SKRIVET: 2010-02-28, kl 21:50:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

i'm on fire for you, clearly

SKRIVET: 2010-02-27, kl 21:32:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

shake! shake!

allO. gårdagen var suverän. tror inte att jag haft en sådan rolig förfest någonsin. suveräna människor, suverän fest. låter rimligt. ub var också stört. hade en galet trevlig stund där inne, träffade gamla vänner. utan sofia hade det inte varit lika roligt. YOU'RE MY MAN, GIRL. tror fan att vi skrattade till oss några magrutor till sommaren.

jag och syrran åkte och hälsade på pappsen idag. jag har sagt det förut, och jag säger det igen- ingen har roligare humor än min pappa. hans humor i kombi med min halvtröga farmor blir en förjävla underhållning. känslan på hemvägen var inte alls lika rolig. jag ville bara tillbaka. höra flera gamla minnen från den gamla goda tiden. tiden när jag trotsade min pappa med att alltid torka av mungiporna med min tröjärm ist för servett, tiden när stefan och carro alltid retade mig för att jag inte förstod multiplikation, tiden när pappa gjorde hembränt och sa till mig att det var god saft men ingenting för mig. ibland förstår jag inte vad jag lägger på första prio..

SONG OF THE DAY: The Subways – Shake! Shake!


denna tröja. den är gjord för mig. jag behöver den här tröjan. den stirrar på mig. den vill ha mig.

SKRIVET: 2010-02-26, kl 00:07:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

skulle sitta fint

SKRIVET: 2010-02-25, kl 19:15:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

i could teach you a thing or two

ah. galet övertaggad på helg. det var ett tag sedan nu. inte ens i sälen(för två veckor sedan) drack jag mig berusad. ser fram emot att hänga med min vänner, ser inte fram emot den berusade delen riktigt. sofia, fan, vi hade ju en deal!!!!!!!! en nykter sådan. jaha, hur som. imorn bjuder jag fian på krubb och styr lite förfest, sedan kilar vi över till ub.

denna dänga lyssnade jag på i grundskolan. sinnes, vilken röst den tjejen har. gudomlig. grym är hon i videon också.

SKRIVET: 2010-02-25, kl 18:59:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

tommy-gun

aaaaaaahhhhh vad jag verkligen inte ångrar att jag inte jobbade denna vecka. kan säga att nuuuuuu njuter jag av livet fullt ut. sover tills klockan tio, tar en dusch, gör en mästerlig sparrissoppa till frukost och gå och hittar en memoar av bob dylan på bokrean. det enda som skulle göra denna dag komplett är emil. hoppas att denna feeling håller i sig alla tre veckor på praktiken när jag börjar sju på morran och slutar fyra......

luke hittade den skönaste låten idag. creds till honom!!!!!!!! nu börjar nog luren bli en aning proppad med musik, har två gig kvar utav 8. några ljudböcker ska nog få plats också. låten nedan är frän. den har lite the hivesinfluenser i sig. en solklar "dagens låt". . trummisen i bandet är från strängnäs! galet nice!

SKRIVET: 2010-02-24, kl 21:51:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mr.Banksy

efter några seks scrollande på en nice blogg så fann jag ett inlägg där det stod att en affärsman vid ett köp av en byggnad i storbritannien planerar att måla över en utav Banksy's kända graffitimålningar. it's insane. "banksy" är en anonym konstnär(som jag skulle vilja kalla det, graffiti är konst). och hans gatukonst är allt annat än klotter. underhållande/meningsfulla och ibland politiskt inriktade målningar. angelina jolie köpte en gång ett verk av banksy för motsvarande 2,7 miljoner.






SKRIVET: 2010-02-24, kl 19:52:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

oufh

finfina allmighty som finns(förhoppningsvis) där uppe någonstans. drop these for me, will you?

SKRIVET: 2010-02-24, kl 18:44:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

den där albert

fan. om det gick att tacka spotifygrundarna på något vis. all musik man hittar där. det är gälet egentligen.

här ska ni få. it made my day.

SKRIVET: 2010-02-24, kl 17:26:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

a heartbreaker right from the start

i strängnäs igen efter some chillin i mariefred med sofia och lojse. jag tog med mig avatar till tjejerna som inte hade sett den än. lojsan hängde inte med i filmen för fem öre, jag satt och fnissade till alla lustiga läten de hade som hälsningsfraser, och sofia verkade helt tagen igenom hela filmen. detta är då egentligen en film man måste se i 3D. den får 3 av 5 ostbågar. skulle säkerligen få 5 av 5 om jag såg den i 3D.

för övrigt. är monstersugen på att socialisera lite, dansa och hälla i mig en stor mängd alkohol.

lördag, tack.

MSTRKRFT – Heartbreaker - (Laidback Luke Remix)

SKRIVET: 2010-02-23, kl 16:16:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

sorgligt

malin karlsson? jay leno?

