SKRIVET: 2010-04-29, kl 18:39:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

it's a funny thing u have goin there

lalala, tjingtjing! idag har jag vaknat på helt rätt sida känner jag! nya lägenheten börjar glänsa lite, och nu ser jag fan en riktigt ljus framtid i den. nu är jag i mariefred. och jag älskar spotify. mh. finfina människor som fick ihop den idén. i helgen blir det jobb, medan andra super skallen i bitar.
see ya

SKRIVET: 2010-04-28, kl 10:25:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

lätt den bästa av alla

SKRIVET: 2010-04-28, kl 10:13:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

because i wanna!

vad härligt det är när man missar tåget med två sek och dörrarna stängs framför pallet på en. arsel. får vänta i två timmar för den kassa timingen.

för att jämna ut tiden kollar jag igenom klipp med the hives. det var ett tag sen. kommer ihåg när jag hörde dem första gången. det var någon gång 2005, när jag fick låna towes mp3 under någon mattelektion. hon snodde musik av sin bror, och jag älskade den musiken. hate so say i told you so har fortfarande inte blivit dålig. kan ju säga att de fyller ut världsryktet som liveband ganska..... fint. när jag och jossan såg dem live på peace and love för två år sedan så var jag i extas. under festivalens gång så hade jag töjt ut ett par utav mina brallor ganska hårt så jag blev så förbannad på mig själv när jag inte kunde släppa loss helt när de lirade, utan fick stå och hålla i min brallor istället. men fan vad bra det var.

haha. det här klippet är ändå ganska underhållande. både pelle och niklas ser ut som rookies. pelle gör bort sig lite, så sänker han huvudet och flinar helatiden. roligt. 10 år sedan. sjukt. man hör ju på niklas "en, två tre, fyr" att de är från fagersta också.

SKRIVET: 2010-04-27, kl 17:45:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

allrighty

jaaaaaaaaaaaaaa. jag vet. jag har haft en liten svacka här. har flyttat till en ny lägenhet, jobbat och donat så vafan. en vettig bortförklaring tycker jag. har kommit in en kass pluggsvacka också. drömmer mig in i serier när jag borde plugga järnet. gossip girl har fångat mitt intresse igen. tyckte det var rätt fränt när deadmau5 spelar live i säsong 3. bra jävla musik för övrigt har de också. mmmmmmmmmmmm.

två månader kvar till eclipse. två månader kvar till peace and love. två månader kvar till sommar.

SKRIVET: 2010-04-23, kl 13:16:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

lover's carvings

finfin dag. kilar snart över till georges för en fika med sofia. hon ska få sin 19årspresent, och jag är dunderhungrig. kl fem blir det jobb. och över hela helgen dessutom. snart bastar grisen 18 år, det ska bli så kul. hon kommer vara så glad. och jag kommer vara så glad över att vi slipper lämna henne hemma varenda gång vi går ut. snart är den dagen här.

nötlåten för tillfället. denna gång, tack vare facebook och människor med suverän musiksmak. åh. ja. 1:28 goosebumps.

"okay, i totally think i just died and went straight to fucking heaven"

SKRIVET: 2010-04-22, kl 17:00:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

feisty..

no progress på väderfronten. osoft. muntliga imorse gick finemang. beeptest finemang, men fan amanda, vi siktar högre nästa gång. nu är jag trött, hungrig och dundertjurig. är onödigt grinig på mamma, men att ställa mig i köket nu är det sista jag vill. fan, know your place woman!

julian, johnossi, cribs och familjen till peace and love. som ljuset i tunneln. fyfan vad soft.

ett samtal senare: imorn flyttar vi in i nya lägenheten. som att jag inte redan har mycket att göra. åh.

adios

SKRIVET: 2010-04-21, kl 17:54:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

when life gives you lemons, make lemonade

ruttet väder. ruttet plugg. ruttet barn. ruttet var ordet.


