev förbannad så hårt att jag ville slå ned varenda risneger som varit delaktig i det där. bölade som ett litet barn gjorde jag också.

SKRIVET: 2010-03-23, kl 18:36:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

didn't we almost have it all

jag är fan trött. trött på det uuuuuuursketna pissvädret. trött på att inte ha något att göra/en rejäl hobby förutom att rita!!!!! trött på mina kläder. trött på mig själv och mina sviniga val. trött på att vara kräsen på mat. trött på att behöva skriva "för att förhindra svält i denna familj behövs:...." på kylskåpet. trött på att ha fyra timmars hål i skolan. trött på att pendla. på allt. för tillfället. allt. förutom musik. bittermurran. deeeet är jag det..

det enda som håller mitt huvud högt är nog bara tankar på sommaren. shit vad cheezy det låter. men så ligger det till. jag ser bara frammåt nu. aldrig mer bakåt. aldrig mer. jag vill kicka en fet avskedsfest för sofia innan hon drar till usa, jag vill sitta på hopptornet på strandbadet med line, jossie, en flaska rosé och prata om gårdagens bravader, jag vill att det ska bli den 28 juni så jag får umgås med alla jag tycker om, sjunga allsång och springa lite halvlullig mellan alla spelningar i borlänge stad, jag vill ut och paddla i åkersskogarna med fina fyran, äta mig mätt på grillkorv, dricka mig redlöst full och skrika mig hes när jag hoppar från klipporna.

104,7

SKRIVET: 2010-03-23, kl 16:05:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

like

SKRIVET: 2010-03-23, kl 16:01:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

simian mobile disco

hemma till halv elva idag. soft men sjukt långtråkigt. det är väl bara att fortsätta rensa/packa mitt rum. lite lite sorgligt faktiskt. har så många fina minnen här. yada yada, förhoppningsvis blir det många fina minnen i den nya lyan också. har inte riktigt huvudet på skaft idag har jag märkt. glömde stekpannan på högsta grad och ordnade svarta moln i hela lägenheten som nu stinker som att det ligger ett dött djur undangömt någonstans. tvättade sedan en full tvätt med ajax rengöringsmedel. get a grip girl.

"that's just about girls. it's weird that whatever else is on your mind, whether it's the downfall of global economics or terrible environment troubles, the thing that always gets you most is when you fancy someone"
-chris martin

Simian Mobile Disco – I Believe

SKRIVET: 2010-03-22, kl 20:00:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

dolores blazer, please be mine

SKRIVET: 2010-03-22, kl 16:10:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

it's aaall about the goosebumps

denna låt lyssnade jag och min vän evelina sjukt mycket på när vi gick på paulinska. den är fan lika bra idag.


nyfunnen goding.

SKRIVET: 2010-03-22, kl 14:43:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

lustigt

haha. det är, eller måste vara, tillåtet att dra iväg på en nostalgitripp i musiken. eller? någon gång ibland bara? jag tror jag har skrivit förut att jag bara lyssnade på pojkband när jag var liten. var inte riktigt den där spralliga spicegirls-tjejen utan mer den känslomässigt störda grubblaren som lyssnade på westlifeballader när jag fick en enda minut över. så är det nog än idag. dock är nog min musiksmak på en annan nivå nu....lyckligtvis. låter sjukt självgott att skriva så, men det är klart man avgudar sin egen musiksmak.

haha. alltså. detta är sinnes. sådana här låtar är så flummiga att man bara vill springa och gömma sig och aldrig komma fram igen, eller bara hoppa runt och fjanta sig tills konditionen säger stopp.

Five – Got The Feelin' - Radio Edit
Boney M. – Ma Baker fortfarande dunderskön
Aaron Carter – Crazy Little Party Girl
Daze – Superhero
Diana Ross – Upside Down
Eddy Grant – Gimme Hope Jo'anna
Me & My – Dub I Dub denna tar pris i pinsamhet
Robin Cook – I Won't Let The Sun Go Down On Me - Radio Edit
Scatman John – Scatman (ski-ba-bop-ba-dop-bop)
Will Smith – Gettin' Jiggy Wit It