SKRIVET: 2010-02-23, kl 12:32:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

in my place

hur gör man för att förhindra att vakna upp från en dröm? jag har fan försökt mig på allt. av en ren reflex imorse så vaknade jag förbannad på mamma för att hon väckte mig. jag tänkte såhär i vakningsprocessen, "neeeeej neeej inte nu inte nu kom igeeeeeeen!!!! FAN." det var bara att somna om, men kommer man ihåg något av den fina drömmen då? naj. när det gäller mardrömmar har jag kommit på en suverän sak. att jag kan flyga. ja, garva du! fiffigt tycker jag.

huuur soooooooom, nu är några här och kollar på våran lägenhet. jag vill verkligen inte flytta härifrån. men det får bli som det blir. fuck man. kommer nog aldrig hitta en finare lägenhet än den nuvarande. mitt feta rum. stora fönsterna. åh. fjert. två krav har jag till min mor. 1.stort rum. 2.nära tågstation. she better do as i say.......

platsbanken.arbetsförmedlingen(förnedringen).se har blivit min beste ven. fan vad jag ska ha håva in ett nytt jobb nu, som jag trivs med.

Nu dusch, sedan börja på nya böcker. bl.a magdalena graaf's "det ska bli ett sant nöje att döda dig" på ljudbok, ni kan kalla mig pendlarn. hade aldrig gett mig in på en sådan bok om inte min bror hade rekomenderat den. den var tydligen jäkligt brutal och spännande. och ska prova mig på en deckare(första gången!) av jo nesbo.

Fink – This Is The Thing
Fink – Sort Of Revolution
Fink – Trouble's What You Are In


SKRIVET: 2010-02-22, kl 23:38:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

this is the thing

träffade min bästa vän idag. det var allt för längesen. men jag vet att det ändå inte spelar någon roll hur lite vi än träffas, för i vilket fall som helst så är det hon som står mig närmast. evelina neselius. att hitta ett ord för att definiera henne är piece of cake. själsfrände.

imorn hänger jag med sofia och lojse. känner mig en aning känslomässigt omtumlad när jag skriver om mina vänner. kanske kan bero på tidval på dygnet samt musik som stimulerar som gör att jag blir så pass känslosam. med tanke på morgondagen så får jag samma känsla som när man var liten och väntade på julafton. vill lägga mig tidigt, bara för att somna in och låta tiden ticka vidare. så mycket ser jag fram emot att träffa min kampisar.


"They should name a gender after you! Looking at you doesn't do it, staring at you is the only way to make sence, and trying not to blink so you don't miss anything!"

Visst är hon en skönhet?

SKRIVET: 2010-02-21, kl 20:22:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

colourless colour

nu kommer söndagsbekymmerna. som en fattig student som man är så är det enda jag gör just nu att tänka på pengar. pengar pengar pengar. dör av detta. det är fan det mest irriterande som går att påverkas av. är monstertrött på mitt nuvarande "stödjobb" och tänker fan inte ge vika och jobba på lovet även om jag tjänar storkovan. är det värt att jobba bort ett lov när man mår både psykiskt och fysiskt dåligt av jobbet? ne usch. fan. som vissa vet så jobbar jag på en städfirma, går hem till privatpersoner och gör det de ber om. ni ska bara veta hur motbjudande det är ibland, att komma så nära inpå någons liv. ryser av tanken. jag vill inte tillbaka. visserligen finns det ställen man kommer till och tänker "såhär ska mitt hus se ut när jag blir stor, det där och det där ska jag också ha, gud vilka gulliga ungar" etc. men fan, visst vill jag jobba socialt och möta människor dagligen, men inte på detta vis.

psst, lojsan, lust att dra in ett gott ord för mig på wärdshuset?

våran finfina lägenhet är nu uppsagd också och vi flyttar vidare om två månader. mamma övervägde att räkna bort mig och sikta på en mindre lya. jag är mer än redo att flytta hemifrån, men nu när jag tröttnat på mitt jobb så går det inte. it sucks man. för jag är sjukt redo. det ska gudarna veta. ser t.om fram emot att städa min egna skitiga toalett och diska förhand(mina högsta fobier, näst efter disktrasor..).


för 5 min sedan..

jag: (bläddar igenom filmer)..älskling, vilken vill du se av de här?(visar upp två st dramafilmer)
emil: men malin jag vill inte se några jävla kärleksfilmer!
jag: men, okejdå:(

10 sek senare..
jag: då blir det fan inge jävla steven seagal heller
emil: men jag skojade ju bara

nuvarande utvalda filmer: "fame" och "triangle".

länge leve jämnställdheten.





SKRIVET: 2010-02-20, kl 15:53:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

meester wallpaper

8 mars ny säsong på gossip girl, come on then!

SKRIVET: 2010-02-20, kl 12:59:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

oh, brrrrrrrrrr

tjicklingpäls/goosebumps/gåshud ALL OVER. nu vill jag tillbaka till sommaren 09. shout out louds är iallafall bokat nu tillsammans med ett gäng favoriter, billyboy, kalle, philli och danielle. awesome.