SKRIVET: 2010-04-21, kl 16:21:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

if you're a bird, i'm a bird

SKRIVET: 2010-04-21, kl 15:41:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

the radio dept

soft att svänga runt endast iförd en vårig tunn jacka dagen då gudarna kände för att pissa så jävligt. jag och sara var på friendsdag hela dagen med 50 st andra gently souls. roliroli. fort som fan tänkte jag att jag skulle hem sen, hade glömt bort varför, placerar rumpen i soffan och läser, så ringer folktandvården. hoppsan kerstin.

läser vidare... lyssnar igenom The Radio Dept. – Clinging to a Scheme. deras nya album. kunde inte ha blivit skönare.

den här är också sjukt skön. whiskeyrösten som brister. mmmm

SKRIVET: 2010-04-20, kl 13:42:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

!

några minuter sommar

SKRIVET: 2010-04-20, kl 12:43:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

vi skulle vara fina tillsammans



SKRIVET: 2010-04-20, kl 10:51:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

casablancas

kilar snart iväg till plugget för att pricka av lite prov. jag hade en jävligt soft dröm inatt. om peace and love. konstigt nog handlade den bara om julian casablancas, det var bara honom jag såg där, inga andra band. inte ens resten av strokes var där. men vad lycklig man var va. jag tältade precis intill julian, och konstig nog så var det han som skrek "woho, det är feeeeest!" klockan åtta på morgonen istället för några andra fylletrattar.

what a strange feeling to wake up.

ser sjukt mycket fram emot juni månad nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

pepp: Julian Casablancas – Left & Right in the Dark, Julian Casablancas – Out of the Blue

SKRIVET: 2010-04-19, kl 22:38:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

dagliga bloggrutiner

http://stylebykling.tv4.se/
http://karen-wheredidugetthat.blogspot.com/
http://louisevbr.blogg.se/
http://deathelectro.com/
http://emmasays.blogg.se/
http://rikauteliggare.devote.se/
http://www.finest.se/JosefinCrafoord
http://bjarnack.blogg.se/
http://ndotter.se/
http://blondinbella.se/
http://thekillingmoonconfused.blogspot.com/
http://nyheter24.se/bloggar/modebloggar/caroline-lundh

SKRIVET: 2010-04-19, kl 20:18:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

and it's coming closer

definitivt inte bättre än originalet, inget slår originalet. men den här killen har en röst som framkallar gåshud. även om man hör hans fula accent. skotte? måste vara så.

SKRIVET: 2010-04-19, kl 20:06:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

toothpaste kisses

imorn är det en sk buffertdag för fröken karlsson. har tre prov att göra. inget jag skjutit upp, bara uppriktigt glömt bort skiten. se vad man får sota för det. kunde ha chillat som fan imorn, men icke. sedan blir det träning i mariefredshallen med emil, dagen efter kör vi spåret. hoppas att detta sug till att röra på mig håller i sig. måste komma igång inför broloppet. efter det loppet(som är på 2,2 mil från köpenhamn till malmö) så kommer jag förmodligen inte löpa en enda meter på ett par år, hehe.

nu ska jag kolla på nick and norah's infinite playlist för andra gången. halvskum men så skön film. michael cera är dunderskön i alla filmer han är med i. detta är en film fylld med indiemusik. shout out louds, bishop allen, vampire weekend, we are scientists etc. i en scen när en brud är inne i ett toalettbås så la jag märke till en "MANDO DIAO"-lapp på väggen också. ja, jag är stolt svensk. musikmässigt.

We Are Scientists – After Hours

SKRIVET: 2010-04-19, kl 14:26:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

http://thekillingmoonconfused.blogspot.com/

fan vad jag älskar den här bloggen. sjukt fin tjej och sjukt fina bilder. hon lyckas bannemej helatiden. love it.

