SKRIVET: 2010-08-31, kl 13:10:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

oskar fucking linnros!

jahapp. är återförenad med skolans dunderkalla datorsal igen. fördriver tiden till nästa lektion genom att kolla på "soran ismails underbara resa genom sverige". så jävla bra. skulle vilja vrålgarva här men det går ju inte. sååå underbart att vara tillbaka i köket igen. började tävlingsmatlagningen igår, vi teamade upp och ska vara med i en sverigetävling om en månad. ytterligare en tävling mot våren, studiebesök, tävling i skolan med respektive föräldrar som domare, kan det bli roligare att gå i skolan? skulle inte tro det. företagsekonomin verkar duga, bättre lärare i andra ämnen och ja, ett skönt kommande år väntas kan jag säga ganska bestämt nu. bageri, gastronomi och bartekniken kommer till trean, hur soft? OCKSÅ soft med utökat studiebidrag efter 19 år fyllda i dec, fickpengar till US och london it is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

helgen var hur som najs! amanda kom från etuna och hängde med till herrgårn. kom hem med leriga skor och kläder som stank rök. det var schysst förkaka hos syster iaf, innehållande beerpong och trevliga människor.

nog med babbel, vill hem och gosa nu

SKRIVET: 2010-08-25, kl 19:34:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

popaganda?

så himla lustigt när jag tänker på det. när vi körde pekleken(lågstadie) på p&l var en av frågorna "vem här har bäst musiksmak" och alla pekade runt hejvilt. jag pekade på mig själv. visst fan tycker man väl att sin egen smak är den bästa? hm. jag tror några av er håller med mig. på tal om det, musik, så skulle det vara sjukt najs att dra på popaganda för att avsluta sommaren på ett ypperligt sätt. några buddys ska nämligen dit, och övernattar i storstaden. skulle vara sååååååååååååååhäääääääääääääääär underbart. min budget för denna månad är vansinnigt, otroligt sorgligt tajt. frestad blev jag igår när mamse och jag kollade på jobb i norge. och vad det skulle rulla in va!!!!!!!!!!!!!! fy skäms på de människor som säger att man inte blir lycklig av pengar.

tredje skoldagen. fortfarande najs. gick i grupp och fick i uppgift att göra en fyrarättersmiddag, hur gott låter inte detta:

Förrätt 1: Halloumifylld parmaskinka med rostade pinjenötter och tomat
Förrätt 2: Syrlig lime -och melonsallad med mynta, fetaost och rödlök
Varmrätt: Lammracks med shimishuri och färskpotatis
Efterrätt: Limemarinerade jordgubbar med hallonsorbet


BOJAH, nu blir det gulash, vitlöksbröd och cola med Saga!

SKRIVET: 2010-08-24, kl 21:49:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

you got your head among the clouds

jag tycker det nästan är lite roligt. dessa mystiska rubriker jag har helatiden, folk måste ju undra om de har någon innebörd eller ej. eller? så tänker jag iallafall. det är alltid citat från låtar jag gillar dock, kan ju ha en innebörd någon gång ibland kanske, det finns väl alltid något man kan relatera till....

skolan då! soft att vara tillbaka faktiskt. tidiga mornar är ett minus(vilket barn man är) men fy vad najs att se tjejerna. skrattade nästan så tårarna rann idag. kändes bra. längesen. det är inte ofta sådana lyckorus kommer, ni vet sånadär stunder då man inte kan sluta skratta? underbart, like a warm summerbreeze, hehe. blir najs att börja halv två på torsdagar och köra i öppen restaurang till efter nio på kvällen.

näsan svider och kittlar så inåthelvete att jag bara vill klösa bort allt hår jag har på skallen. jävla allergireaktioner. are going BANANAS. hur som, finfeta soffan kommer på fredag, förhoppningsvis blir det beachen på herrgårn också!

"cause its gonna be all heartbreak
blissfully painful and insanity"

SKRIVET: 2010-08-23, kl 21:34:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

just for tonight darlin, let's get lost

SKRIVET: 2010-08-22, kl 19:22:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

can you smell that smell

blir en gnutta avundsjuk på sofia nu när hon uppdaterat sin blogg om californien. och på hennes blodröda converse. ne jag saknar henne fan redan. genom det hon säger så verkar det vara lite som jag tänkt mig därborta i staterna. jag tänker direkt laguna beach, fet garageuppfart med grind, suv's, jacuzzi och heltäckningsmattor i alla rum. najs så det skriker om det. något jag inte gillar är klädstilen som syns mestadels från californien, tjejerna som går i magtröjor(?!) jeanskjolar, flipflops och solbrillor likt superstora flugor. nee. visserligen är det säkert dundervarmt, men............... hur som, inhandlade ett par schyssta skor inför skolstarten. oh i love them like crazy. och en vit transparent skjorta. och en kalender och övrigt skolskit. underbart. då kan skolan få börja! hit me.