SKRIVET: 2010-02-20, kl 12:38:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

time flies

älskling kommer hit efter sin match. tills dess.. vad finns det att göra? tittar runt i rummet och försöker fundera ut något som finns att göras. absolut ingenting. hur tråkig tillvaro kan man möjligen ha denna lördagsmorgon. tankarna riktade mitt huvud mot skissblocket, smålog för mig själv i några sek innan jag kom på att mina favoritpennor fortfarande är slut och kikade sedan upp mot taket för att se vart man möjligen kunde hänga sig. ne fy vad grovt och sjävliskt.

dags att agera girliegirl.
hur ofta är det man ska klippa sitt hår? en gång i månaden? innan lojse började toppa mitt hår lite då och då, så hade jag inte klippt mig på(häng kvar)...........ett halvår. jag klagar ofta på mitt hår, brist på frisörbesök kan vara en utav anledningarna. den andra.. no balls.

för att komma till saken. ska man klippa av det? åh. dö. vad. detta. är. SVÅRT. svinigt.

nu tar
jag en rejäl risk att förlora läsare. men jag måste bara få dela med mig av dessa bilder från tidiga år i paulinska(grund)skolan. jag känner inte igen mig själv. have i lost my mind? jag vet inte. rundare kinder och okontrollerbart hår har jag fått för alla sketna år. shi fick jag. tänkte hänga ut mig själv lite. detta skulle alla "cha cha" bloggare behöva en rejälv dos av.

den mest skrämmande. sol(solarium)bränd fakeblondin i fake burberryhalsduk. s
juan?


överredigerade bilder i photoshop, i åttan. härligt.............


malin karlsson på strandbadet. nu snackar vi veckor insmetad i brun utan sol, fet urrigning och ballerinaskor.


webcamtider, sönderblonderad. ännu mer härligt. denna bild tillägnade jag adam chiapponi(i pandang från melodifestivalen, "kuddkrig") som jag fick kontakt med genom en resa till idre. han tyckte att jag såg ut som ashlee simpson och jag blev jättegenerad och tog en bild på mig själv för att skicka till honom.......


nyklippt/gulhårig/(nöjd?!?!?!) malin karlsson, 14, poserar i badrummet......


äntligen börjar jag känna igen mig själv lite. i nian. korthårig, men skulle kunna tänka mig den frippen nu.

SKRIVET: 2010-02-20, kl 11:38:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

flawless

12 mars.......................

SKRIVET: 2010-02-20, kl 11:15:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

this isn't another girl meets boy

jag kan inte undgå att undra vilka som brukar kika in på min blogg.
jag dör av nyfikenhet. nästan. jag kräver absolut ingenting,
men jag skulle bli glad av littttte respons, hehehhe.

nåväl, det är lördagsmorgon, and for the right excitement for the daaaaaay så
sätter man på La Roux – I'm Not Your Toy. gårdagen var nice,
avrundade skoldagen med att agera lekledare vilket uppskattades
ganska hårt tror jag. förvånades än en gång över hur lite vi har att göra med
på denna linje. fick veta igår att jag låg på vg/mvg i hotell och ska nu gå in
med all kraft på mvguppsatser i hotell och kallköket. är inte van vid detta,
därför får jag lov att skryta lite. åh. det blev tävlingsmatlagning,
bageri och företagsekonomi som indv. val för mig också. galet,
vad jag ser fram emot de resterande åren på rinman.

tänkte kolla in bloggtävlingen med läkerol. tanken vid 100.000 riksdaler får
mig att dregla, men sannolikheten att dra in vinsten på den är väl lika stor
som på en jävla trisslott.

SKRIVET: 2010-02-19, kl 23:51:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

candle burned out

nu har fina fyran splittrats, tre st har kilat hemmåt mot mariefred. mästerkockarna malin och lojse brände båda bakverken som vi satsade på att imponera med. och jag ska gå hotell/restaurang? jag vet, "pfft". håller stenhårt fast vid min rimliga förklaring att vi fastnade vid dumburken/ läste underhållande s.k "cha chaaa" bloggar och glömde därmed ananaspajen och choklad/dumlemuffinsarna i ugnen. flitig välutbildad(host) kock som jag är så arbetade jag smidigt och taktiskt genom att ta bort det brända, och VOILA, så hade vi en finfin ananaspaj med vaniljvisp! alla nöjda med belåtna smil! eller..........nöjda vet jag inte, men smil hade de i fejjan iallafall!

nu nöter(fan, synonym på "nöter" tack?)
jag shout out louds nyligen släppta album "work". de bådar gott, people, det bådar gott. bokar p&lbiljett i mars med lojse. det kommer bli storartat. mästerligt. oooooh brrrr, tjicklingpäls.

vi ses bland ba
jjomajjorna, langosvagnen, allsången, längst fram vid scenen på shout out louds!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


SKRIVET: 2010-02-17, kl 19:43:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

kihlen is back!!!!!!!

i vår! det är nis, efter flera års av väntetid efter något material från snook. vart danne har tagit vägen skiter jag fett i. det är kihlen jag vill ha! i vår kommer oskar linnros med sitt debutalbum. exakt datum vet jag ej. men detta kommer bli sjukt nice.

hur jag vet det?

detta är varför. är det möjligt att få goosebumps av en trailer?