SKRIVET: 2010-04-19, kl 14:08:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

karl med king size

i helgen när vi mötte upp kalle för shout out louds berättade han lite mer om när han vann king size magazine's tävling "sveriges snyggaste student". ganska tyfft skulle jag vilja säga. och han är ju en riktig laxmacka kalleman.

och här är hans musik för de som känner att de är lite nyfinkna. musik non stop

SKRIVET: 2010-04-19, kl 13:21:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

yes, you are dreaming

jag har haft en suverän helg, minst sagt. vädret, vännerna, jobb. shout out louds i lördags var sinnessjukt bra. att jag aldrig har sett dem live förut begriper jag inte. det var nästan, men bara nästan så att jag hade mer gåshud nu än vad jag hade på coldplaykonserten. jag haffade deras setlistpapper också, hehe. dunderkväll. förbandet sög dock.

såhär såg den ut. tycker att de kunde ha kört lite längre, klämt in lite fler låtar, även om våran parkeringstid gick ut vid tolv. det var lite roligt när de skulle dra efter very loud, när vi såg pappret och visste att de skulle komma tillbaka=)

  1. 1999
  2. Throwing Stones
  3. Please Please Please
  4. Play The Game
  5. Tonight I Have To Leave It
  6. Paper Moon
  7. Normandie
  8. The Candle Burned Out
  9. Too Late Too Slow
  10. The Comeback
  11. Fall Hard
  12. Go Sadness
  13. South America
  14. Very Loud
  15. Impossible
  16. You Are Dreaming
  17. Walls
Mr.Olenius, mmmmmmmm

SKRIVET: 2010-04-16, kl 23:50:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

olycklig händelse

tiden går för fort när jag läser. läste i två timmar, sedan var det dags att ta bussen till mariefred. nej tänkte jag, men läsa går ju på bussen, mja, halvdant, men det fick gå. väl på bussen drar jag in på höger sida i mörkret, my regular spot så att säga. sätter mig ner i fem sek. på dessa fem sek känner jag något blött i arslet, flyger upp och känner försiktigt med ett finger på brallan vad som möjligen kan ha hänt. TJENA SPYAN, trevligt att träffas såhär på kvällkvisten! quite a chock there! att känna det sippra in genom brallan var nog det skönaste jag varit med om................... som när det regnat fram på benen och man bara vill slänga av sig jeansen för den vidriga känslan. jag luktade fan inte jordgubbstårta den närmaste timman. så det barnet som la den feta kackan skulle jag gärna vilja ta ett snack med. gick fram till chauffören och sa "hörru, ta reda på spyan, för jag satte mig i den, och flera kanske gör det". "det har jag inte tid med" svarade han. så jag tände lampan på platsen, satte mig/halvstod på andra sidan och sneglade med evil eyes. den där barnsliga blicken med putande läppar, som man använde flitigt när man var liten och blev tillsagd att gå till sängs men ville vara uppe och kolla på den läskiga skräckisen på tv som de äldre gjorde.

fa-an vad mina medresenärer fick lyssna på svordomar. så kan det gå.
nu. läsa. vänta på min emil.

SKRIVET: 2010-04-16, kl 17:35:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

tillskott till bloggvärlden

med lite roligare saker än vanligt. jag älskar "pennbloggar" som jag kallar dem. folk som visar vad de ritat/målat/skissat, samt foton. och så älskar jag ju musik. en perfekt kombi kan vi kalla denna blogg nedan alltså. två söta gossar, min vän lukas och benjamin. benjamin som är dunder med pennan och kameran, och lukas med sin gitarr. rösten ska vi inte snacka om.

http://bnjnluke.tumblr.com/

SKRIVET: 2010-04-16, kl 17:08:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

ms.wasson

SKRIVET: 2010-04-16, kl 17:00:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

lower your eyelids to die with the sun

suverän suveräääään dag. bara att den inte är det minsta rolig eller intressant. sugdag. hade velat jobba idag. de ringde in för imorn, men då är det shout out louds som ligger på kartan. men en halvdag och hela söndagen blir det att jobba. great success. och för er som läser, de har suverän thaimat på golfrestaurang terrassen i mariefred. all mat är suverän. mmmmmmm. och 100 pix är det värt! totally.

väldigt olyckligt klipp. underhållande dock. skön gubbe som ringer in i slutet.