SKRIVET: 2010-03-22, kl 14:18:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

started looking for a warning sign

allO. första skoldagen. hyffsat soft dag. kommer gå till tolv på måndagar, hur skönt? så vi har nu livsmedelshygien hela måndag och tisdagsmorgonen i en månad. med ett prov i veckan, hur oskönt? så nu ska jag sätta mig och börja läsa om svensk fisk. intressant till en viss gräns ja......... hade gärna satt mig och läst på min bok istället. som börjar kännas som en rutinmässig sak igen. på tal om ingenting- det finns alltid något jag stör mig hårt på när det gäller tågtransporten till och från skolan. om det mirakulöst nog inte handlar om självaste sjtågen som oftast är försenade så är det människorna på tåget. man snor inte en gamlings plats på tåget. så gör man bara inte. en oskriven regel. man erbjuder sig att stå upp. åh. jag menar. show some mercy. skulle njuta av att se de ungdomarna som inte har någon respekt för äldre, när de själva blir äldre och står på vacklande ben. idjut

låten nedan är exemplarisk negerdunk för mig. ursäkta uttrycket, men så är det. hiphop/rnb/cheezy lyssnar jag på till en viss gräns. kan komma in i perioder då jag bara lyssnar på låtar som denna nedan. väldigt kortvariga perioder dock. jag blir mätt, kan man säga. sånhär musik får mig att tänka på att åka bräda. därför. nom nom.

"stay black" och "holla at ya giiiiirl" tänker jag inte skriva nu bara för det. tjing tjing!

Atmosphere – The Woman with the Tattooed Hands

SKRIVET: 2010-03-21, kl 20:32:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

kooksi

The Kooks – One Last Time

Can I hold you one last time
To fight the feeling that is growing in my mind
I know I did us both all so wrong
I know I'm not always all that strong

A-b-c-d-e-f and -g
Oh that reminds me of when we were free
Before life began to tear us apart
Remember those classes when we thought we were so smart

Ooooooooh
Ooooooooh

We were lovers in every way
Left school together, went back to my place
Now I can hardly remember her face
Before I met her I was ..sad

Ooooooooh
Ooooooooh

And can I hold you one last time
To fight this feeling that is growing in my mind.

SKRIVET: 2010-03-21, kl 16:30:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

l.a.b.i.l

ne-e hörrni. känner egentligen inte för att blogga. idag är jag död. på många olika sätt.. soft kväll igår. mindre soft idag. det är jag, vattenkranen(läs pepsi) och dundermusiken. musiken utan elgitarrer så att huvudet inte sprängs i bitar. är sådär sjukt monsterhungrig man blir dagen efter galej. ser bara två feta köttstycken framför mina ögon men har inte ens ork för att stå upp. så du, du eller du får gärna komma och agera kock i mitt kök. me casa su casa, ajt? slår upp en ny bok nu och försvinner in i en annan värld tills tacos står serverat på matbordet.

PERFEKT för mig nu: Devendra Banhart – Now That I Know

lite halvt barnslig men samtidigt jävligt soft tisha. i want you. and i want you bad.

SKRIVET: 2010-03-18, kl 19:01:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

black & blue

nyligen hemkommen från en grym, GRYM uf-mässa på campus. tänka sig, den sörmländska uf-mässan i strängnäs. på campus. ja, det behöver väl pengarna iaf. strosade runt, blev mätt på gratis godis, lökade järnet och träffade gamla goa vänner. avslutningen i idrottshallen var maffig, mer än vad jag förväntade mig. en soft kille vid micen och massa underhållande discotjejer som tjoade runt på scen. jag fick lite feeling vid prisutdelningen när musiken kom igång. den jävla basen gjorde så att jag ville sitta och studdsa på stolen och längta till helgen.

PEACE AND LOVE 2010 ÄR BOKAT, for your info, hehe..

Miike Snow – Black & Blue

SKRIVET: 2010-03-17, kl 19:46:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

tufft

okej. screw 40x60 canvas. dessa är alternativen. de ska framförallt vara mörka/svarta egentligen, så att de passar in i rummet. äsch. dessa får gå. fyfan vad svårt. kommer vilja göra alla dessa till tavlor. jag kommer bli pank på en sek.











SKRIVET: 2010-03-17, kl 18:17:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

gud

funtar lite på den nya lyan vi flyttar in i senare. har en vägg där jag ska fylla med bara en jävla massa tavlor. en till eller flera med chris ska upp. men vilken. hur ska man finna EN enda bild(som ska upp på 40x60 canvastavla) på chris martin? hur? jag har redan en. en flummig sådan. nu vill jag bara ha en bild på honom där han ser ut som han gör på scen. som en gud. lätt? nej. fan. kvällens göra, soft.

take me back. 22 aug. till 4 timmars väntande och världens bästa dag med sofia,
kalleman och en jävla massa lökiga morsor.