SKRIVET: 2010-02-17, kl 17:19:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

kärlek vid sista ögonkastet

tjenissss. har fastnat vid dumburken som vanligt när min mage egentligen bara vill ha mat, mat, mat. och mera mat. ska dra mig iväg och handla, göra tomatsoppa med mozzarella i sedan kolla på det sista avsnittet av peak season och drömma mig bort till snön i whistler mountains. för er som gillar the hills och liknande realityserier så rekomenderar jag verkligen peak season. underbart underbart bra. grät till 5 av 9 avsnitt..det kanske jag inte borde ha sagt högt.

hur som, snart är det helg igen(och lov!!!) efter lovet har jag praktik i tre veckor så det blir ingen skola för mig på en månad, ganska soft, även om jag älskar att vara i skolan numera.

på fredag ska jag hänga med två av mina absoluta favoriter, tänkte göra lite hemmagjort snacks till oss när vi ska sitta hos mig och mysa, snacka strunt och glo på massa rullar.

ser ni hur underbart fina(och fjantiga) de är? de går inte att inte älska dem.

SKRIVET: 2010-02-17, kl 09:55:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

hon dansar med ammunition i blicken

festvänlig musik enligt mig, är t.ex hoffmaestro & chraa "det tokösiga karateboogiebandet", de måste ju vara den ultimata festmusiken? om inte det.. caesars? florence valentin? MASKINEN? ja, maskinen. deras nya album "boys II men" från 2009 innehåller dunderlåtar!!!!!!!!!!!!!!!!! lite halvgalna texter, men försök bara att sitta stilla till låtarna nedan. och för att inte ge många av er en rejäl chock, så påminner jag er om att jag har väldigt bred musiksmak.

Maskinen – Dansa med vapen
Maskinen – Undan För Pundarn
Maskinen – Buffalo
Maskinen – Nr 1
Maskinen – Pengar

inge galejinfluenser i denna låt, men ändå dunderskön. - Maskinen – Kärlek Vid Sista Ögonkastet

SKRIVET: 2010-02-16, kl 21:01:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

new fang

minsann. tack lucky, det blir morgondagens låt, hehe. supergruppen(som alla kallar det, vilket jag instämmer med) "them crooked vultures" är presenterade till peace&love 2010. mäktigt. förstår ni detta? them crooked vultures består av dave grohl(sångaren i foo fighters), josh homme(queens of the stoneage) och john paul jones(lez zeppelin). det skulle vara grymt, minst sagt, att se dave grohl live, men framförallt jp jones!!!!!!!!!

ännu ett stort tecken på att p&l blir no1 festival i sommar. jiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

Them Crooked Vultures – New Fang
Them Crooked Vultures – Mind Eraser, No Chaser

SKRIVET: 2010-02-16, kl 15:39:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

snart så..

SKRIVET: 2010-02-16, kl 15:16:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

nu snackar vi goosebumps, igen

denna video. denna underbart magnifika(som många bloggare skriver om) video är som ny igen. 1985 gjordes originalet av bl.a michael jackson, bob dylan, kim carnes, bruce springsteen, lionel richie, cyndi lauper, the pointer sisters, tina turner, stevie wonder, diana ross och många fler för att samla in pengar till de svältdrabbade i etiopien.

nu händer det igen. remaken är tillägnad haiti. 81 kända röster är med i kören. artister som lil wayne, josh groban, jordin sparks, celine dion, miley cirus, snoop dogg, pink, kanye west, will.i.am, the jonas brothers ooooooooch måååånga fler. och bl.a rapparna drake, kid cudi, ll cool j och busta rhymes kör "rappscenariot".

älskar att de har kvar michael i vissa delar i låten. undrar bara vem det var som fick knäppen om att lil wayne skulle vara med och sjunga. för den mannen kan fan inte sjunga.

1985


2010

SKRIVET: 2010-02-16, kl 14:23:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

black swan

monsterskön/kortkort dag i skolan. bläddrade igenom de sista sidorna i favvoboken på tåget, kommer hem, öppnar sovrumsdörren, knäpper upp brallorna, studdsar ner i sängen och sätter på veckans(om inte månadens) skönaste låt "black swan" med thom yorke och försvinner in i drömmar på rosa moln. jag vet verkligen inte hur jag ska förklara känslan när jag lyssnar på en ny/onött låt, är helt slut i kroppen och ligger på det mest behagligaste sättet i sängen. det liksom strömmar som ett underbart lyckorus i mtt blodomlopp från tårna upp till huvudet. och i nästa stund så känns det som att man åker på en järnväg igenom san fransiscos öknen likt en scen från en hollywoodfilm.

sedan är man i verkligenheten igen. smutstvätt ligger utsprett över rummet att man inte ens vet vart man ska börja, katten gnäller och kraffsar över den stängda badrumsdörren och skolböckerna ligger fortfarande orörda på bordet.