SKRIVET: 2010-04-15, kl 20:30:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

sentimental heart

jag är less. sitter i en lägenhet utan knappt några möbler kvar. ingen familj hemma. vi har fått nyckeln till lägenheten nu så nu lassar vi. eller mamma lassar. delar internet på en dator. det är nästan som back in the days när jag och steff bråkade om datorn, bara att nu kan vi behärska oss, är inte lika beroende, och faktiskt gillar varann lite mer. den jäveln brukade t.om slå mig sjukt hårt när jag var liten. men det skulle jag också gjort om jag mötte mig själv som 10-åring. sprang runt och retades och var en riktig pina i arslet på stefans innebandyträningar. givetvis skulle jag med på alla cuper de hade också, så alla hans vänner älskade mig. verkligen, hade mig varmt om hjärtat. hm.

det är kallt. jag är dunderfattig. sugen på sött. nu gör jag kokosbollar.

och nej, bilden togs inte nu. kanske den första bilden jag lyckas hålla ett seriousface.

SKRIVET: 2010-04-15, kl 10:56:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

treat me like your mother

SKRIVET: 2010-04-15, kl 10:37:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

material love/acne pistols

SKRIVET: 2010-04-15, kl 10:04:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

we own the sky

ah. vilket pirr. mamma frågade för inte så längesen om vi vill prova på åre nästa år. fan. vilken dum fråga. då är det bara att spara.

denna låt har jag för mig är i filmen "that's it, that's all". känner igen den, och chansar lite nu. jag älskar den filmen. gåshud så det skriker om det. och låten, ja, den är dunder: M83 – We Own The Sky.

denna är sjukt bra den med. avslappnande om inte annat: M83 – Lower Your Eyelids To Die With The Sun

SKRIVET: 2010-04-15, kl 09:36:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

solen skiner

det var en soft morgon tills rörmokarna kom. damn you plumbers. har ledigt och är uppe med tuppen. men det finns inget bättre än att starta en dag med att hitta ny musik. var det någon som kallade mig musikmupp? ja det var det ju. hur som, vi firar fina fian på lördag och på kvällen åker vi äntligen iväg till shout out louds på kägelbanan!!!!!!!! kalle, bill, danielle, philip och jag. vad. jag. kommer. ha. ont. i fötterna. fuck it, det är det värt.

pepp: solen skiner

SKRIVET: 2010-04-14, kl 20:13:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

thekillingmoonconfused.blogspot.com/

femtusen timmar i din säng.

SKRIVET: 2010-04-14, kl 19:15:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

är ingen svennegrubblare

nej. nejnej. har tyckt om band som kent förut. men ingen larsa. ingen satans lars winnerbäck. finner inget som helst musikintresse hos den gubben. eller mannen. ser ut som en gubbe men är tydligen en medelåldersman i sina bästa år. jag som hoppades på att han skulle gå i pension snart. lojsan slå mig inte för detta inlägg, men han är lite för tråkig för mig. kent är sådär. ulf lundell är detsamma. han har få guldkorn. eldkvarn, helt okej.

när jag hör ulf lundell's "oh lala, jag vill ha dig" tänker jag på när jag var liten. en midsommar då fulla föräldrar körde karaoke och svängde runt med ett glas rött i handen.

heeelt OK:
Eldkvarn – Fulla För Kärlekens Skull
Ulf Lundell – Hon Gör Mej Galen (Live '93)
Kent – Utan dina andetag

SKRIVET: 2010-04-14, kl 18:48:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

hata är ett starkt ord

fin dag. mindre fint humör. en seg onsdag som började med en riktigt seg datalektion med en lärare som är sjukt seg i huvudet. grr. lite skönare var det att sätta sig i solen men boken och vänta på tåget. parkerade rumpen på en bänk bredvid en brud som satt me slutna ögon mot solen. jag gjorde likadant. sjukt måste det sett ut. soft var det iaf. sedan dyker saker upp som bara gör en på sådant irriterande humör. spec på tom mage.............då är jag FEISTY. petitesser. väl hemma gjorde jag middag till mig och emil ooooooooooooooch så är man ledig imorgon. Mh!