SKRIVET: 2010-03-17, kl 16:29:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

ledger

happytime. vilkert satans tjöt det blir om min praktik nu. men den är snart slut. veckan ut bara. blev erbjuden om jobb idag, så sjukt soft, behövde inte ens öppna munnen. smilgroparna flög upp i pannan direkt. ska jobba helg där nästa vecka. snabba puckar. i like it. givetvis vill de ha mig i matsalen(för första gången) för att servera imorn, när 350 extra elever från snäs kommun kommer och krubbar pga uf-mässan. det ska bli kul att möta alla gamla vännor, men att möta dem kommer typ vara som en slap in the face(eftersom att de tar studenten i år och inte jag) när jag egentligen behöver en såndär "manlig" box på axeln och lite peptalk. jag är störtnöjd med mitt val, det ska gudarna veta. men man tänker ju "tänk om....." och annat skit. nog om skit.

snart kommer sofia hit och hänger. så jag tänkte att jag ska bjuda på mitt bästa te och mitt bästa humör för en av de bästa tjejerna i mitt liv!

jag vill ha svalan på armen. hatten och raybans. och en levande ledger.

SKRIVET: 2010-03-16, kl 16:09:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

islands

flashbacks till tusen var jag med om igår. träffade väldigt gamla vänner och det blev en hel del flabb. flabb? jaja. vidare hem för att sova 4 timmar tills man sedan skulle upp och jobba igen. ruttet rakt igenom. en kul dag på praktiken blev det iallafall. ena dagen gör jag iordning 14.000 pannkakor, idag blev det att knäcka 800 ägg. jag menar. det är inte  världens roligaste, men det flyter på som fan ändå. skulle ha gått milen i länna med min syster och farbror idag(övning inför broloppet) men jag är död rakt igenom och luktar fan alibaba. en lång njutfull(tolkning..) dusch blir det istället, sedan dra musiken på högsta volym och börja packa ihop saker i rummet inför flytten. see ya

The xx – Islands

SKRIVET: 2010-03-15, kl 17:58:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

strawberry weed!

jävligt soft dag. fick leka bagare på praktiken och imorn blir det catering. nice som fan att jag valt till en bagerikurs till nästa år. alla timmar med knådande vid arbetsbänken fick mig att åter igen falla tillbaka till mina tankar kring ett rockcafé. det hade varit så soft!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! har redan tänkt ut maten, designen, MUSIKEN. men.. hejdå drömmar, vi ses igen om 10 år och gör dem till verklighet.

nu kilar jag till line och hänger.

sommar:
Caesars – Strawberry Weed

SKRIVET: 2010-03-14, kl 19:51:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

spin the bottle. goosebumps.

SKRIVET: 2010-03-14, kl 19:28:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

We Are Rockstars

shi shi så skön känsla. p&lbiljett bokas på tisdag. den 28 juni t.om 3 juli kommer vara de mest underbaraste dagarna på hela sommaren. och satan så mycket pengar som kommer gå åt under de få dagarna. men jag längtar ändå. att ständigt vara hungrig för att allt hoppande och ståhej från konserterna har arbetat bort måltiden man klämde i sig som hastigast en kvart innan konserten. ett litet eko sitter fortfarande kvar från förra sommaren, att jag inte borde lägga ned så mycket pengar på just det. mat. men varför i helvete ska man välja bort en sådan fundamental del av livet? nonsens. mat är gott. cooptältet kommer bli min bästa vän.

Does It Offend You, Yeah? – We Are Rockstars

SKRIVET: 2010-03-14, kl 17:15:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

hjärtan

SKRIVET: 2010-03-14, kl 16:42:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

erin wasson

blir galen på detta humör. hundra olika saker bollar runt i mitt huvud just nu. och det kan inte vara nyttigt någonstans att sitta och ha 4 olika nätshoppingsidor uppe och fylla kundvagnar på alla och bara drömma vidare. nä. fan. vad ruttet. genomruttet. dock är det jävligt nice att erin wasson är ett utav anisktena utåt för h&m för tillfället. soft jävla tjej. har fått tusentals nya idéer för tatueringar också...........inte så bra. vi får se hur jag ser ut till sommaren, hehe.. hoppas på minst 4 st tatueringar tills sommarens slut. och det är om jag får jobbet såklart. annars stannar mina idéer som drömmar långt bort..

