SKRIVET: 2010-05-31, kl 22:56:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

åh, puss

SKRIVET: 2010-05-31, kl 21:37:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

where i want to be

fan jag tycker inte om min blogg längre. varför har man en blogg? skriva av sig lite? dela med sig av det goda i musikvärlden? fan. jag läser hellre andras bloggar. men inte fan gillar jag att läsa superhypade modebloggar eller rosabubblande wannabe superhypade modebloggar. och gott om musikbloggar finns det ju veeeeeeeeeerkligen inte.

så därför sätter jag mig och pluggar ännu mer nu, till alla vidriga prov imorn.

jag älskar: The Dangerous Summer – Where I Want To Be - Acoustic

SKRIVET: 2010-05-31, kl 13:28:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

vampire weekend

har ett sådant segt och urkasst nät att inte ens spotify vill connecta. jag kommer ingenstans på musikfronten. skulle gråta lite om jag hade kvar några tårar från gårkvällen.

denna låt som släpptes för eclipse är dunder. dock inte som andra vw låtar, snarare väldigt väldigt olik. men. bra.

gammal i gemet: Vampire Weekend – A-Punk

SKRIVET: 2010-05-30, kl 23:18:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

my sisters keeper

jag har ingen lust för att blogga egentligen. usch. hur som haver......... har precis bölat brallan av mig för andra gången till filmen "my sisters keeper". fan, den näst sorgligaste och finaste filmen jag någonsin sett. näst efter notebook. det måste vara så. ja, så är det. såklart så är det han som gjort denna film också. det är en sådan obegriplig känsla, men ändå så lyckas det forsa ner tårar under i princip hela rullen. ja cancer är en förjävla sur grej va.

och jag såg royal republic i fredags. en rolig utgång. bland de roligaste någonsin? ja topp fem iallafall. konstigt det där.

och snart är det tisdag. snart är det bannemej tisdag. jag ska kyssa livet ur min pojkvän då. LIVET UR.

scenen i slutet när hon kramar om sin mamma och somnar in är fan den bästa. "she's gone now, a little piece of heaven". så jävla vackert. trailern tar dock inte ut sin rätt för denna film.

SKRIVET: 2010-05-27, kl 23:34:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

iväg

SKRIVET: 2010-05-27, kl 23:17:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

kick it oldschool

är det inte vansinnigt skön nostalgi att lyssna på nyfunna gamla låtar från gamla laptopen? sweet jesus, höjdpunkten idag. t.ex scar tissue med red hot eller from the bughouse med caesars. det spritter i hela kroppen!!!!!!!!!!! om det bara kunde vara den 28 juni imorgon!!!!!!!!!!!!! för övrigt så satt fröken karlsson barnvakt åt världens sötaste små kids idag. colin ville höra manboy på repeat(.........), efter ett tag så kläckte han ur sig "han är fin". det var då jag började undra......och gav stefan en liten sned blick. vidare i låten/videon så frågade jag, för att vara på säkra sidan om colin tyckte att tjejen som dansade också var fin. han lade huvudet på sne och sa "mnnaaaheeee...ah!"

to be continued, i guess..

Caesars – From The Bughouse

SKRIVET: 2010-05-26, kl 23:02:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

magic numbers

jag gillar inte att behöva sitta och vänta på bättre tider. längtar till nästa tisdag. jag är en sådan mes. en riktig mes. något jag har fastnat för på senaste är celebrity rehab. dras till bölarprogram. sinnessjukt bra program dock. bästa tidsfördrivet när man inte kan somna. serier alltså, hehe. mitt humör har fan varit mycket växlande de senaste veckorna, huuuuuuuur monstersurt som helst. inte nöjd. det är tydligt en handfull väsentligheter som saknas.

och allt jävla plugg stryper mig. måste kirra skiten. och bli glad. glad glad glad. det är lite zen. sålänge jag försöker kommer jag aldrig bli det, bara när jag inte försöker kommer jag bli det. helvetes buddhister, de tror de är så jävla smarta.

