SKRIVET: 2011-05-31, kl 16:09:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

all he had was loving hands

tjenare. nyligen hemkommen från plugget. har koll på mina betyg nu, känns jävligt bra. ser fram emot trean nu! helt sinnes va, två år senare än tänkt. visserligen hade det varit sjukt värt att ta studenten med mina jämnåriga hjärtevänner, men med fel utbildning hade jag inte tjänat ett shit på det. och om jag inte hade börjat i etuna hade jag inte lärt känna mina nya hjärtevänner dessutom. win win liksom. har kommit i underfund med hur texten ska lyda som ska få pryda min studentmössa. "bättre sent än aldrig", lär ju bli dunder?

njöt av en jäkla fin dag igår. krubb på georges sedan minigolf med lovis och niklas. måste ju få skryta lite och nämna att jag klådde dem! helt otroligt faktiskt. sedan blev det slagstapremiär och häng i månsons.

nuuuuuuuuuuuuuu kilar jag vidare till lovis med denna i hörlurarna. LIVET ÄR UNDERBART. shU

Gypsy & The Cat – The Piper's Song

SKRIVET: 2011-05-29, kl 14:34:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

you came along and you cut me loose

får ångest bara av att placera arslet här vid datorn, när jag egentligen har sjukt mycket grejer att deala med. nåja. man måste ha en(eller några..) pauser. har haft en hyffsad helg iaf. hade lite vännor över här, hade gjort frozen cheesecake och ost och fruktfat för att gotta oss lite. ibland är jag förbannat snäll ska ni veta. men bara ibland. sedan bar det iväg till mankish för lite fekke. lördagen bestod lite utav allt, morgonpizza, bakishäng med kussefin, krubb på kings med lukas, och ännu mer bakishäng hos eve.

..och nu ska jag göra broccolipaj, sedan återstår endast plugg......................................

hur fin är inte min kusin? gah.

SKRIVET: 2011-05-27, kl 10:11:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

i whip my hair back and forth!

tycker att det är helt sinnes att denna brud endast var 9 bast när hon gjorde den här låten i höstas. dotter till en tiopoängare, kanske förklarar saken? sånhär dunk är vanligtvis inte min cup of tea, men denna kan jag inte låta bli att gilla. blir taggad! hur mycket utrstrålning har hon inte i videon? jisses KVINNA

SKRIVET: 2011-05-27, kl 10:07:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

fredak

hade en fin dröm inatt. har nog aldrig vaknat upp med ett leende på läpparna, som sedan förvandlas till ren besvikelse med sånadär barnsligt putande läppar, knytna nävar och armarna i kors. det är sjukt vad mycket skit som ligger och skräpar i bakhuvudet, som man tänker på dag ut och dag in helt omedvetet. obehagligt och läskigt är det. att förtränga saker är ju ingen idé, det dyker ju alltid upp som olja på vatten. värdelöööööst. nog med gagg.

idag blir en fin dag. jossie som har bott i usa alldeles föööör många månader ska jag träffa ikväll, plus ett gäng andra favoriter. grillning och förtäring av alkohol. det blir soft, minst sagt. 

SKRIVET: 2011-05-26, kl 10:50:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

några minuter sommar

aaaaaaaaaaaaaaanar fullt ös på timbuktus spelning på p&l. har för mig att jag sett honom på någon konsert i sthlm för hundratals år sedan, så det ska bli sjukt soft att se honom igen. tänk att gunga med till denna eller denna

..eller till hans nya dänga. jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Timbuktu – Resten av ditt liv

SKRIVET: 2011-05-25, kl 21:41:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

we started to kiss

tjenare era snokare. sitter här med ett humör som en berg-och-dal-bana. njuter som fan av livet, när jag egentligen borde ha mer att oroa mig över, och vara stressad över. detta plugg driver mig till vansinne. har kört fast som ett jävla arsel och betygen sätts inom några dagar. ångest? inte allsssssssssssssss. har spenderat hela dagen i falköping(västergötland, för er okunniga idioter) och varit på ostutbildning med ett gäng sköna arbetskollegor från jobbet. önskar innerligt att allt garv för denna dag kunde jämna ut det feta max-målet jag tröck i mig så att 6-packet inte försvinner. "beachen 2011 hallååååeeeeeeee?!?!". eh. nae. men hursom, en dunderdag allt som allt. 

stod på ranchen i måndags föresten, glömde jag skriva det? 200 meter för en rookie är inte så illa pinkat alltså. äsch, nu växte näsan. men kul var det fan.

min bebis kommer till münchenbryggeriet i nov.

SKRIVET: 2011-05-24, kl 14:33:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

har en tendens till att sakna för mycket..