Lynyrd Skynyrd – That Smell

SKRIVET: 2010-08-21, kl 19:02:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

disturbing silence

vilket misslyckande det är när man ger sig ut i skogen i hopp om att finna lite kantareller så kommer man bara hem med tusentals myggbett istället. jävlar vad jag hatar myggor. de ligger nog fan på topp tio på hatlistan. har jag en hatlista? saksamma. snart kommer busungarna hit, det blir att gotta oss lite och se på en barnrulle.

softarsöndag

SKRIVET: 2010-08-19, kl 12:48:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

detta gjorde min dag:)

SKRIVET: 2010-08-18, kl 23:22:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

liten rackare

SKRIVET: 2010-08-18, kl 22:43:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

en konversation

emil: WAKA WAKA EYEYEYEY
malin: nej nu kokar jag
emil: stod och gjorde käk så kom den på radion. då slog jag sönder den.
malin: hahahahahaha

..malin: Ramma lamma lamma ka dingity ding da dong
Shoo bop shoo wadda wadda yippity boom da boom
Chang chang changity chang shoo bop
Dip da dip da dip do wop da dooby do
Boogy boogy boogy boogy shooby sho wap sho wap
Sha na na na na na na na yippity dip da do
Ramma lamma lamma ka dingity ding da dong
Shoo bop shoo wadda wadda yippity boom sha boom
Chang chang changity chang shoo bop

emil: ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖHH

SKRIVET: 2010-08-18, kl 16:18:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

love and misery

lagade mitt första hål i tanden idag. skrämmande jävla borr må jag säga. nu kommer systra mi och hennes små huliganer. baka texmexpiroger it is.

njuta 2:06

SKRIVET: 2010-08-16, kl 12:06:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

frusciante

hemma från jossies sommarstuga. kom på mig själv med att tänka på att det endast är en vecka kvar till skolstart. deprimerande och kul.  deprimerande för att det är vintertid, mörker och slask snart igen. kul för att jag faktiskt saknar skolan och allt vad det innebär. alla tjejorna. stå i köket. 

underbart underbara:
John Frusciante – The Will To Death
My Morning Jacket – Librarian
Robyn – Hang With Me (Edit)
Oasis – Champagne Supernova
The Kinks – All Day And All Of The Night
The Concretes – Chosen One

SKRIVET: 2010-08-14, kl 00:14:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

jimii

"Dear god, I am willing to sacrafice justin bieber, miley cyrus, the jonas brothers every mother fucker from the disney channel for this guy back. Amen"

SKRIVET: 2010-08-13, kl 16:49:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mon Amour

gick och köpte en bok för 200 spenn som tog slut på ett dygn. jag har då fan aldrig haft tålamod med en bra bok, vad är det för mening med det? tänkte jag till en början, men när slutet närmade sig så förstod jag. jag vill hitta nya böcker!!!!!!!!!

imorn firar vi joseful 20 bast i förväg! drar ut till hennes sommarstuga, har lite rajtan och nattar över.

är hon inte underbart stört vacker? The Plan – Mon Amour (Alternative Single Mix)

SKRIVET: 2010-08-13, kl 13:38:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

bieberfever!

söta lille fisen, skulle kunna äta upp henne. "i bet that's justin bieber", "and then i bring justin in there and who knows their heads will explode or whatever", "yeah did you see, i cried about you"

haha!

SKRIVET: 2010-08-12, kl 20:06:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

ro hit!


SKRIVET: 2010-08-12, kl 01:47:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

föralltid

min skiss ska in till dannes imorn. detta är ett tufft beslut. huuuuuuuuge. att besluta vad och vart jag ska märka mig själv för livet. pappa skulle knäppa till mig om han fick veta att jag tog det beslutet under en kväll ist för ett halvår eller ännu längre. nedå. har tänkt på detta ett par månader. det finns ett par saker jag vill ha. bokar nog en tid till inom en snar framtid och en till mot hösten. jag vill ha en helsvart liten svala på insidan av underarmen. och en svartvit fjäder på sidan av revbenen. ondaste stället där sägs det. sofia fick klämma min hand, var är hon nu? jävla sofia.