The Magic Numbers – The Pulse

SKRIVET: 2010-05-25, kl 22:54:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

jada jada

funderar starkt på att dra en bartenderutbildning i 4v på kos efter plugget. jag älskar att stå i köket men dras lite mer åt att stå i en bar. eller bagare? sommelier? aaaaaaaaaaaaja. nu ska jag bara naila mina betyg! i köket idag fick vi stycka kyckling med kniv och händer, smarrigt kan man tänka. it was reaaaal fun.

det tar inte lång tid förrän jag börjar sakna emil.............

tack lucas, you made my day med denna låt.

SKRIVET: 2010-05-25, kl 14:03:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

ridin solo

är riktigt trött. på vädret. på att bli så hårt besviken på allt . vilket depp. skulle inte tåla att se en enda glad människa nu. måste plugga som ett svin denna och nästa vecka. RUTTET. mina fina är i magaluf. kan skratta åt att de får halvdant väder iallafall....................

och nu ska jag på en rutten bildlektion. mer ovärt kan det inte bli.

punkt.

SKRIVET: 2010-05-22, kl 15:40:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

och så var det dizco igen

vilka jävla sunnydays. jag skulle dra till stranden och lägga mig om det inte vore för att jag var rädd för att blända människor. men snart är det dags att pressa hur som. igårkväll hängde vi i månsons. det hade varit soft utan myggjävlarna, men, trevligt peeps. ikväll firar vi louise von bar rogstedt, äntligen. 20 liter bål och massa härliga mariefredare är aldrig fel.
jävligt, jävligt softa låtar för stunden:Mumford & Sons – The CaveThe Magic Numbers – The Pulse
ikväll: och så var det dizco igen
lite mysiga bilder, hehe

SKRIVET: 2010-05-19, kl 13:52:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

mark wahlberg/aloe blacc

när jag ändå har börjat fastna för entourage så kan jag väl fortsätta med "how to make it in america" där mark wahlberg är en utav producenterna, likt entourage. deras themesong är dunderskön..

..och han likaså

SKRIVET: 2010-05-18, kl 18:10:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

for you i'd bleed myself dry

SKRIVET: 2010-05-18, kl 17:07:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

"Naiv Super"

Bolag, produkter och dylikt som jag känner mig känslomässigt knuten till:

Converse
H&M
Nokia
SkiStar
Pepsodent
Columbia Pictures
Biotherm
SJ
Lobello
Arla
SR P3
Coop Konsum
Ldb
CocaCola Company
Discovery Channel
Friends
Spotify
Summit Entertainment
Dilmah
Månpocket
Malaco
Aftonbladet
Felix
Swedbank
Herbal Essences
Dell
Pearls For Girls
Kahls
GB
Ipren
Tele2
Systembolaget
Estrella
Hyresgästföreningen
Kanal 5
Svensk Starköl
Metro
Pressbyrån

SKRIVET: 2010-05-18, kl 12:44:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

daydreams

sitter här som en smällfet kossa. har tryckt i mig potatisgratäng, kotletter och bearnaise från köket som vi gjorde idag. min klockrena bortförklaring är att vi måste smaka på allt, hehe. att göra bea från grunden var inte så komplicerat. lång procedur dock. kör på knorr istället(!). om ralf skulle se detta skulle han döda mig. ralf är en utav mina kocklärare. han är lite av den stränga typen, men en liten skvätt av den roliga typen också. dunder så att säga. han är med som kock i en beckfilm. "den japanska shungamålningen" har jag för mig. tufft. eller inte så tufft? venne

jag vill tro att jag är en spontan människa. men det är jag inte. jag har nästan alltid saker att göra, men nästan aldrig något som jag har lust med. kan pengar köpa lycka? på ett vis stämmer det säkert. att vara girig är en annan sak. fan vad jag svamlar. jag behöver saker, iallafall. jag vill ha en longboard. hävdar inte att den är väsentlig. jag har bara lust att ha en. att glida på. men väsentlig? knappast.

SKRIVET: 2010-05-16, kl 21:14:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

hej klingan, i mariefred!

