SKRIVET: 2010-07-30, kl 14:47:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

street lights

"jag hoppas du fortfarande kan simma" var mammas sätt att säga hej i telen imorse. orkanen katrina anlände till mariefred igår.  på stan var det vatten upp till midjan på en. en riktigt myspirog, den där katrina. det har varit mer soft att vara på gotland i stugan nu, grilla och dra till visby för en utekväll på gute. det hade varit något. men jag är här. i strängnäs.

nytt från entourage nu, adios

SKRIVET: 2010-07-29, kl 18:56:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

Juli 29, 2010

jag loggade in här och tänkte gagga ihop ett sjukt bra inlägg men fan vad jag har tappat suget för det. överhuvudtaget. haha. har t.om gått och blivit emotionell i de senaste inläggen. varför gör man så? skulle det inte bara vara musik? men kan passa på att säga hejdå nu. hejdå till sommaren. för nu, nu har jag fan gett upp hoppet på bra väder. jag menar KOM IGEN, det är fortfarande juli! jag låg fan på strandbadet två veckor i aug förra sommaren! handlar det om karma? det får det inte. det är bara vädergudarna som inte fått något på länge....

juni och juli månad, kort och gott så är jag rätt nöjd. har hunnit hänga med alla jag vill hänga med, vissa lite mer medan vissa andra lite mindre än önskat. men jag intalar mig själv att det blir bättre till hösten. även om sofia tar sitt pick och pack till californien...............................................nåja.

musik var det ja. björn har fått jobb i åre nu, så det blir fan att åka upp ett gäng dit i vinter. bara att samla på sig ny musik att åka till.

har en bra början! snö

SKRIVET: 2010-07-16, kl 22:19:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

seemed like a good idea at one time..

att vara på landet är underskattat. vilken ro man får just för den tiden.. var och grillade med hela bunten på pappas sida, lika roligt som vanligt. om det är någonstans jag trivs så är det där. där. hos min pappa, farmors dåliga skämt, colin och nadja som busar med hundarna, fia med knuff, med min 16åriga kusin som skrattar åt allt jag skrattar åt. allt.
jag vet inte riktigt. men det känns som att jag har varit i en svacka ett tag. en svacka jag inte vill eller vet hur jag ska beskriva.

Bon Iver – Blood Bank
That secret that you know
That you don't know how to tell
it f--ks with your honor
And it teases your head


SKRIVET: 2010-07-14, kl 14:38:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

feelgood

SKRIVET: 2010-07-14, kl 14:24:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

maybe we could start again

goosebumps får jag av något unikt. justice nya album är något unikt. inte riktigt likt deras förra grejer, men några få låtar från det nya "839" ger mig kycklingpäls. indeeeeeeeeeeeed. ta t.ex Justice – Touch Feel. nattmusik? ja.

på tal om nytt. Kanye West – POWER - Edited Version gillar jag lite. gillar inte kanye för övrigt. musikalisk geni kanske, men egocentrisk som fan. två ggr har han gjort bort sig på EMA och krashat scenen när micen inte var hans. det var lite roligt den gången justice slog igenom med "we are your friends", två främmande killar från frankrike med en lågbudgetvideo och tog hem priset på videon precis framför kanye's ögon. andra gången, när han tog micen från taylor swift och sa att beyoncé förtjänade priset. funny guy.

HÄR ÄR NYTT FRÅN ANTTILA, det skriker sommar om den! -Kristian Anttila – Världens snuskigaste man

Gillar annars denna med Kanye. Undrar varför... Chris Martins ljuva stämma? Hehe

SKRIVET: 2010-07-14, kl 13:15:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

little secrets

jag brukar gilla californien. jag har aldrig varit där, men californien är det ultimata drömlandsidealet för moi. fr.om 6 augusti kommer jag inte vara så förtjust längre. ne. fan heller. sofia känner mig ut och in så det känns lite halvdant att den tjejen ska vara borta i ett år där borta. då lyssnar jag på passion pit och går igenom våra stunder.

när jag förtjänar det som minst så får jag det som jag mest behöver.

saknar redan borlänge och allt vad det innebär..

Passion Pit – Little Secrets
Passion Pit – Sleepyhead
Passion Pit – I've Got Your Number

SKRIVET: 2010-07-14, kl 11:48:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

ku klux kent

Hur känner du nu?
Känner du någonting?
Hur känner du nu?
Jag väntade mig ingenting

Och hundratusen ögon stirrar på oss, ingen ser
Och hundratusen röster skriker efter något mer

Snälla säg det igen..
Kent – Skisser för sommaren
Psst! Hur kan han ha en sådan ful tatuering på höger arm? Snabb kille.

SKRIVET: 2010-07-07, kl 13:56:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

peace and love 2010

jävlar vad kass jag är på att uppdatera. men vem fan vill sitta vid datorn när vädret är på topp? peace and love var hur som helt underbart. för dem som inte kallar sig festivaltyper så vill jag bara säga att ni inte förstår vad ni faktiskt missar. vi campade nära en väg, vilket alltid innebär ren underhållning iochmed alla förbipasserande aspackade jävlar som stannar och gör bort sig. nackdelar med att dra på festival är tältningen. somna iskall-vakna i en pöl av svett. typ. en annan nackdel är den svindyra maten. dock jävligt god mat. hur soft är det inte att köpa med sig en thaibox och sätta sig i skuggan och njuta av billy talent?

för mig blev det iaf shout out louds, mew, kooks(+myskram från luke han själv, hittade honom ensam och dyngrak), hives, fibes oh! fibes, billy talent, jay-z, a day to remember, them crooked vultures, johnossi, miike snow, familjen, kings of convenience, robyn och kent.