SKRIVET: 2011-05-24, kl 14:10:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

kaos

sitter för stunden med världens härligaste migrän. kanske inte världens smartaste drag att sitta vid dumburken då, men ni anar inte hur mycket plugg jag ligger efter med. sinnsessjukt vidrigt. varför gör man inte grejerna på en gång när man får dem? nåja. tycker f.ö är det är rätt soft att p&l-biljetterna tog slut så fort, dundermånga peeps har blivit utan. men jag menar, med tanke på alla feta bandsläpp, GIVETVIS tar de slut mycket tidigare än andra år. när någonsin har det varit så feta band på p&l? förra året var ändå ganska maxat, men i år är det åter igen toppat. sinneeeeeeeeeeeeees.

hur ska jag hinna med det här? jävlar i HELVETE.

ONSDAG - Kings Of Leon, Lykke Li, Paolo Nutini, Jimmy Eat World, Style Of Eye
TORSDAG - M.I.A, Deadmau5, Ziggy Marley, 30 Seconds To Mars, Oskar Linnros, All Time Low,
Veronica Maggio, Atmosphere, Me And My Army
FREDAG - Teddybears, The Strokes, Timbuktu, The Sounds, Looptroop Rockers, Maskinen, Movits!,
Petter, Underoath, Lo-fi-fink
LÖRDAG - Bob Dylan, Håkan Hellström, Journey, Foreigner, Daniel Adams-Ray, Rebecca & Fiona,
Those Dancing Days
ONSDAG - Kings Of Leon, Lykke Li, Paolo Nutini, Jimmy Eat World, Style Of Eye

TORSDAG - M.I.A, Deadmau5, Ziggy Marley, 30 Seconds To Mars, Oskar Linnros, All Time Low,
Veronica Maggio, Atmosphere, Me And My Army

FREDAG - Teddybears, The Strokes, Timbuktu, The Sounds, Looptroop Rockers, Maskinen, Movits!,
Petter, Underoath, Lo-Fi-Fink

LÖRDAG - Bob Dylan, Håkan Hellström, Journey, Foreigner, Daniel Adams-Ray, Rebecca & Fiona,
Those Dancing Days

SKRIVET: 2011-05-19, kl 01:49:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

Utkast: Torsdag Maj 19, 2011

har väl haft en heeeelt lagom soft dag. blev utnämnd till omelettlärare i köket idag, alltid något. heh. drog en nap i ett par timmar, väl behövt. och nej, ingen jävla powernap, för er som alltid säger att ni drar en powernap -en sådan varar inte i 40 timmar vettni, den ska vara i sisådär 15-30 min för maximal återbäring, got it? fiiiiint. lukas gick hem för inte sålänge sedan, vi nöter igenom hela himym. miket skratt så att säga, thumbs uuuuuup.

och denna tycker jag om idag.

SKRIVET: 2011-05-18, kl 15:59:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

när du strippar och klär av dig är det samma grej.

jag vettefan. ena sekunden känner jag för att skriva ut allt mellan himmel och jord, och ena sekunden ångrar jag mig tvärt. pallar inte. men ibland kan man få skriva av sig lite, det är ju trots allt min blogg, hehe. det förvånar mig att det ens existerar läsare vid det här laget, ofattbart hörrni. roligt dock, veldigt roligt.

övrigt trams: trivs med min nuvarande vardag- har världens finaste vänner i min omgivning(några är snart på hemgång från staterna dessutom!!!), vädret är mer skönt än oskönt numera, har dragit ett x antal månssonshäng redan, har fått en grundbränna(!!!!!!), peace and love 2011 är bokat, mitt sommarschema på jobbet kan inte bli softare.

och de här låtarna på det då. vad var ordet nu igen?....................jo juste. dunder.
Veronica Maggio – Inga kläder
Congorock – Babylon - Steve Angello Edit
Ison & Fille – Galen
Pnau – Baby

SKRIVET: 2011-05-10, kl 18:55:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

this is how my ears get laid!

SKRIVET: 2011-05-10, kl 18:50:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

poff! sa det..

mer än en månad sedan senaste updaten. soooooooooooooooooooft. det är sinnes vad jag prioriterar rätt saker! ne. men nog har det hänt saker. bra som dåliga. känner mig lite som en helt annan människa dessa dagar, vettefasen vad det är frågan om. nog talat i gåtor, musik är väl ändå det jag brukar jiddra om här va. nu när termometern är upp och snuddar 25 grader så njuter jag fan bara ännu mer av musiken. så sinnessjukt härligt så det finns inte. ska införskaffa en fet bergsprängare som livar upp hänget till sommaren också. det blir dunder!

hur bra mår man inte med denna på högsta volym?