Thom Yorke – Black Swan

SKRIVET: 2010-02-15, kl 20:40:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

come on then!

utan att det blir blask, grå himmel och tråkiga träd så tycker jag att vintertiden kan få övergå till vår nu. alldeles precis. nu. omedelbums.


detta skulle
jag fan va väldigt bekväm i, i vår. kjolarna är något nytt för mig, det har alltid kännts så... girlie.. typ. men jag vet precis hur jag ska göra det lite fräsigare, mhm.


SKRIVET: 2010-02-15, kl 15:34:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

peak season!

åh. åh åh åh. sikken ångest va. sitter redan och smider planer för nästa gång jag vill upp till fjällen. sista dagen i sälen var den bästa. vi åkte bara i skogen/offpist och fyfan(!!!!!!!) vad soft det var. konstigt nog hade jag aldrig någon musik i öronen när jag åkte, antar att det var lite opraktiskt eftersom att jag och emil tappade bort varann så lätt i backen när vi alltid åkte åt olika håll och i olika hastigheter, så musiken förvärrade bara hela grejen.

kom att tänka på en sak. i sälen var det t.om bättre musik inne på stadiumbutiken än på afterskin. afterskibandet "boner" som lirade den veckan vi var där var lite fel ute, tyckte jag. visserligen passar guns n' roses "sweet child of mine" och ebba gröns "800 grader" perfekt in på afterskin, men hur fan får de "du hast" till en afterskilåt? eller "var är vargen"? galet mycket bakom flötet. efter det medelmåttiga röjet på afterskin tog vi en sväng in på stadium. där spelades mando diaos gamla dängor, och sedan "sidewalks" med story of the year. med andra ord så kände jag mig mer hemma där än på afterskin.

nu ska jag nöta den nya serien "peak season" på http://www.ninjavideo.net/.

snö snö snö. äventyr äventyr äventyr. drama drama drama.

SKRIVET: 2010-02-15, kl 14:31:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

destination strängnäs/mamse

buffert=ledigt idag, passande. firandet av mamma som kärring(50 barr) i sälen nådde sitt slut igår, sad enough. härligt att hänga med  stockholm/södertäljesläkten igen, long time no see indeed. är 99,9% säker på att mamma blev monsterlycklig över sina fina presenter, (jag fick också presenter!!!!!!!!!!!!!!!), hon fick bl.a en ballongtur över stockholm, en sådan present som man aldrig skulle pröjsa till sig själv men naturligtvis ställa upp på om man fick det i present. om man är en sådan person som vågar kolla ned från strängnäsbron när man kör bil så att säga, vilket min mor inte är. dags att övervinna sin fjantiga rädsla kanske. för er som inte vet hur min mamma är så kan jag nämna att det enda hon gör är att stressa. för att övertyga er så ska ni veta att hon (nästan) alltid tackar nej till filmgluttande för att hon inte ens kan sitta still så pass länge. hennes släkt/barn känner henne för väl, så en spabehandling på sturebadet(nu tjuter alla "uuuuuuuuuuuuuhhhh" och säger "fancypancy" i samklang) och bl.a en spikmatta fick hon också. great success, i fink.

jag fick försenade 18årspresenter utav släkten. bl.a ett presentkort på ticnet värt 500 riksdaler. åh. de känner mig allt för väl. nu ska det bokas konserter och spelningar. sedan fick jag en "modellfotograferingsdag" i storstaden. inte riktigt min grej. men. det är väl bara att göra det till min grej och vara glad.

här är de väl utvalda bilderna från sälen.


vy från balkongen.


emil, ready for some powder!


det ska börjas i tid!


lillan!


kusin angelina och mamma.


min underbart fina syster!!!!!!!!


haha. såhär såg det ofta ut. jag ville läsa och emil lekte putt.


ni kan inte hitta bättre syskon än de jag har.


estling.





vi är alla likadana, familjen karlsson/granlund.



afterskibandet som kallade sig själva "boner" lustigt nog. hm..



varför i helvete blir alltid emil monstersnygg och jag.........inte monstersnygg?




systrarna, mamma och moster bibbi.


jag troooor att mamma blev glad över sin ballongtur över stockholms stad.
även om hon inte ens vågar kolla ner när hon kör över strängnäsbron.




SKRIVET: 2010-02-14, kl 20:56:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

mr.tatum

SKRIVET: 2010-02-14, kl 19:49:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

excite

ooooooooooooooohohoh. bilder från sälen kommer senare. fan vad glad jag är idag. datumet för första trailern till twilight eclipse är släppt. 27 mars!!!!!!!!!!!! 7 min lång!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! och häromdagen kom massa bilder från filmen. galet sugen blir man(läs jag). läste om de två sista böckerna(för tredje gången) nu uppe i sälen. är snart klar med sista. you must fucking love it.