jag har det bra. snart kommer det säkert en vändning. i do believe in charma, i do, i do!

tänker lite på simon and garfunkel när jag hör denna. "i-väntan-på-tåget-låten":
Kings Of Convenience – Homesick

SKRIVET: 2010-04-13, kl 20:58:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

ni är mina

Donna Lewis – I Love You Always Forever

SKRIVET: 2010-04-13, kl 19:40:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

oh, bobby

SKRIVET: 2010-04-13, kl 19:33:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

phoenix

ah jaaaaaaaaaaaaajjemen vad man blir trött på att blogga ibland. sedan har man fullt upp med annat. och vem fan vill sitta inne med dumburken när detta väder är igång? not meeee. mår sjukt bra av det här vädret. mitt nya jobb. planerna för sommaren. skolan har börjat. drog första grillningen idag. phoenix. finfina vänner. ja, strålande.

nackdelar då. har fått sjukt många feta håltimmar i plugget vilket kan resultera i lite skolk...... har försökt att sätta mig och plugga på(det enda stället) skolans café, men det går helt utan framgång då de endast spelar tYnGaZte negerdunken helatiden. och så är grillning på balkong vid täta bostäder oftast förbjudet, och elgrillen suger så hårt, men det fick gå för denna gång.

strålande, anyways. för vädret och allt annat fint jämnar ut det hela.




SKRIVET: 2010-04-10, kl 18:14:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

du,

jag vet inte vad jag skulle göra utan dig.

SKRIVET: 2010-04-10, kl 18:04:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

come closer

jag är trött nu. jag orkar inte tänka. på något alls. jobbet var soft idag iallafall, imorn blir det mer. excitement. nu blir det bara jag, coldplay och min bok.

hööörssss

SKRIVET: 2010-04-09, kl 17:41:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

i'm good, i'm gone

knäppte första ölen så ringde jobbet och frågade om jag kunde hoppa in imorn. kunde ha blivit sjukt opepp på björnes 18årsdag, men nej förtusan, det blev jag inte. men fa-an vad skönt. nu får jag äntligen jobba lite mer. yeaaaaaaaaaaaaaaaah. bear kommer säkerligen bli vansinnigt förtjust i våran present till honom.
bion igår förresten var suverän. vi såg remember me, och jag bölade sönder. fan. jag hatar att gå på bio egentligen. hatar att hålla mig för att gråta. idag kilade jag och emil ner till mariefredsskolan och klättrade lite, lirade tennis och badminton. klättringen var sådär, kul men sjukt svårt egentligen. birgitta peppade mig som fan, så till slut gick det aaaall the way.
nu kom folket. snart firar vi björne.

SKRIVET: 2010-04-07, kl 21:56:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

dom talar till mig

SKRIVET: 2010-04-07, kl 21:55:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

danielle steel

snacka om att utelämna intressant info. jag har vetat sedan år tillbaka att mamma var au pair i san fransisco när hon var liten. kommer ihåg att hon pratade om två 5-åriga pojkar hon tog hand om, och en hund med tusentals synliga loppor. ena pojken bodde granne med den andra. mamma förklarade att den andra pojken var manodepressiv, hade aggressionsproblem och var väldigt livlig. när han kom på besök hade han livvakter jämte sig.

nu. idag. när jag rensade mammas böcker hittade jag "danielle steel: thurston house". jag läste igenom litegrann och fann den sjukt intressant då det stod "Eva, best wishes to you, from Danielle" innanför. då kliver mamma in och säger "oj den där gamla boken, den fick jag av henne".

två timmar senare efter lite googlande så vet jag lite mer. danielle steel är en av världens mest kända författare. hade en son vid namn nick(den livliga grabben) som efter år av drogmissbruk tagit livet av sig vid nittonårs ålder.

danielle gjorde därefter en bok som kom att heta "his bright light, a story of nick traina". den. vill. jag. ha.



