SKRIVET: 2010-12-31, kl 02:19:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

hej bebisar







SKRIVET: 2010-12-31, kl 01:41:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

tell me lies, tell me sweet little lies

har lärt mig att inte ha för höga förväntningar till olika grejer. människor likaså. nyttigt för alla kanske, vad vet jag. att ha för höga förväntningar kan ju vara det vidrigaste som finns om det inte går som man vill(host -nyårsaftonar- host). okej, nu dillar jag i nattmössan. 2010 lider mot sitt slut iallafall. ett shittyshitty jävla år va. har inte uppnått några som helst (oexisterande) mål, en av mina närmaste vänner flyttade härifrån etc etc. kommer knappt ihåg vad jag sysslat med, medan vissa minnen är ganska skarpa. peace & love var tungt dock. ser fram emot 2011. att äntligen kunna vara stolt över mina betyg, konserter att gå på, fina vänners studenter, och sommaren! sommaren ska vi inte tala om!

gårdagen var soft hur som. krubbade tacos och kollade igenom nästan en hel säsong av big bang theory med kusinerna karlsson. tog en fika idag med lovisa, har sedan fördrivit denna sinnessjukt lama torsdagen med extremt tjejiga sysselsättningar för att på något vis förbereda mig/göra mig "vackrare"(vilket cheezy uttryck) inför nyår. jomensåatte, sannerligen ett tappert försök iallafall. gah.

Dagens konstateranden:
många filmer skulle vara sjukt mycket bättre om jag fick välja musik(klämmer in ett välbehövt HEHE)
jag är världens (med betoning på)fetaste tipsoptimist. där har du det skrivet mamma!
lider av bekräftelse-sjukan

underbart underbar

SKRIVET: 2010-12-29, kl 17:06:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

wrapped in piano strings

det är mycket jag ångrar att jag skrivit i min blogg fan. trodde dock aldrig att det skulle handla om julklappar. min julafton var fantastiskt underbar, missförstå mig inte. i efterhand hade det iofs varit lite mer nice med lite riktiga julklappar istället för att dra en julklappslek. att gå in i depp-mode pga materiella ting är ju förjävla tragiskt så nu lägger jag afffff. mina kussefiner är påväg hit nu, det blir tacos/filmkväll i min kribba. räknar med en hel del asgarv också. vi tre, jag, hanna och therese garvar åt i stort sett samma saker, mestadels är det jag och hanna. pappa och farbror bo har sagt sedan vi gick i blöjor att man märker direkt att jag och hanna är släkt. vettefasen om gud finns, men någon borde ha ett förjävla fett tack för att jag fått sådan fin släkt.

nyårsafton är fortfarande luddig som det ser ut nu. har i minnet att jag har skrivit att julafton är överskattat, tänkte nämligen klämma in nyår i samma fack. ja så är det. nyårsklänningar och skumpa är inte min femma heller. drar på mig jeans, en vit transparent skjorta, hängslen och ett stycke halsband. det får duga. middag, partaj och härligt sällskap ser jag däremot fram emot!

nog med babbel, tjenis

Radical Face – Wrapped In Piano Strings

SKRIVET: 2010-12-28, kl 11:56:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

shU

jävlar vilken dunderbloggare jag är va. lur. det har väl gått ett par veckor sedan senast nu. internet hemma har krånglat, och ärligt talat så har jag varit upptagen i julrushen. har varit runt i etuna och hängt med amanda och lovisa, samt kollat in julrean. firat julafton också, hehe. jag fullkomligt hatar mellandagsreorna, det är förjävla vidrigt när man får plocka plaggen från golven ist från galgarna. och om det inte vore nog med fullkomligt hat så ska ju SJ få plats i den kategorin också. men jag ska ju inte klaga när jag bara fick vänta tre timmar medan en massa barnfamiljer satt fast mitt ute i ödemarken, utan mat och el i nio timmar. varför bor jag i sverige och inte i italien, frågar jag mig själv fortfarande. snart så. hoppas min julklapp till sofia har kommit fram i cali snart också. hon kommer bli så glaaaaaaaaaaaaaaaad. och då blir jag glaaaaaaaaaaaaad.

det absolut bästa på senaste:
The Script – Breakeven
Matt & Kim – Yea Yeah
Ed Harcourt – Apple Of My Eye
Slow Show – Control
Anna Ternheim – What Have I Done - Familjen Remix
Paul Kalkbrenner – Aaron
A Day To Remember – Better Off This Way

SKRIVET: 2010-12-14, kl 10:57:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

ganska tuung!