SKRIVET: 2010-02-13, kl 23:25:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

storslagen

de skönaste komikerna!!!!!! näst efter barney stinson.. näst efter joey tribbiani. näst efter.. okej. inga fler.

SKRIVET: 2010-02-09, kl 19:09:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

that's it that's all

för er som inte hänger med i skid/snowboard-film-vevan, så är filmen "that's it that's all" från 2008 ett måste. såg den förra året någon gång och måste säga att fa-an vad taggad man blir, även om man själv inte är ett proffs som dem. de spelar sjukt passande låtar i filmen som t.ex mgmt-kids och justice-waters of nazareth.

här är trailern.

SKRIVET: 2010-02-09, kl 18:49:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

p&l bandsläpp!!!!!!

galet nog så har det bästa bandsläppet kommit nu, just precis idag. shout out louds är spikade. sveriges stoltheter. mäktigt är bara förnamnet. jag är galet glad idag och det börjar nästan stickas i hela kroppen från topp till tå för att jag inte har bokat en ticket än. än. än än än. nu lojsan, nu får vi ge oss, nu blir det att boka av här.

banden/artisterna jag ser fram emot:

shout out louds
a day to remember
mew
tutankamon
hästpojken
markus krunegård
adept
chords
wolfmother

hur härligt är inte detta, på en skala från ett till tio? nu är det bara några få kvar som fattas.

SKRIVET: 2010-02-09, kl 18:36:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

destination sälen

befinner mig i hundfjället/sälen nu, sedan igår eftermiddag. självklart glömmer man saker hemma, denna gång goggles och bikini. så nu kilar la familia iväg och badar utan mig. vi drog våra första backar idag, jag och emil. i början gick det svinigt, men sedan var det kul. vi körde lite offpist(läs emil åkte, jag ramlade konstant och var rädd för träden.......), ne, men har upptäckt att opistade backar med snöhögar är lite mer min grej än nypistade backar. har tänkt mig en nykter vecka här uppe, faktiskt. tog en titt in på afterskin förut och blev ändå ganska road av alla fyllesvin, däribland en brud som studdsade runt med bunnyöron på sig och flashade sitt asscrack konstant. galet roligt var det. det var genant att bara kolla på det. jag skämdes å hennes vägnar. FY sådant, haha. såg en liknelse mellan henne och några bk stammisar som inte vet vart gränsen går för deras alkoholtolerans. hoppas på att det bara var en människa från personalen vars uppgift var att få igång publiken.

vi har med oss en systemkamera här uppe, så förhoppningsvis har jag styrkan att slänga upp några fina pics när vi kommit hem på söndag.


SKRIVET: 2010-02-07, kl 22:37:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

cudi

Kid Cudi – Soundtrack 2 My Life

SKRIVET: 2010-02-07, kl 17:46:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

nicholas sparks.

riktar detta inlägg till alla er flickor, inte för er tuffa/svårt nedbrytande killar med tätare tårkanaler. nicholas är regissören till bl.a filmerna the notebook, a walk to remember och message in a bottle. och till filmen jag länkade i det tidigare inlägget. så upptäckte jag filmen nedan också. han verkar vara a hell of a writer with a hell of a imagination den där nicholas sparks. hans filmer tenderar ju att vara romantiska berättelser där huvudpersonerna inte upplever ett vanligt/filmklyshigt/lyckligt slut. svinbra med andra ord.

som en brud som jag är. så. vill. jag. se. denna!!!!!!!!! sångaren miley cirus medverkar i denna som en utav huvudrollerna. hon har en jävla pipa den bruden alltså. låten som spelas i trailern är hennes stämmor.

SKRIVET: 2010-02-07, kl 17:23:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

set the fire to the third bar

sitter här och glor med näst intill icke existerande ögon känns det som. lite smålustig/creepy känsla. ögonen känns fyrkantiga, som formade efter datorskärmen och det enda som får mig att sitta vid datorn är att blogga. tänka sig vad roande det kan vara ibland. gårkvällen började suveränt och avrundades med ren skit. så blir det ibland, så numera är mallan en absolutist. ärligt alltså. jag menar det. men känslan av att kunna vara på krogen tillsammans med min finaste var fan. åh. så. bra. jag släppte genast det underhållande samtalsämnet och slängde mina armar runt emil när jag såg honom komma genom dörren.

imorn tar jag mitt pick och pack och drar mig iväg till sälen/hundfjället. tar med 3Gnätet och dumburken, så räkna med updates, allrighty?(nej jag är ingen kändisbloggare, väl medveten, men vill tillfredsställa mina 45 unika läsare så stay tuuuuuuuned)

ps. denna låt med martha wainwright och snow patrol är sjukt fin. hittade den i trailer för den känsloladdade rullen "dear john"(med regissören från "the notebook") som kommer ut i maj. martha har för övrigt lika underbar stämma som miss li/lykke li. ds.