"if you ain't cowboy, you ain't shit"

SKRIVET: 2010-03-14, kl 13:45:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

i am dr.phil

hejhejhallå. det blev en hejdundrans helg ändå. arbetsintervjun gick svinbra, de var dundersköna. så det blir att provjobba i början av april. sedan blev det krubb, innebandymatch och lagfest med sofia. förvånansvärt kul fan. men på något sätt ska jag alltid tro att jag är dr.phil? att lösa allas problem. har märkt det nu. sinnessjukt dumt. hur som. vi drog en berri dagen efter och jag fick min vanliga bakfylla. inte någon som helst huvudvärk eller illamående, endast jävligt dålig humor. skrattade så att tårarna sprutade i stort sett hela dagen.

evelinus kom hit och hängde med mig igår. vi letade efter en konsert/spelning att gå på, men fasen vad lite action det finns. ska fortsätta leta idag.


SKRIVET: 2010-03-11, kl 22:12:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Barndomen krossad i bitar?

SKRIVET: 2010-03-11, kl 18:28:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Make Love

ingen praktik idag heller. lång historia, skippar den. kollade på ny lägenhet, vi haffade den och väljer nu tapeter, det ska nämligen renoveras om tills jag och mamsen flyttar in. eller bara jag. kommer tydligen få ha den för mig själv för det mesta. soft tänkte jag. varför inte. satt sedan med fian som skulle fylla i tatueringen. jag däremot får ingen tid förrän augusti. fuck. doublefuck. får åka till våran grannby där fåglarna flyger uppochner, för att kolla hur pass bra snubben är där som sitter och leker, och hur tidigt jag kan få tid. gillar inte detta. så nu är jag bitterfittan. att det aldrig ska bli som jag har tänkt mig.

cougartown är för övrigt en jävligt skön serie. i brist på annat så.. kör jag fan ett race med avsnitt nu.

hey, i know you.. ms. sunshine!!!!!!!

SKRIVET: 2010-03-11, kl 17:50:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

finfinaste kändisparet

no doubt!!!!! albert hammond jr. och agness deyn. lättttttttttttttt.




SKRIVET: 2010-03-10, kl 15:26:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

eclipse

sjukt soft. ikväll kl 18 släpps en 10-seks lång sneakpeak från eclipse. och imorgon kommer hela trailern!!!!!!!! det kommer så himla mycket nytt och jävla ja, vad saker kommer hända. trean är min favoritbok så jag har stora förväntningar på denna rulle. dessvärre är jag i mariefred och firar farmor vid 18tiden, men har bannemej något att se fram emot.

saknar min älskling...

SKRIVET: 2010-03-10, kl 14:58:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

jag saknar skolan!


SKRIVET: 2010-03-10, kl 14:36:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

one last time!!!

topplåten av toppbandet. fy sjutton så svårt. bäst band uppifrån och ner.

  1. Coldplay-I ran away
  2. Arctic Monkeys-D is for dangerous och From the ritz to the rubble första delad.
  3. The Strokes-Hard to explain
  4. Paramore-Misguided ghosts(som akustiskt val) annars.. Born for this
  5. The Kooks-One last time
  6. Shout Out Louds-Please please please
  7. The Hives-Two-timing touch and broken bones
  8. Daft Punk-Make Love och Face to face på första delad. måste det bli.
  9. Justice-Waters of nazareth
  10. The Though Alliance-My hood
  11. The Rolling Stones-Beast of burden
  12. Michael Jackson-Man in the mirror
  13. Caesars-Over 'fore it started
  14. Bloc Party-Hunting for witches
  15. Bon Iver-Blood bank
  16. Does if offend you, yeah?-Dawn of the dead
  17. Tiger Lou-The Loyal eller You can't say no to me
  18. U2-City of blinding lights
  19. The Coral-Pass it on
  20. Underoath-Writing on the walls
  21. Boys Noize-Jeffer

SKRIVET: 2010-03-10, kl 12:51:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

mr.lovemaker

mja, den där "diagnos-okänd-killen" från tv skulle kunna få komma hem till mig idag. det är soft att inte kunna äta någonting utan att få kramp i magen och tårfyllda ögon. ännu mer soft att sitta och försöka få tag på vårdcentralen i timmar helt utan framgång.

inget av det där är soft. något som är jävligt soft däremot. det är det feta bandsläppet från p&l som kom imorse. the kooks, ane brun, nikola sarcevic, jay-z, lasse lindh. the kooks ska vi inte tala om, det kommer vara galet, om de inte ställer in som förra året..... det skulle vara grymt att höra ett gäng oldies av jay-z också, och empire state of mind!!!!!!!!!

