SKRIVET: 2010-06-27, kl 16:52:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

72 virgins


SKRIVET: 2010-06-27, kl 16:33:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

virgin mary

är sinnessjukt less på min dövarma laptop som snart säkerligen är runt ett jävla sekel år gammal. känns som låren är i lågor. midsommaraftonen var ljuvlig för övrigt. krubbade och hade förpärla hos mig och hamnade sedan på philips takvåning vid sjön. minst sagt soft. trevlig kväll, trevlig allsång, trevliga människor. i stort sett.. något jag gillar på fest är folk som snackar om saker de inte vet ett skvatt om. underhållande. hur kan man glorifiera heroin? jag menar. haha. nonsens. gojja. dagen efter var inte lika ljuvlig.................................så det blev att gå igenom hela senaste säsongen av entourage en gång till. perfect timing tills nästa säsong!!!!!!!! underbart!!!!!!!!!!!!

dusch, lång lång svalkande dusch, städ och packning. kl tre imorn är jag äntligen i borlänge.

Salem Al Fakir – Virgin Mary














SKRIVET: 2010-06-22, kl 19:43:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

ain't it sweet outside, lalala

strålande dag. varför har vi inte sommar året runt? jävla svealand. påminns åter igen om att jag ska bo i italien.............sicilien.......åh.......................... hur som! supersoft dag tillsammans med krisen och sofia. tänk vad vi kommer stortrivas på peace and love nästa vecka. förhoppningsvis. de båda stollarna kommer mycket möjligt släppa lös på sina mindre söta aromer så att vårat tält hålls inpyrt i fislukt hela veckan+ett x antal år framöver. det står jag ut med faktiskt. de är ju ett förjävla mysigt sällskap för övrigt. om några min när superslow ms.bjärnek messimessar så drar vi förbi krisen som sliter arslet av sig i Skänken på Gripholms Värdshus. jag förväntar mig högsta möjliga service och expertis, aight krisen?

öl... hejdå!!

SKRIVET: 2010-06-18, kl 18:17:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

28 juni t.om 4 juli, excite!

onsdag:
julian casablancas
thomas di leva
lasse lindh

torsdag:
a day to remember
ane brun
chords
devendra banhart
elias and the wizzkids
kent
robyn
the cribs
the kooks
them crooked vultures
vampire weekend

fredag:
as i lay dying
billy talent
donkeyboy
familjen
kings of convenience
miike snow
nationalteatern
the hives

lördag:
adept
adiam dymott
andreas grega
hästpojken
jay-z
john fogerty
johnossi
mando diao
markus krunegård
mew
shout out louds
tutankamon
martin jondo

helt jävla otroligt mycket gåshud.

SKRIVET: 2010-06-17, kl 22:49:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

flyg fula fluga flyg

har aldrig riktigt förstått mig på alla dessa urkassa mtvprogram som går dag ut och dag in. vafasen är grejen med exempelvis jersey shore? usch fy satan vad barnsligt program. uppblåsta bigbrotherkopior som klär sig likt prostituerade på heltid.........

och FY, vad jag inte förstår mig på människor. eller brudar. brudar!! hur kan man ha en sådan dubbelmoral och ändå vara så sinnessjukt nöjd med sig själv? du har sjunkit så lågt i mina ögon! flyg fula fluga flyg!

annars var denna dag en toppendag innehållande volleyboll med gamla vänner. komiskt hur det blir ibland. ta detta inlägg som ett kors i taket. som ett stort klagomål gentemot brudar eller sk gossipgirls som hamnade i min blogg en gång, och aldrig mer igen.

bra.

kan denna låt få mig att slappna av och somna utan knytna nävar? det återstår att se.
The Cure – A Letter To Elise

yours sincerely, hehe

SKRIVET: 2010-06-14, kl 18:21:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

sweet vibrations

Most girls I meet are quite savage
Always tryna' grab up on my package
The say I look yummy and they want a taste
But I'm a human not a sandwhich

The Chemical Brothers – Swoon
Etienne de Crécy – Funk - The Bloody Beetroots Remix
Tim Berg – Bromance - Avicii’s Arena Mix
LMFAO – I Am Not A Whore
Robyn – Dancing On My Own
Swedish House Mafia – One

SKRIVET: 2010-06-14, kl 18:07:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

eclipse soundtrack

tillgängligt på spotify äntligen. ganska softa låtar. undrar då hur mycket pengar de pungar ut för att få specialgjorda låtar till varenda rulle från så kända band. det är artister som muse, band of horses, vampire weekend, dead weather, bat for lashes, the bravery etc. men det kanske jämnar ut sig ganska hårt tack vare alla dreglande fans?

The Twilight Saga: Eclipse – The Twilight Saga: Eclipse

SKRIVET: 2010-06-14, kl 17:51:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

dancing on my own!

känner att det inte gör någonting om jag sitter vid datorn när det är halvmulet väder. spec när det handlar om musik. har varit ifrån my beloved laptop sedan en vecka tillbaka så detta behöver jag, intalar jag mig själv. givetvis går det inte att få tag på oskar linnros nya, robyns nya, sophia somajos nya, alla svenska(stoltheter) halvpopulära/internationella artister, via nedladdning. men man får väl ha tålamod då. det är galet att robyn kommer droppa tre album bara nu i år. ett nu i vår, och två mot slutet av året. vill hon känna på ledigheten efter det eller? ska bli GRYMT att se Robyn – Dancing On My Own live om två veckor iallafall. TVÅ VECKOR KVAR NU, insane!

riktigt tjejig musik har aldrig varit min grej. ibland dyker det upp guldkorn dock. låtar som sticker ut. girly ones. som denna nedan. bettar på att jag kommer ha tröttnat på den inom loppet på en vecka.