SKRIVET: 2010-05-16, kl 21:09:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

ännu mer sugen.

SKRIVET: 2010-05-16, kl 21:07:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

california cruising

ja tänk att bo i californien. eller italien. eller californien. hur som, där vill jag bo med en longboard. hur långt lönen räcker till för det får vi se, hehe. har aldrig riktigt kommit till skott när det gäller att köpa hem en bräda, men det skulle ha passat utmärkt förra sommaren när jag varken hade jobb eller något att göra och gnatade som fan om att ha en bräda. om en freeboard eller flowboard skulle passa mig bättre har jag fan ingen aning om, med tanke på att jag åker snowboard.

men jag är sugen på en slipstream, "the pinstripe". i mitten till vänster. monsterdyr..... tjena blocket.se!

SKRIVET: 2010-05-16, kl 17:56:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

it pays to belong

när man inte har en hemtele installerad i lägenheten. när comviq har gått ut på mobilen. när man är luspank. när laptopen är borta. och när man t.om har fått två säsonger till entourage utbrändt -så hittar man ingen fucking skartkabel till dvdn. hur surt är inte livet då. igår tjillade vi utanför jennis lägenhet iallafall, hittade en finfin spot där vi placerade våra arslen och lade ned våran picknick. tjejerna öppnade en varsin flaska rosé medan jag fortfarande hade smaken av alkohol kvar i gomen från gårdagen. i ca fyra timmar satt vi i stekande sol och fa-an vad soft det var.

tillbaka till rastlösheten och dötrist plugg. (tack vampire diaries, ett nytt avsnitt äntligen!!!!!!)

The Embassy – It Pays To Belong



SKRIVET: 2010-05-14, kl 20:01:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

rockin it, at krisen

resa till alanya bokad. med jossie och evelajnen. det ska bli fint. sju år sedan jag var utomlands. så går det när man väljer fjällenresor framför stekande sol. men nu fa-an blir det av. ikväll softar vi hos krisen.

jag gillar dessa, haha, faktiskt. jag blir glad.
Ke$ha – Your Love Is My Drug
Bob – Nothin' On You [feat. Bruno Mars]

jag saknar dig

SKRIVET: 2010-05-13, kl 21:57:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

i can be your nanny?

SKRIVET: 2010-05-13, kl 13:05:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

they got nothin on you

vilken vardaglig skit jag skriver om. något som slog mig nyligen. funtade på att bara föra dagbok privat istället, kanske bättre för psyket? gud vad grejer jag skulle ha att skriva då. eh. tillbaka till den vardagliga dyngan då -igår chillade vi hos krisen, fina fyran med tacos och en riktigt förvirrande rulle.
tildan: jag gillar inte riktigt skräckisar
jag: jag älskar skräckisar!
krisen: hm, jag brukar inte riktigt kolla på film

kan spelschemat till p&l släppas inom en snar framtid? tack!
Miike Snow – Silvia

SKRIVET: 2010-05-11, kl 17:29:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

tingsek

tack än en gång för spotify. i filmen ser hans huvud ut som.. en såndär prydnad med löst huvud som dallrar som fasen när man petar på det. hehe. grym grym GRYM röst. denna låt också: Tingsek – World Of Its Own

SKRIVET: 2010-05-11, kl 17:29:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

tingsek

tack än en gång för spotify. i filmen ser hans huvud ut som.. en såndär prydnad med löst huvud som dallrar som fasen när man petar på det. hehe. grym grym GRYM röst. denna låt också: Tingsek – World Of Its Own

älskar när de stannar upp vid 1:07

SKRIVET: 2010-05-11, kl 14:48:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

har inte glömt bort er, inte för en sek

SKRIVET: 2010-05-11, kl 14:36:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

eclipse "förhandsvisning"

ett fan fick(genom oprah) se eclipse i förväg, och nedan så skriver hon om vad hon tyckte om den. nu förväntar jag mig mycket faktiskt, i och med att hon påstår att den är mycket lik boken.