OBS!!!
Ung varmhjärtad man på snart 18 bast söker en gosig partner att dela tält med i sommar på Peace&Love! Du ska vara en snygg tjej som iallafall har en fot på jorden, som gillar att släppa loss(ibland även spåra ur) och våga ta första steget! "För ynka 400 spen är stjärten din, han gör allt utom att kyssas på munnen!"

Finnes: Jävligt intelligent, musikalisk kille utan påtagliga brister överhuvudtaget.
Sökes: Likasinnig fast bättre!

Hör av dig om DU känner dig menad för denna grabb!

SKRIVET: 2010-03-09, kl 22:19:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

soft!

SKRIVET: 2010-03-09, kl 20:30:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

komsi..

SKRIVET: 2010-03-09, kl 20:26:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

stranded in this spooky town

sjuk jävla känsla att vara så matglad som jag är, ständigt hungrig men att inte våga äta något. min satans mage känner fortfarande för att krampa lite då och då. efter några minuters googlande så har jag bara kommit fram till att det kan bero på att jag inte sköter mina måltider. vad är det? sköter mina måltider? pfft, nog äter jag allt.....

så i kombi med detta så är mitt humör inte världen bästa idag. skulle kunna slå någon hårt i nyllet om jag fick chansen. jag saknar min bror också, men skulle inte tåla att ha dryga personer i min närhet just nu, då skulle jag brista ut i tårar tills det tog slut på dem..

det enda positiva är att jag ska på en fucking arbetsintervju på fredag!!!!!!!!!!!!!!!!! så jävla soft!!!!!!!!!!!!!

passande just nu:
Kings Of Leon – Closer

SKRIVET: 2010-03-09, kl 17:25:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

I ran away from you

i ran away from you,
that's all i ever do
and though i started here,
i ran away from you..

i'm gonna come in,
and see it through

i ran away from you,
that's all i ever do

and when i heard you call to
come back to me
and though i should stay
i don't have the stomach to

everyone i know
says i'm a fool to mess with you,
everyone i know
says it's a stupid thing to do

i have your love on call
and yet my day is not so full
there might be nothing left to do

So i ran away from you..

SKRIVET: 2010-03-09, kl 13:48:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

nobody said it was easy

ska in med skissen till tatueringen senare. hon som förmodligen kommer göra min tatuering(om den är så pass liten som jag säger) ska kolla på den och sätta mig i kön om det finns tid innan hon blir mammaledig i april. då kom jag att tänka på.. vad vill jag göra för tatuering om den jag har skissat på nu, är för stor för att få en tid innan april? nu vet ni vad jag kommer ägna hela min eftermiddag åt.. i början var mitt huvud tomt av idéer och nu får det knappt plats mer där uppe. så nu snackar vi fet beslutsångest.................. det lutar mot en G-klav antingen bakom örat eller på ryggen. kommer lätt leta nytt ställe om jag inte får någon tid där ändå. vart är ju frågan då? fördelen på dannes tattoo är ju att jag har presentkort där. wha'evaaa, det ska inte stoppa mig. men först ska jag prioritera p&lbiljettt, det har jag lovat lojse!

tjing tjing





SKRIVET: 2010-03-08, kl 20:28:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

oh my

vad läsarna har ökat. förstår inte detta. det måste finnas folk som tänker precis som jag på något vis. när jag skriver här så skriver jag ju allt jag tycker och tänker om allt, kul att det intresserar så många egentligen. ganska lustigt faktiskt. skulle nog bli kära i er allihopa om ni också var intresserade av all musik och allt annat skit jag skriver om! hehe.. jaaa, musik betyder mycket, men kanske inte så mycket, ni förstår poängen=)

det här med att skissa upp en tatuering var ju inte världens lättaste. tur att jag har min muskaliska vän lukas till hjälp. han är suverän den killen.

tog precis en titt i ett kuvert fullt med gamla foton och andra grejer från mammas yngre dagar. körkort från californien, ski-pass från chamonix....ett halvdant bevis på att jag inte blev bortbytt på bb iallfall. jag vill också dit. jag drömmer ständigt om de där ställena. reminder-my time will come to..