Katy Perry – California Gurls (feat. Snoop Dogg)

SKRIVET: 2010-06-14, kl 17:19:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

malmö/copenhagen

vaknar upp med en solbränd emil bredvid mig, sneglar en sekund på mig själv och suckar. det är inte nog med att man inte fått någon färg för sommaren än, jag går dubbelvikt som en kärring, har ont överallt i varenda lilla muskel som finns, röven, benen, ryggen, nacken, you fucking name it. broloppet var en upplevelse precis som att jag trodde att det skulle vara, dock hade det ju sina konsekvenser......................

studenten var riktigt härlig, har nog aldrig dansat så mycket som den kvällen. skönt att vara hemma från malmö/copenhaaaaagen iallafall. idag hänger jag med jossie och evelina. imorgon ett par andra favvisar, hehe.



SKRIVET: 2010-06-08, kl 11:49:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

rocket summer

And there is something in your face
that pulls me far enough away.
I guess that I always knew
that I'd find you when I thought
that I'd be letting out my darkest now,
and in my climbing out I think I let you live.
I wish you'd try to save me,
your silence makes me crazy.
It takes a lot to say that something is fate,
I kind of know where you're headed.
Am I too up front, or am I just on time?
Well where is your head at?
And there is something in your face
that pulls me far enough away.
I guess that I always knew
that I'd find you when I thought
I reached my point, I let them down.
I slept in the worst part of this town.
You are my song, and you are where I want to be.


SKRIVET: 2010-06-08, kl 11:08:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

the worlds greatest

ahhhhhhh. något som får en (nästan)tillbaka på humör måste ju vara att lyssna på gamla godingar. känsloladdade, underbara familjeminnen. tänk vad underbart det var. när man var liten. och fick allt man pekade på, hehe. mobbade syrran för att mamma alltid klippte henne som en kille. blev mobbad tillbaka för att jag inte kunde multiplikationstabellen i lämplig ålder. sprang runt på innebandyplanen och irriterade stefan och hans polare(fick en och annan knytnäve på överarmarna sedan..). carro är numera den långhåriga blonda tjejen(snacka om att trotsa) och har två underbara barn. steff och jag har inte bråkat sen vi var små känns det som, fan, inte ens en enda svordom till varann. vad tiden gåååååååååååååår va.

skulle kunna fortsätta i år. denna låt älskade jag och carro och kunde utantill, bara det att hon kunde ren engelska och inte jag, hehe. skillnaden nu är väl att hon fastnade i RnBträsket och inte jag.

R. Kelly – The World's Greatest - Radio Edit

SKRIVET: 2010-06-07, kl 19:16:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

fresh!

nytt från sophia. i love it. bäst först. drinkkväll med ida och en hemkommen norrlandsjänta. sedan mys med älskling. snart tar mina fina studenten. ytterst härlig start på sommaren.

Sophia Somajo – The Trip
Sophia Somajo – Chinese Tekkno

SKRIVET: 2010-06-03, kl 23:03:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

.

Am I loud and clear, or am I breaking up?
Am I still your charm, or am I just bad luck?
Are we getting closer, or are we just getting more lost?


SKRIVET: 2010-06-02, kl 11:02:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

isak strand

kass kvalité, men för att ge ett litet exempel -den här låten hade varit sjukt nice att se live.

SKRIVET: 2010-06-02, kl 10:39:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

if you have to kill me use a..

när jag lyssnar på tommy-gun och andra låtar efter spelningen på UB så får jag goosebumps. den var fan ännu bättre live, det var rätt galet. och nu har jag hittar massa ny musik. frågan är om jag gillar det. att hayley williams börjar syssla med rnb? ne jag vet inte. och nakenbilderna hon publicerade(av misstag?) på twitter.......... jag har fortfarande xx på reapet, deras låtar känns fortfarande som nya. oskar linnros släpper EP efter EP och jag vill faktiskt bara att albumet ska släppas löööös nu. familjens nya album "mänskigheten" har jag inte riktigt fastnat för, endast en enda låt, -när planeterna stannat. shiny toy guns har också nytt, fan vad det svänger. de har gjort en monsterskön remix på "don't cry out" som är min absoluta favoritlåt när jag åker bräda. låten "we no speak americano" med yolanda be cool är väl dundersoft, men fa-an vad den kommer bli en sommarplåga. en riktig pina i arslet. eller har vi någon annan sommarplåga som numero uno? alors on danse? jajja

malin sprang ut igår. det var en fantastisk syn må jag säga. SOM hon hade skrikit den vackra kvinnan. jag hoppas hon inte är en av dem som drar och backpackar i ett helt sekel direkt efter studenten, för jag har redan planerat in dagarna på strandbadet precis som förra sommaren. snela.

ska plugga arslet av mig. vi hörs.
Bob – Airplanes [feat. Hayley Williams of Paramore] - Explicit Album Version
Familjen – När Planeterna Stannat
Yolanda Be Cool & DCUP – We No Speak Americano - Radio Edit
Shiny Toy Guns – Don't Cry Out - The Teenagers Remix
Oskar Linnros – Från och med Du

SKRIVET: 2010-06-01, kl 21:29:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

jag gillar min bror