Snow Patrol – Set The Fire To The Third Bar

SKRIVET: 2010-02-05, kl 14:57:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

you only live once

ett utav alla band jag har önskat till peace&love 2010 är the strokes, givetvis. jag har sett några av mina absoluta idoler live, men inte dem. än. senast de var i sverige var 2006, och det var på hultan. jävla hultsfred. tycker att det passar fint för en storslagen comeback till sverige nu, inte sant?

frontfiguren julian casablancas kör sitt eget race sedan 2009 också. låten "11th dimension" spelas som rinnande vatten på P3. det är fan inte min favoritlåt riktigt, lite dizkofjollig/färgglad popmelodi, men den funkar.

för övrigt så är julian gift(.......) och är son till john casablancas(grundaren till elite model management). skandaldrottningen courtney love har gjort en låt vid namn "but julian, i'm a little bit older than you" där det är självaste mr.casablancas som åsyftas, hähä.

inte så skön enligt mig, men....här får du. Courtney Love – But Julian, I'm A Little Bit Older Than You

mina favoriter med strokes(det var svinsvårt att välja ut endast ett par..):
The Strokes – Soma
The Strokes – What Ever Happened
The Strokes – Reptilia
The Strokes – You Only Live Once
The Strokes – Last Nite
The Strokes – Someday


SKRIVET: 2010-02-04, kl 21:29:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

oh, dear god

låt mig få se gubbarna live en enda gång i mitt liv(innan de dör!!!!), låt mig få se den fetaste konserten of all times, låt mig få se mr.jagger på några hundra meters avstånd(kanske kladda lite på honom också?). snela dy.

blir förbannad när jag tänker på hur mamma har kastat bort sina lpskivor. god damnit. vart är butikerna man fyndar lpskivor i? på okända gator i storstaden? tell me.

imorn kommer förhoppningsvis min rolling stoneströja i brevlådan, skulle vara fränt att ha den när vi drar till bajsklottN(BK) på lördag. det blir nice. föra hos fian med fina kampisar sedan bk och fira emil som 18åring.

mina favoriter med rolling s:
The Rolling Stones – Beast Of Burden
The Rolling Stones – Sympathy For The Devil
The Rolling Stones – Start Me Up
The Rolling Stones – Honky Tonk Women - Mono Version

SKRIVET: 2010-02-04, kl 16:07:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

dagens laxmacka

..Kellan Lutz.

SKRIVET: 2010-02-04, kl 15:45:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

the weepies

hey there! denna dag är en riktigt rutten skitkukdag. antar att jag får detta från den store allmighty där uppe för att jag inte har kirrat något nytt jobb/extraknäck/sommarjobb än(är lite trött på mitt gamla). kharma is a bitch. nu ska det skrivas cv, sedan ritas. "du ritar aldrig längre" sa emil häromdagen vilket fick mig att bli lite ledsen i ögat när det slog mig. dumburken har blivit min bäste vän. behöver nya favoritpennor!!!!! tillbaka till skissblocket, shU.

hur som. en stor del av musiken jag hittar är från serier jag kollar på, som sagt. vet inte riktigt om ni kan tänka mig skutta upp direkt när jag hör en melodi som faller mig i smaken, under ett avsnitt av oth t.ex, men så är det. oh ja. that's the real deal.

denna finfina låt hittade jag när jag nötte serien "dirty sexy money" förrförra året. ännu ett akustiskt guldkorn.

The Weepies – World Spins Madly On

SKRIVET: 2010-02-03, kl 20:05:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

good times, for a change

nästa vecka går vi på våra sista kallköksdagar. sad sad. missar våran absolut sista dag iochmed sälenresan som påbörjas på måndag nästa vecka. igår gjorde vi efterrätter och tränade på fina upplägg med exotiska frukter. och som sagt. vi måste äta det...........mäktigt mäktigt på morran. bilden nedan ska föreställa en dessert innehållande (allt är gjort from scratch)vaniljglass, chockladmousse, maränger, hallonsås, lite hallon och en bakelse vid namn "petit choux"(uttalas "pettit sho" typ). petit choux behöver inte vara en dessertbakelse, utan kan användas som aptitretare/förrätt också, men jag valde att proppa den med chokladmousse! hähä. denna dessert misslyckades jag med. tycker att det blev för mycket/för rörigt. skulle ha använt mindre tyll till spritspåsen när jag drog runt med hallonzåååzzen, men wha'evaaaaaah, lite frestande skulle den nog se ut om man kollade på den med tom mage.

ser fram emot vad sofia kommer laga till oss(det är en surprise) på fredag, när vi kör våran första "Halv åtta hos mig". ska funta ut något majestätiskt tills det är min tur.


