SKRIVET: 2009-10-27, kl 15:37:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Paramore

nu kan vi snickesnacka om hur man troget följer ett utav sina favoritband. hayley måste ju vara den mest ultimata kvinnliga sångaren, inte sant? jag har mina favoriter, men tycker att varenda jäkla låt hon gör är magisk. tänk vilken gudagåva att ha hennes raspiga röst. medan jag håller tummarna och hoppas på att hon inte ställer in konserten den 30 nov som jag och några vännor har tickets till så kollar jag på denna(Brick by boring brick, Live):
http://www.paramore.net/blog/

de hade tydligen ställt in ett par konserter på deras turné pga hennes stämband, men det verkar gå bra nu iaf. vilket jag fan hoppas iochmed att de ställde in deras förra turnéspelning i sverige. jag hade velat att paramore gjorde ytterligare ett soundtrack för Twilight; New Moon eftersom att deras musik påminner mig mycket om Twilight(och jag är helt såld på den filmen och böckerna). Men trummisen Zac uttalade att de inte kommer vara med där. "We don't want to be like, the vampire house band". Vilket låter logiskt iofs.

dödshungern kommer bakom hörnet nu. ska kirra en sen lunch och kolla på nya avsnitt av Gossip Girl, The Hills och The Vampire Diaries. (Kolla online, gratis på http://watchxonline.com/)
Sedan måste jag ta tag i matematiken.......................................

tjingeling

SKRIVET: 2009-10-27, kl 13:23:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

förbättring, någon? kritik? designhjälp?

jag känner att emil försöker göra allt för att göra mig nöjd, han kan dessa koder utantill som om han varit en blondinemil i ett tidigare liv, men det är svårt att förklara hur jag vill ha det. det enda jag verkligen skulle vilja ha nu är en frän header! kan du hjälpa mig? jag ger ut lösen på dirren, me casa suuuuu casa!!! eller så kanske det är som andra säger, behöver jag en blond bögbloggare vid min sida? jag vill inte behöva ha en rosabubblande provocerande fjantblogg. ge mig kritik, ge mig något att på gå. kanske inte världens lättaste när endast 5 inlägg är publicerade. borde jag ta kort på min frulle varenda morgon, mina söta outfits? njae, den gränsen går jag inte över.


Första bandsläppet till Peace and Love kom nyss! Hardcore superstar, Markus Krunegård och Fibes, Oh Fibes är de enda guldkornen. Åh herre, låt det bli mer utländska och stora band i år.

http://www.peaceandlove.nu/festival/nyheter/2009/10/27/bandslapp-/

SKRIVET: 2009-10-24, kl 12:10:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

kryssninggggg

göttans, har hunnit samla på mig lite inlägg nu innan folk ens vet vad bloggen heter, hähä. är nöjd med designen, men inte helt nöjd. vill ha en extraordinär header som ingen annannnnn harrrrrr. till det roliga, har lagt in ny/halv ny musik på luren nu innan vi ska börja dra oss till kryssningsbussen. öl, musik och härliga människor blir väl en bra kombo kl 2 på dagen? det kommer iaf dyka upp en musikspelare här på bloggen inom en snar framtid. väl utvalda låtar kan jag lugnt säga, det tog ett tag för mig att klämma fram endast 10 st, mene, det blir nis.
nu kilar vi iväg och äter frulle, IKVÄLL BLIR DET EN FARTFYLLD KVÄLL.

tjingeling

SKRIVET: 2009-10-23, kl 15:13:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

springbreak+jobb

har höstlov sen igår. jobbade idag, och kommer jobba nästa vecka också. för de som vill veta så städar jag. inte världens lyxjobb, men jag är suverän på att städa vettni, och jag vill inte leva på mamsens bekostnad så jag är i mäktigt behov utav pengar. jag fick ju nästan allt jag pekade på när jag var liten i princip, så jag har ganska kasst samvete pga det. på tal om städning så förstår jag inte varför vissa privatpersoner vill ha det. då menar jag sådana pedanta typer som ändå har cleaniskt rent hemma. städade i ett sådant hus idag(själv! för första gången! ett helt hus! stolt! japp! hehe!) t.om deras jäkla sopor luktar gott. jag menar, onödiga pengar. för övrigt så saknar jag min elskling, och imorn blir det kryssning. det blir en reunion med folket vi åkte med för tre år sen(den senaste gången jag var på kryssning) så det kommer bli jävligt nis ska jag säga er. hehe, men, trevlig helg

tjingeling

SKRIVET: 2009-10-22, kl 22:21:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

skitblogg

inget välkommen blir det här inte. jag verkar inte få ihop detta. antingen så är jag dum i huvudet rakt igenom eller så finns det verkligen ingen info om hur man ändrar koder och skit så att man kan få detta ställe att se ut som man vill. att googla detta skulle vara mitt första alternativ men jag har redan gett upp för idag. blogg.se är för övrigt ett jäkligt segt ställe att surfa på, vi får se om jag står ut med detta i framtiden. hela layouten ser ju så jäkla simpel ut, hur fan bär man sig åt för att ändra skiten? bahhhh, mallan i nööööd. i give, sätter mig och ritar så ger jag mig in på detta imorn ist.


ja, tjingeling