ne fan, jag har för mycket som snurrar, dags att krypa under täcket. sov gott

SKRIVET: 2010-08-11, kl 23:46:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

roots

fan. jag har tänkt på det här med att resa. alla vill ut i vida världen när de slutar skolan. jag har ett tag kvar, är fan glad för det, för jag är lite rädd för världen måste jag erkänna. eget ansvar och intiativ dealar jag utmärkt med, men det där att vara borta ifån de man älskar och dra till främmande områden är lite halvdant på min front. för det första skulle jag aldrig ta en au pair"resa" som det första jag gör. om jag vill ut på äventyr vill jag inte ta hand om någon annans ungar. visserligen får man lära sig en hel näve med nyttigheter ooooooosv, men det är ett helt annat äventyr!

backpacking i asien skulle inte heller vara min grej. kanske kina. men fan inte japan eller resterande. ta bort dem. jag gillar usa. eller italien. tänk att ta vespan genom de trånga gatorna, köpa nybakad baguette, lite ost och en flaska vin för att sedan åka hem igen och rulla runt i sängen hela dagen. i sängen med de vita lakanen och med utsikt över havet.......... ok, sova nu kanske!

ska iaf bli sjukt soft med praktik i london denna termin som kommer. och om sparandet går som smort fr.om nu så blir det att hälsa på sofia i cali i april!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

The Roots – Guns Are Drawn

SKRIVET: 2010-08-09, kl 19:26:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

heads will roll!

ahapp. sofia är snart i new york. stefan är i norge. kalle är i barca. jag måste skaffa skype, todays mission. jag undrar om de kommer trivas. sofia som nanny, haha. ja, men hon kommer passa utmärkt som det. stefan som pölsemakare, haha! det återstår att se. att få 26-30k efter skatt låter minst sagt mouthwatering iallafall. kalleman gillar visst att sitta i telen, så han fortsätter med det.

har satt tänderna i en efterlängtad fet-never-ending-bok! plus en annan! dras till sånadär mesiga böcker som handlar om omöjlig kärlek. nu snackar vi om att lämna ut personlig pinsam fakta som får mig att se allt annat än tuff ut. jag vill vara tuff, så..................punkt.

OBSERVERA äventyrarna

SKRIVET: 2010-08-08, kl 00:00:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

digital love

jag jobbar de här dagarna. sofias sista dagar i sverige. hur låg kan man känna sig? gårdagen bjöd på det ena och det andra. god mat, lekar, trevligt sällskap. men också en halvtimma som spenderades gråtandes i sofias skrubb, där jag och krisen skrev ihop några meningar till sofia, i en bok gittan gav oss. det var verkligen inte det lättaste.

hur som, jag älskar er. jag älskar oss. Alphabeat – Digital Love (Live)

SKRIVET: 2010-08-07, kl 23:46:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

toys and flavors

har saknat klaxons lite. varför lyssnar jag inte på dem längre? eller tiger lou? eller pixies!!!! tänk vad drivande det är. musik. ganska sjukt hur det påverkar en. känner att början på en ny spotifylista smyger runt hörnet. men jag vill inte. de är till för att samlas ihop. alla älsklingar i ett enda fack. det slog mig nyss att jag inte skulle ha ett svar på vem som har världens finaste sångröst om någon frågade mig. att svara på det.. det är väl så nära omöjligt man kan komma.

dessa skulle definitivt finnas med på den listan
chris martin(coldplay), lykke li, john frusciante(gitarrist red hot), tracy chapman, marcus mumford(mumford & sons), dave grohl(foo fighters), bon iver, devendra banhart, båda norrmännen från kings of convenience, neil young, paolo nutini, hayley williams(paramore), thomas mars(mew), josé gonzález, caleb followill(kings of leon), adam olenius(shout out louds), jack white(white stripes), luke pritchard(kooks), alex turner(arctic monkeys),

ne GUD. kan fortsätta i evigheter. det finns ingen rättvisa!

SKRIVET: 2010-08-03, kl 20:50:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

explosions in the sky

det är hur värt som helst att jobba igen. för jag skulle inte stå ut en SEKUND med att vara hemma varenda dag, titta ut genom fönstret och bara se gråa moln. jag räknar. i slutet av denna vecka har det vidriga vädret pågått i tre veckor. TRE VECKOR. vart tog de varma vindarna från afrika vägen? jag saknar skolan. saknar den gamla lägenheten. saknar solen. saknar länna. saknar gotland. saknar mamma. mest solen. eller mamma. ne solen. nu: carbonara och grey's

utan tvekan de bästa just nu:
Explosions In The Sky – Your Hand In Mine
Phoenix – Girlfriend
Mew – The Zookeeper's Boy
Daniel Adams-Ray – Dum av dig