SKRIVET: 2010-02-03, kl 19:36:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

hometown glory

vart ska man ta vägen när skolan tar slut? sitter och stirrar intensivt på mammas gamla californiska körkort hon hade när hon var au pair. drömmer mig bort för några sek. visserligen har jag två år extra att spendera i skolan nu medan mina fina vännor far och flyr åt alla möjliga håll och har ett hejdundrans äventyr. vi fick papper om individuella val idag och fick därmed monsterfet beslutsångest. ringade in nio alternativ, som egentligen skulle vara tre.. bageri a, barteknik+drycker, tävlingsmatlagning, turism, hälsopedagogik, psykologi a, gastronomi, miljökunskap, naturkunskap b. get my point? det finns många smarriga alternativ att roffa åt sig. det har inte slagit mig förrän nu hur mycket planering det krävs redan nu att göra inför högskola/universitet.

en sak är säker. när jag tar studenten drar jag utomlands(hörde ni den klyshiga klockan ringa?). att backpacka eller läsa på något fränt university, i vilket fall som helst. jag ska på adventures guys!!!!!!!! sedan ska jag bosätta mig med min finaste pojke där han nu känner för. har en stark känsla över att jag kommer ha strängnäs som mitt riktiga hem ett bra tag till efter mitt resande.

Adele – Hometown Glory (album)


SKRIVET: 2010-02-03, kl 16:35:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

hey, i remember you

you were the one who made me sing in the shower, right? YEAH

Michael Jackson – Man In The Mirror

SKRIVET: 2010-02-03, kl 16:24:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

the damn thing gone wild

GAH. pipan på denna mannen, en aning skrovlig/rockig sådär. ram jam från det ljuva 70talet, enjoy!

whoa, black betty, bamalam!
black betty had a child, bamalam!
the damn thing gone wild, bamalam!
whoa black betty!

Ram Jam – Black Betty

SKRIVET: 2010-02-02, kl 18:36:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

you diiiiiiig?

http://www.wheredidugetthat.com/

SKRIVET: 2010-02-02, kl 18:00:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

stimulerande/lugnande

then the snow started falling
we were stuck out in your car
you were rubbing both my hands
chewing on a candy bar
you said ain't this just like the present
to be showing up like this
there's a moon waning crescent
we started to kiss


Bon Iver – Blood Bank

SKRIVET: 2010-02-02, kl 17:32:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

going dark questionmark

fifan. vill göra drastiska och extrema förändringar med mitt hår/min risbuske. färga det mörkare är redan bestämt. göra en skön mohikanfripp eller ha sitt långa vågiga megan fox/hollywoodliknande hår? den frågan kommer nog föralltid återstå utan svar. så går det utan bollar.

rihannas mohikanfripp är grym. så jävla grym att jag blir avundsjuk att jag själv inte vågar gå och be frisören om den frillan. mina vänner tjatar om att raka på ena sidan(som rihanna) men att fortf ha mitt långa hår på andra sidan, eftersom att jag ändå drar över allt mitt hår på ena sidan.


Eller köra på det neutrala/tråkiga liggande håret.


vafan, vad gör man.


om man kanske skulle raka ena sidan där..

SKRIVET: 2010-02-02, kl 16:08:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

mrs.funnygirl

stjärna som hon är, nicole kidman. kolla vid 6:10, fucking hilarous. från den extraordinära(jag menar det, den är väldigt speciell) filmen "eyes wide shut".

SKRIVET: 2010-02-01, kl 20:08:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

the only exception

when i was younger
isaw my daddy cry
and curse at the wind
he broke his own heart
and i watched
as he tried to reassemble it
and my momma swore that
she would never let herself forget
and that was the day that i promised
i'd never sing of love
if it does not exist

but darling,
you are, the only exception


Paramore – The Only Exception (Nedan är det exemplariska skrivbordsunderlägget!!!!!)

SKRIVET: 2010-02-01, kl 19:09:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

time flies

jag blir lite för inaktiv mot helgen va?(frågar utan att förvänta mig svar). träffade min finaste kampis på fredagskvällen, krubbade tacos och kollade ytterligare en gång på "i skuggan av värmen". på lördagen satt jag, kim och sofia och förfestade lite allt för segt, men det rullade på och där satt vi och hade lika kul som vanligt till slut. ub var fullt(?!?!?!?!?) så vi drog till ot(?!?!?!?!?) men stannade inte allt för länge. ibland(läs väldigt ofta...) har jag en tendens till att bli överkänslig efter lite för mycket av det goda. gör alltid en höna av en fjäder, so not cool. avskyr när andra talar i gåtor, så från det till något helt annat!...

..för er som drömmer om joel kinnaman(psst lojsan, sofia!!!) varenda natt och verkligen är helt säkra på att den jäkla mannen är pojkvänsidealet/svärmorsdrömmen, så läs allt i denna länk. kolla på bilden, läs inlägget och kommentarerna. kommentarerna är muy importante. sedan kan ni säga mig vad ni har fått för bild av den mannen. och huruvida ni vill ta en brud med silikontuttar à la 1992 ord seriöst är helt upp till er. jag kör på team timglas.

kan säga att den mannen verkar enbart vara något för synen. nothing more, nothing less.

http://www.finest.se/userBlog/index.php?uid=35000&viewComments1279063=1&blogPage=3#comments_1279063