SKRIVET: 2010-12-10, kl 10:35:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

the good kind

inom loppet på 5 sek kom det tårar(åter igen) när jag läste fias blogg. jag hatar det här. att inte kunna hänga med henne när jag vill. jag saknar att bara att ligga och jäsa på strandbadet, lira volleyboll och dra planer inför kvällen. eller att bara ha en spontan tacokväll hos lojsan med fina fyran och prata om allt mellan himmel och jord. åh. vilket depp-mode man kan hamna i ibland. det är ingen humörhöjare heller att sitta hemma och missa skolan endast för att vänta på en tid på vårdcentralen. värdelöst. ser fram emot ikväll iallafall. känner för att dansa och släppa loss lite!

för gladare dagar:
Nicki Minaj – Moment 4 Life
Martin Solveig featuring Dragonette – Hello - Single Edit
Lil Wayne – Right Above It - Explicit
Black Eyed Peas – Someday
Wiley – Summertime [Crookers Mix] - Crookers Mix

SKRIVET: 2010-12-07, kl 15:57:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

goosebumps. maximal festivalkänsla.

SKRIVET: 2010-12-07, kl 15:25:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

en s.k "håll-käften-tisdag"

som fd. ph-cimon skulle uttrycka det. klockrent. är hemma från plugget av personliga skäl, skäl som jag inte tänker skriva här. vidrigt jobbigt att vara hemma iallafall. avlider av att inte kunna sysselsätta mig med något. hade kunnat plugga ikapp det jag missat om jag hade böckerna hemma, hade kunnat kolla på fortsättningen av sons of anarchy om jag kunde tanka ner det med mitt svinkassa nät. men icke. kistan gnäller så jag ska pallra mig till affären och köpa krubb hur som helst. saknar min bror f.ö. inte ens till julafton kommer han hem från norge. det suger ännu mer. har fått i uppgift att göra alla desserter/snacks till julafton. ska idag testköra knäck, brukar nämligen aldrig lyckas med knäck. hur simpel det än är. mjomen såatte..

det har kommit så jävla mycket ny musik nu på senaste så det kanske kommer upp ett skepp lastat med nyheter senare.

mosters älskling

SKRIVET: 2010-12-07, kl 00:31:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

JA. ja. ja. JA!






SKRIVET: 2010-12-05, kl 22:55:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

19, vilken sketen ålder

lagom sleten efter helgens bravader. sleten och alla dess synonymer till det fan. samlade ihop tjejerna hos mig för att inta lite snittar, sedan begav vi oss till sju rum för middag och drinkar, och efter det vidare till ub. väl på ub insisterade lojsan att bjuda på en shot. givetvis, säger jag för att inte få en vekling-stämpel. dra åt helvete vad shotar inte är min grej. men jag överlevde skiten! dagen efter var det dags för släktträtt i sthlm på gamla söder. veldi mysi. och idag droppade vi förbi farsan i länna, tröck i oss biskvier och snickesnackade. 19 år nu iallafall, vilken sketen ålder.

f.ö, serier är fan det bästa som finns. har haft tid att glo igenom en jävla massa genom åren. one tree hill, ally mc'beal, 24, o.c, grey's anatomy, brothers and sisters, traveler, hidden palms, friday night lights, how i met your mother, true blood, entourage, vänner, gilmore girls, harpers island, kyle xy, lipstick jungle, heroes, smallville, men in trees, shark, supernatural, the event, weeds, gossip girl, sex and the city, the big bang theory, cougar town, the vampire diaries, the mentalist, nikita och nu sons of anarchy. UNDERBART.

nu blir det att glo sons of anarchy from scratch. nattis

SKRIVET: 2010-12-02, kl 20:52:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

en julhälsning tydligen, tungt

SKRIVET: 2010-12-02, kl 10:50:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

gotta have