"First, the trailers HARDLY give the movie any justice, which is always a great thing – you go in expecting one thing and leave completely blown away. This movie was by far the best and I have no negative comments on it. David Slade did an amazing job, his shots and fight scenes were amazingly done. By far the best yet. They stayed completely true to the book – this had the most direct and almost direct quotes andddd LOTS of making out!! Very Edward and Bella focused which was great! And the most exciting, Jasper was truly the breakthrough character of this movie. He was the most impressive and I loved that he had actual dialogue in this movie.

This movie will definately be more guy friendly, and the humor has stepped up big time! It’s not cheesily thrown in there like the crack of “guess the wolf’s outta the bag.” More edgy this time around. Sexual humor was tossed around too. I know all the Twilight fans are going to be amazed and definately not disappointed!! Hope my little critique got you all excited for Eclipse!! I’m definately seeing it again when it comes out!"


twi

SKRIVET: 2010-05-11, kl 12:23:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

vill åsså ha en fjeder

och ed westwick.

SKRIVET: 2010-05-11, kl 10:42:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

guld.

för utvalda låtar. verkligen inte hela listan. H&M Summer playlist

SKRIVET: 2010-05-11, kl 10:34:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

http://reklammusik.se/

det går nog inte att räkna ihop alla låtar jag hittat hos reklammusik.se. en jävla bra idé för de som startade den sidan.

tvreklamen för nikon, där robbie williams är med, där spelas en svinbra låt. lyckligtvis inget från robbie williams han själv=). vad är grejen egentligen med att hångla upp en brud på scen på varenda spelning han har? ..så strax därefter drar han på smilet och kör "angel". nej. nej nej nej. han går fetbort den mannen.

Radical Face – Welcome Home, Son

SKRIVET: 2010-05-11, kl 10:19:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

two door cinema club!

lite smålustigt att när tiger lou's låtar väl blir inlagda på spotify så är det registrerat med fel namn på vissa. riktigt shitty. hur som haver, ledig idag, vilket jag inte behöver egentligen. men ikväll drar jag och syrran till släkten och planerar inför broloppet.

fantareklamen är för övrigt jävligt påfrestande. och låten är mmmmmmmmmm, underbar. varför finns inte fanta lemon i sverige btw? uselt. riktigt uselt. påminns än en gång om att jag ska bo i italien.

Two Door Cinema Club – Something Good Can Work

SKRIVET: 2010-05-10, kl 17:06:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

who took the pill?

Bonaparte – Who Took The Pill?

SKRIVET: 2010-05-10, kl 16:50:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

galet var ordet.

the strokes, shout out louds, paramore, band of skulls, tegan and sara, biffy clyro, we are scientists, florence and the machine, jack johnson, the xx, boys noize, la roux, massive attack, phoenix, does it offend you yeah?, the strokes, lcd soundsystem, the bloody beetroots, vampire weekend, white lies

JAG VILL TILL HURRICANE, TYSKLAND.

SKRIVET: 2010-05-10, kl 16:25:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

turn the lights off

det står fan obegripligt stilla på musikfronten för mig. det finns nog inget värre än det. vardagen blir sjukt beige. tråkig. torr. ointressant. det är nice att gå tillbaka till oldies och lyssna på gamla gubbar med whiskeyröster, men det blir också enformigt efter ett tag. teddybears har ju kommit med nytt. en låt vid namn "rocket scientist" som jag(och många andra tycker, enligt P3) låter nästan exakt som britneys "piece of me". låter rimligt eftersom att låten har samma skapare. men att sättas dit för plagiat för det tycker jag är lite fjantigt. men om rätt ska vara rätt..

vi firade Enis 20 barr i helgen. sinnessjukt roligt. så längesedan sist. och lukas är äntligen 18, en finfin sommar på riva blir det!