SKRIVET: 2010-04-07, kl 17:10:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

i don't have the stomach to

tänk att bara lägga tankarna åt sidan. att strunta i att det kommer ta tusentals år innan det växer ut på samma sätt igen. tänk vilken grymt pirrande känsla man skulle ha av att bara vilja visa upp detta för alla. "titta, titta på mig vad jag har gjort, jag vågade!". tänk vad gött. vad gött att ha bollar. bollar till att raka av lite hår på ena sidan av huvudet. precis vid öronen. en halvdan mohikanfrisyr. ja........

fan.

SKRIVET: 2010-04-07, kl 13:45:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

september?

det var kul att rensa mammas gamla böcker till en början. det varade i 20 min, sedan la jag tillbaka alla och tänkte, fan, varför inte behålla hela bunten istället. det är ändå bara dumt att döma en bok av att kolla på framsidan. so wrong dude. sitter och är nervis över mitt tandläkarbesök som är om en timma. känner mig löjligt fjantig. har aldrig haft något hål, konstigt nog, eftersom att jag är den som småäter helatiden, men varför ska de hålla på och pilla i min käft för. jag gillar inte det.

när jag ändå är igång och känner mig fjantig så kan jag passa på att säga att jag gillar september's nya låt "because i love you". en löjligt fjantig tjejlåt. men jag gillar den. en sådan låt som skulle vara dunder om man hittade en electroversion av den. men icke.

hejdå bloggen, hejhej vidriga tandläkare

September – Because I Love You

SKRIVET: 2010-04-06, kl 20:24:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

evil

planerar.

eve: har du bjudit *****?
malin: ah
eve: men neeeeee
malin: jo
eve: vi kan bjuda alla utom honom

skratt.

SKRIVET: 2010-04-06, kl 15:11:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

crapquestions/tidsfördriv

humör just nu: uttråkad som aldrig förr
något du är sugen på: kräftor...........kinamat.............farmors spaghetti och köttfärssås............
nått du absolut inte äter: allätare. har såklart inte ätit allt i världen men kan inte komma på något riktigt
kläder just nu: sleepyhead...en oversize skjorta
musik just nu: Bombay Bicycle Club – Always Like This
vad du sa senast: nej det är lugnt, jag gör något att äta senare istället
sommarplaner: broloppet, gotland, jobb, p&l, jobb, östersund/yran, jobb, sista minuten resa, jobb.
fisk eller badkruka: firre
3 saker att ta med till en öde ö: musik, tandborste and a bottle of wine
instrument du kan: none=( trummor vill jag lära mig!!!!!!!!!!!
sparare eller slösare: waster
bästa film: måste vara delade platser. the pianist/the notebook/v för vendetta/american history x/into the wild
bio eller promenad som första dejt: promenix ju
största svaghet: ögon
fobier: haha..............smuts. disktrasor/användna handdukar. hissar.
kittlig: monsterkittlig
stökigt eller välstädat: välstädat
tatueringar: none. men nog ska det bli ett par till sommarn.
kaffe eller te: te. chailatte. =zero vuxenpoäng
drömboende: i sverige är det väl götet nära havet som gäller. utomlands är det californiaaa eller siciliaaaa
favoritmat: grekiskt och thai

SKRIVET: 2010-04-06, kl 13:51:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

wheredidugetthat.com/

SKRIVET: 2010-04-06, kl 11:04:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

t & s

aaaaaaaaa, nu känns det som vår. verkligen en definitiv VÅRTID. jag vill bara ututut och gå runt mälaren, svänga förbi strandbadet, med låten "where does the good go" i öronen och dagdrömma om sommaren.

nu är det bara att sätta igång med arbetet om italien. och sedan nöta ett gäng serier. har inte så sneda ögon på det faktiskt.

tjingtjing,
Tegan And Sara – Where Does The Good Go

SKRIVET: 2010-04-05, kl 19:33:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

mje

saker jag inte förstår mig på för tillfället.
människor som misshandlar äldre(http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6897746.ab). eller överhuvudtaget.
svenska tvprogram. håkans bar? körslaget? anna anka söker personlig assistent? christ.
varför det är 20årsgräns när deadmau5 spelar på berns.
att emil säger att han är sugen på kräftor. men luras, endast för retas.
illuminati.