SKRIVET: 2010-03-08, kl 15:35:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

lightspeed!!!!

SKRIVET: 2010-03-08, kl 15:16:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

I ran away

vilka blandade känslor på ett enda dygn. avund/eufori/sympati/ånger/glädje/frustration/entusiasm. igårkväll började min mage krångla som den har gjort i några dagar nu på senaste. fick någon form av magkramp och kunde helt plötsligt inte andas igårkväll. idag är jag hemma, måste gå som en kärring helt duppelvikt för att det inte ska kännas knas, som att alla mina tarmar brister.

och mindre smart som man är så har jag inte bokat tid för tatuering sedan jag fick det i presentkort i dec. nu visar det sig att jag ska in med skiss imorgon för att visa att den kanske är så pass liten att hon kan klämma in mig någonstans innan hon blir mammaledig tills i höst(höst!!!!!!!!!!!!!!!!!) jag måste börja nu. detta är för sjukt för att missa. måste rita den ordentligt. inte för mycket pillergöra, nejnej, då går det inte..

oj jävlar, och vilket coldplaycitat var det ja? christ, i got some work to do!!!!!!!!

Coldplay – I Ran Away

SKRIVET: 2010-03-07, kl 22:09:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

holy cow

SKRIVET: 2010-03-07, kl 19:21:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

let's buy happiness!

Boys Noize – Let´s Buy Happiness



SKRIVET: 2010-03-07, kl 18:30:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

The Runaways


SKRIVET: 2010-03-07, kl 12:45:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

embrace

så sjukt skön dag igår. kände inget intresse alls av att gå på den är 100dagarsfesten vilket var soft. var hemma hos eve, satt i köket med hennes mamma och peter och pratade om allt mellan himmel och jord. de bjöd på förrätt innehållande exotiska frukter, kryddor och piripiri och jävlar var det började brinna i halsen efter ett par tuggor. piri piri är "minichilifrukter" men mycket starkare än vanlig chili. kom ihåg när jag fick det på min pizza på lanzarote och hela bordet  började langa sina glas till mig. sedan fick vi lammracks med shimishuri som  fan måste ha varit det godaste jag ätit på länge. jävlar säger jag bara. vad jag älskar mat. hehe...........

vi såg den oskarsbelönade filmen "precious" och jag blev  illamående efter de första sekunderna i filmen. vidrig film. ushuschusch. hemsk men sjukt bra film.

"yesterday i cried. but you know what? fuck that day. that's why god made other days."

SKRIVET: 2010-03-06, kl 17:36:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mr.Young

Neil Young – My My, Hey Hey - Out Of The Blue Album Version

SKRIVET: 2010-03-06, kl 17:26:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

hanging on the telephone

tänk vilken ångest man får när man lyssnar på gamla gubbar som snart inte kommer finnas kvar i musikvärlden längre. visserligen går låtarna fortfarande som rinnande vatten, men chansen att se dem alla live? oufh. time is ticking. min mamma är den som hade den skönaste musiksmaken på "sin tid". beatles, beach boys, clash, cash.. nu är hon den personen som ber mig ladda ner radioplågor som t.ex darins cover på viva la vida. fuck you darin! fuck you long time!

huvudvärken är numera bearbetad. soft. nu kilar jag över till line.

The Nerves – Hanging On The Telephone

SKRIVET: 2010-03-06, kl 15:04:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

ultimata kvinnan, ultimata bilen

SKRIVET: 2010-03-06, kl 14:10:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

the soundtrack of our lives

aaaaah, just precis nu snubblade jag över den finaste låten på länge(The Soundtrack Of Our Lives – The Passover). ska låta den gå på medan jag vilar och bearbetar min huvudvärk.......... the whine is the bad guy in this drama. fy satan så det känns där uppe i knoppen.

finfin kväll igår. mysigt. soft. härligt. roligt. jag gillar mina vänner.

screw you headache!!!!

SKRIVET: 2010-03-06, kl 02:54:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

getting emotional

Min 18årsdag. Okej, nu vill jag bli 20.










SKRIVET: 2010-03-05, kl 18:02:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

trouble's what your are in..