SKRIVET: 2010-05-07, kl 19:43:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

vänner smider planer

då sitter jag här med träningsvärk i benen. i varenda lilla muskel som finns där. i sofias säng. med hennes irriterande jävla scrollskit hon har till datormus. värdelöst, im sorry pumpkin. träningsvärken kommer från löpningen i skolan. tänkte strö lite salt i såren och lägga på träning med emil ikväll också. good work soldier.

duty called, tjingtjing

SKRIVET: 2010-05-05, kl 20:47:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

oh, shut up will you!

har precis skickat in helger jag inte kan jobba denna månad. känns kasst måste jag medge, men det händer viktiga saker denna månad. och mina betyg vill jag ska vara på topp till tvåan, när vi får chans att åka iväg till london i tre veckor. "kommer funka, måste funka".

på musikfronten: jag älskar Editors – Bones

ett par pics från SOL-konserten. i miss. om en månad igen.



SKRIVET: 2010-05-04, kl 20:39:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

the world spins madly on

det bara öser med idéer för lojses födelsedag nu, vi måste få detta att funka, hon skulle bli så glad. och på lördag ska Ena firas, blivande 20åring. kommer ihåg när hon var 15 bast bara, ja jävlar. i söndags fyllde nadja 7 också. jag vill inte att tiden ska gå såhär fort, måste kunna softa också, hehe. nadja fick ett disco på underbar, antar att det finns fördelar med att ha en pappa som dj. jag, emil och steff droppade förbi, la märke till en jävla massa ställen/dörrar och grejer som man aldrig sett förut...... och betydligt roligare var det att va på ett disco fullt med 7åringar på en söndag, köra limbo/hela havet stormar, dansa tryckare etc. än en vanlig lördagskväll på det stället. how weird, huh

SKRIVET: 2010-05-04, kl 11:47:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

zero function

titta här, lukas har mer koll på den här fronten nu, hehe. en ny fulländad trailer. kalla mig petig, men den tillfredställer mig fortf inte. bättre än den första, men ändå inte så jättebra. premiären kommer vara när jag befinner mig i borlänge på festival. när jag kommer hem därifrån åker jag vidare till ännu en festival i enköping, för att se hoffmaestro för tredje gången. så premiären kommer väl inte jag få se förrän i mitten av juli.

börjar ana fucking allergier för min del. varenda gång jag kommer hem så blir jag förkyld. emil säger att det är katterna. jag är inte emot det längre. jävla fan. nyser 8988789 ggr i minuten. härligt jävla liv.

SKRIVET: 2010-05-03, kl 16:59:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

isn't that ironic

jävlar vad kass jag har blivit på det här. ja, tveksam om jag ens varit bra på detta. jobbade i helgen, tog en sväng till etuna på bio med emil och bois, sen har det inte varit så mycket mer än det. har helt plötsligt mycket att göra i skolan. matematik suger. sitter och funtar på om coldplay sysslar med plagiat eller inte. lyssnade precis på joe satrianis låt "if i could fly" som kom ut 2001. refrängen är IDENTISK med delar utav coldplays låt viva la vida.

jävlar ja, deklarationen ska in nu. hejhejjjjjjj

Joe Satriani – If I Could Fly
Coldplay – Viva La Vida

SKRIVET: 2010-05-01, kl 00:30:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

gah

varför är eclipse trailern så puttinuttig? jag hatar den. hatar hatar hatar den. böckerna är så sjukt mycket bättre. varför kan de inte ta ut lite mer spännande saker i trailern så att man kan se fram emot rulljäveln ist. "i'm gonna fight for you, until your heart stops beating" åh dö.

SKRIVET: 2010-05-01, kl 00:22:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

som en klyshig filmreplik

you compleeeeeeeeeeeeete me, spotify. de nya uppdateringarna är fan a hell of a thing. hittade en jävla massa dunderlåtar inom endast ett par sek.

emil: du skulle sitta hela dagen med det där om du fick va
jag: japp







..är du klar snart älskling?

SKRIVET: 2010-05-01, kl 00:18:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

du ritar fult

jag vet inte riktigt vad jag tycker om denna. bara att jag gillar den. på något vis. skum. komisk men samtidigt väldigt hemsk. sitter bara och stirrar på hans tänder................................ men. tiopoängare till (amatör?)skådespelare.

"kortfilm är en underskattad konstform"