SKRIVET: 2010-04-05, kl 16:42:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

he-e-ey

äntligen kan man se fram emot sommaren. nu har jag ett nytt jobb. fiiiiiiiiiiinaly guuuuuuuuuys. sitter och googlar runt på alla möjliga saker och smider lite planer inför midsommar. jag tror.. att det kommer bli storartat. det kittlas i hela mig. lojse blir snart krogmyndig, det ska firas. och om knappt två veckor är det shout out louds. mmmmmmmmmmmmm. vad livet är härligt.
kom kom sommartider
Kings Of Leon – Notion

SKRIVET: 2010-04-03, kl 15:29:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

du och jag

vi är bra. du är dock lite bättre än mig. men bara lite.. du gör mig alltid glad. därför gör jag alltid allt i min makt för att du också ska vara glad. när du åker till usa så kommer en bit från mitt hjärta åka med dig. en bit från mitt humör kommer också åka med, just den där biten som gör mig så lycklig varenda gång du och jag träffas och bara ÄR. varenda gång något gör mig depp så kommer jag tänka på dig mina lilla stumpe, för då vet jag att smilbanden genast flyger upp i pannan.

på ett sätt hoppas jag att du hamnar i en sjuk kkk-familj där borta i staterna, så att du tar första bästa flyg hem igen. men samtidigt vill jag att du ska trivas så hårt, göra allt du drömt om och ha grymt kul! inte för kul dock..=(

Du är THE greatest, Sofia Bjärnek

SKRIVET: 2010-04-03, kl 13:18:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

pepp

som kvinnliga versioner av the hellacopters. YEAH. The Donnas – Take It Off

SKRIVET: 2010-04-03, kl 13:03:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

not at the table, carlos!

lördagsförmiddag redan. holy. och inte blir det några påskägg att leta efter i år heller. kanske fjärde året i rad när vi fick leta efter våra ägg så behövde vi inte ens fråga "fågel, fisk eller mittemellan" för mamma var alltid så kass/lat och la äggen i ugnen. inget jag saknar egentligen. för jag hatar påskgodis. vidrigaste chokladen som finns. idag blir det underbar påskmat med pappas släkt istället.

i torsdags var det relativt soft iallafall. jossan kom hem från östersund och överraskade oss. vi stod och studdsade och skrek i ca fem min och trodde inte våra ögon. om jag hade varit en random person som bara gick förbi i just det tillfället så hade jag avskytt oss. så konstigt kändes det. men fan vad glad jag blev. våran lilla jossie är hemma nu.

bakisdagen var ännu roligare. vi drog en pizza och pratade om gårdagen. vi konstaterade att vi knappt kom ihåg något men ändå hade jävligt roligt. ett paket piggelin och filmen the hangover var allt jag behövde för att få igång mitt dunderhumör. senare kilade vi över till ida. käkade ribs, spelade wii och snackade om allt mellan himmel och jord.

jag älskar livet.

tänker på jossie, eve och ida när jag ser denna. och den här playlisten: just for fun!

SKRIVET: 2010-04-01, kl 10:36:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

what the-

det gick fiiiiiinfint igår. tjejerna fick ryggbiff, rostade rotfrukter och potatis med rödvinssås. efterrätten blev flamberade bananer med vaniljglass. my specialty, hehe. intalade mig själv inatt att jag skulle få lyxen idag och sova ut som fan. gick upp halv nio. duuuuuuuuuude. jag vill inte börja bli gammal än.

ser fram emot kvällennnnnnnnnnn. jag styr lite förpärla sedan blir det housekväll. vet inte riktigt om jag ser fram emot housekvällen. men förfesten iallafall. förra gången var som.. once in a lifetime. galet roligt.

ah, hejhej

Phoenix – Fences - 25Hrs a Day Remix