Hur gammal är du om fem år? 23
Vem tillbringade du minst 2 timmar med idag? det skulle väl vara med mina handledare niklas och fredrik
Vad lyssnar du på just nu? The Pierces – Three Wishes
Vilken ögonfärg har du? blåa tror jag
Har du någon piercing? oh hell no
Din största vinst? en ny lott?
Vilka hemsidor besöker du dagligen? oj. runt 10 bloggar, fb, aftonbladet etc
Vilken är den senaste filmen du sett? law abiding citizen, vidrig
Är dina föräldrar gifta eller skilda? skilda, way back
När vaknade du idag? för tidigt. halv 6
Vem ringde du senast? sofia
Vem ringde dig senast? mamma
Hur löd det senaste smset du fick? haha ojdå, vad duktig du är! vad gör du idag då? puss på stjärten!
Föredrar du att ringa eller skicka sms? ringa, sms med touch är b.a.j.s
Vad fick dig att verkligen skratta senast? emil, sofia? vet inte
Hur stor är din säng? för liten. 120x200
Sover du på någon särskild sida? på "icke-vägg-kanten" nära nattduksbordet
Tycker du om kaffe? ja, dessvärre gör min mage inte det
Vad dricker du till frukost? inget
Kan du spela poker? nej..........
Har du stationär eller bärbar dator? bärbar
Vill du ha barn? Isåfall, när? ja det är klart. men inte än. vid 27 års ålder kanske.
Vad spenderar du helst pengar på? konserter.....mat....hehe
Vem är den roligaste människan du känner? oj. tough call. min pappa kanske. philip! evelina, fast henne skrattar jag mest åt, inte med:D
Vilken var den senaste boken du läste? en memoar av bob dylan
Läser du dagstidningen? ibland
Vem var din favoritlärare i högstadiet? FIGGELITO
Hur länge har du campat som längst i ett tält? 6 dagar
Vad är det äckligaste du har ätit? oh brrrrrrr. alla sörjor på coetusceremonin. gåshud!!!!!!
Vem ringer du när du är arg/ledsen? evelina
Vem såg dig naken senast? älskling
Är du fåfäng? nejnej
Ångrar du någonting du gjort? många saker
Svär du ofta? Ja tyvärr, mestadels "jävla" "jävligt" inte så grova grejer..
Vilken kroppsdel är du mest nöjd över? lilltån?...........vet inte, ögonen kanske?
Vilken kroppsdel är du minst nöjd över? haha. vad fjantigt detta är! aja..mina bröst/lår/rumpa
Vem är din förebild? jag tror inte att jag har någon
Vad ska du göra nu när du svarat klart på alla frågor? in i duschen och njuta!!!!

SKRIVET: 2010-03-05, kl 16:41:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

it never stops! no...

ja men tjenna! bangare hit och bangar dit, så nu har jag inga planer på hela helgen verkar det som. vad livet är rättvist ibland va! skulle vara nice att vara på en konsert ikväll, svettas som en gris bland sjungande människor omkring sig, men den lyxen är det två månader kvar till. jag har evelina för mig själv ikväll iallafall!!!!!!!!! fick en jävla egoboost idag på praktiken. tänk vad skönt att höra beröm när man slitit arslet av sig. fan vad värt det är med ryggvärk i slutändan. helt ärligt. "det är så bra med dig, för du jobbar skitsnabbt och självständigt!". oufh. me so happy.

and maybe i'll meet up with these two hotsnacks!!!!!! (bilden tog de när de gav mig biljett till hoffmaestro i 18årspresent.)

SKRIVET: 2010-03-04, kl 23:24:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

i'm gonna buy a gun and start a war

efter lite snicksnack med den finaste av alla så har jag nog bestämt mig ang tatuering. tror jag. hehe. ah det har jag. ska ha en notremsa gå längst foten och runt om en liten del utav vaden, men verkligen inte ända upp som på bilden nedan. längst notremsan ska en text gå. en väldigt fin sådan. för nu ska jag välja ut en snutt från poeten mr.martin.

alternativ:

  1. "soldiers, you've got to soldier on, sometimes even right is wrong" - lovers in japan
  2. "said i'm gonna buy a gun and start a war, if you can tell me something worth fighting for" - a rush of blood to the head
  3. "give me strength, reserve control, give me heart and give me soul" - politik
  4. "nothing matters, except life and the love you make" - crests of waves
  5. "every step you take, could be your biggest mistake, it could bend or it could brake, but that's the risk that you take" - what if
  6. "i could feel it go down, you left the sweetest taste in my mouth" - the hardest part
väldigt underhållande bild för övrigt, hehe..

SKRIVET: 2010-03-04, kl 20:02:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

en fröjd för ögat

tjena. ser ut som att jag kommer bli eran nya ägare. vi kommer bli fina tillsammans i sommar.

SKRIVET: 2010-03-04, kl 19:31:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

know your place, woman!

eellO. åter igen en soft dag. faktiskt så gråter jag inte floder över att jag måste gå upp mongotidigt för att vara på jobbet kl 7 på morran. första gången typ. tänka sig, första gången jag inte gnäller över att gå till jobbet. vilket barn man är egentligen. men man ska väl trivas.........eller? fick stå och leka vid en skärmaskin idag, det tog inte lång tid förrän jag stod och dagdrömde om hur mitt egna ställe skulle(kommer!!!!) se ut. tänkte mig ett rockcafé, familybusiness, mmmmmmmmumma. visionerna flödade iväg och sedan kom den lustiga diskkillen och sa att jag hade besök. lukas din buse!!!!!!! jag kanske inte såg så glad ut men det där var mitt överraskande ansikte, hehe.. sedan kom ekonomiarna och gav mig sällskap över lunchen. hånade mina fräna kicks som jag har i köket också. men jag vet innerst inne att de bara var avundsjuka....................

tatueringar. hur svårt är inte detta. att hitta en unik jävel som ingen annan har. att få ihop alla sina bilder i huvet till en enda. att få ihop bilder och texter till en enda liten tatuering. sitter med ett presentkort som jag bannemej ska förbruka innan sommaren. frågan här, fortf, vart ska den sitta? mest tänkbara: handledar=mindre gött som servitris......nacke/hals gör inte alla tatuerare. WHATS UP WITH THIS ANXIETY?


SKRIVET: 2010-03-03, kl 16:07:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

come on over, to my side of the sofa

soft dag. om jag jämnför min praktikplats med mitt förra jobb så vet jag precis vart jag hör hemma. när jag står i ett kök står jag inte och stirrar på klockan varenda sek som går. it is nice, it iiiiis. på tal om köööök så har jag funtat ut en mästerlig(!!!!!!!) varm och efterrätt till tjejerna som kommer till mig på fredag. jag kommer klå dig och din rinnande pannacotta sofia!

The Kooks – Sofa Song (Live From Brighton)

SKRIVET: 2010-03-02, kl 16:21:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

nurse me your questions

shU. jag sitter här och luktar alibaba. står ju i restaurang/kök hela dagen, så matos har blivit min personliga parfym kan man säga. ah ysch. luktar fan inte jordgubbstårta på långa vägar. på tal om vägar. när försvinner denna förbannade istid? vi kan ju dra och kolla på de fina djyren när parken zoo öppnar om två månader! eller nej.. vi kan leka i snödrivor om två månader!

ah. ser galet mycket fram emot sommaren. ser också galet mycket fram emot att slippa möta alla som blickar nedåt på min converse när de möter mig på de slaskiga vägarna. let it go, it aint gonna change, stupid!

att äta exotiska frukter och dricka flaskvis med isvatten på strandbadet. klämma i sig en fet nachotallrik med en iskall öl på balkongen med musik i bakgrunden. sitta med sin bästa vän på apberget och snacka skit i solnedgången. åka ut på sjön med emil och hans vänner och grilla och supa oss monsterfulla på en klippa.

Coldplay – What If

SKRIVET: 2010-03-01, kl 21:49:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

you're favourite worst nightmare

aaaaah. inte så pjåkig första dag på praktiken. nice var det faktiskt. jobbar med ett gäng som man inte behöver hålla in sitt garv, eller sitta med förseglade läppar för att oroa sig över skrämmande kommentarer. de presenterade sig som i comhemreklamen "tjena, fredrik, och jag är jack". lustigkurrar hela bunten. slog mig ned vid lunch med en monsterstor skål med thaisoppa och lade märke till en klyshig "din-mamma-jobbar-inte-här-skylt".

hur som. eh. om jag hade tusen rosor för grabben som lirade strokes och galen musik i rockbaren i fredags så hade jag gett dom till honom med nöje. vad jag mådde bra då. oufh.

jag vill ha ny musik. jag vill ha en lpspelare. jag vill ha strokeströjan.. fortfarande.. för alltid..