SKRIVET: 2011-02-28, kl 16:16:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

GAH

SKRIVET: 2011-02-24, kl 15:41:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

du och jag är miraklet här

SKRIVET: 2011-02-24, kl 00:45:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

can't keep it in!

mjaha. snart är man ready to go för den kommande lördagen. har hunnit med både det ena och det andra, bara ett par förberedelser kvarstår för festen. känns dock trist att behöva tacka nej till jobb för att jag måste stå hela dagen och laga mat hemma. men fuck it, detta händer ju inte så ofta. hur som! igår kom lovis till mig, vi åt lax, drack lite bärtz(soft kombo va) och fick senare sällskap av billan och phillefjong. perfekt jävla dag. idag bestod halva dagen åt städning sedan kom tildan hit, krubbade(ja, jag äter varenda minut på dygnet) och hängde lite. sitter nu här med en skaplig ryggvärk, som jag egentligen inte är tillåten att gnälla över eftersom att jag inte gör något åt det(tränar dvs). har fått upp datorbordet svinbra nu, men får fan svinkalla händer när jag sitter här? varför-i-helvete? verkar ha lika kass blodcirkulation som en fucking kedjerökare. gah. "vill du ha lite kex till winet?" säger ni då. NEJ, godnatt för idag.

världens skönaste pepp till lördag: Burns – Heartbeats

SKRIVET: 2011-02-22, kl 02:41:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

I'M BATMAN

SKRIVET: 2011-02-21, kl 23:19:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

SCHAS OVE, SCHAAAAS!!!!

SKRIVET: 2011-02-21, kl 14:26:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

cosmic love!

en ny vecka. en skolfri sådan, dock inte pluggfri................. hade min kussefin hanna över i lördags, vi gjorde pizza, drack lite vin och drog sedan och festade till det lite. en aning soft var det, mindre soft att gå/springa hem kl 6 på morran i mer än 20 minus endast iförd en tunn vårjacka. "äsch, förhoppningsvis är jag lite alkoholiserad på vägen hem och inte känner av kylan!" jajemen, det resulterade till att mina fötter domnade bort också. naivt värre.

"if angels were to sing, this is what it would sound like"

SKRIVET: 2011-02-21, kl 13:13:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

me and my army

GAH. så jävla BRA SKIT. kleerups nya projekt "me and my army" landade över mina förväntningar. iofs är det ju inte alls troligt att det skulle gå åt helvete med kleerup som bandets sångare, låtskrivare, gitarrist och producent. fan vilken håll-käften-låt detta var.

NJUT.

SKRIVET: 2011-02-21, kl 12:39:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

ready-to shake up-everything

SKRIVET: 2011-02-16, kl 15:03:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

your hand in mine

kan inte påstå att jag är i brist på sysselsättningar för tillfället, just nu väljer jag bara att skriva här framför allt annat. sikket liv. har plugg som ska vara klart denna vecka, ska planera in lite överraskningar åt systra mi till lokalfesten(1 av 3 avklarade), ska upp med resten av alla tavlor på väggen som jag har här liggandes i en hög. som grädden på moset är jag genomförkyld, kurering för detta blir lite musik. eller jag menade te och nezeril........

på tal om något helt annat. way out west börjar bli lite frestande till sommaren. bl.a fleet foxes och explosions in the sky joinar.  Explosions In The Sky – Your Hand In Mine är förjävla underbar, har nött den(soundtrackslåten) sedan jag kolla på den amerikanska fotbolls-serien friday night lights. oh, känner för att kolla igenom hela skiten from scratch med tim riggins och gänget, mmmmmmmmmm..

SKRIVET: 2011-02-16, kl 14:12:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

förra-sommaren-känslor

SKRIVET: 2011-02-16, kl 14:09:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

ola rapace, krr

SKRIVET: 2011-02-16, kl 11:24:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

lykke li

jag vet att jag har postat klipp med lykke li ett antal ggr tidigare, klipp tillsammans med bl.a kanye, bon iver och kleerup. kommer även ihåg att jag ratat henne någon gång, då det skrevs mycket om hur hon klankade ner sitt hemland(sverige) och ansåg att alla svenskar var tråkiga och torra. skäms. hon har klarat sig utomordentligt bra internationellt, det har hon. ändå är jag stolt svensk när jag lyssnar på musik som hennes, hur det nu går ihop.

nytt för i år från lykke li är detta guldkorn iaf, blev jäkligt (positivt)förvånad när jag såg att hon hade med svenska fares fares i videon. får lite lady gaga-vibbar av melodin dock, men den har guldkant i sig ändå minsann. nej precis, jag är inte så förtjust i gaga..................

SKRIVET: 2011-02-15, kl 21:04:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

gudagåva

SKRIVET: 2011-02-15, kl 19:45:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

her hitler hairdo is making me feel ill

ser starkt fram emot våren nu. på något vis känner jag att det ser väldigt ljust ut. om jag bara blir klar med allt jox i plugget. men det ska gå! blev peppad till att åka med på studentresa, men sådana saker vill jag inte boka förrän jag har jobbat arslet av mig och vet med stor säkerhet att jag har cash på lager. har gjort det misstaget en gång och det är förjävla surt att behöva avboka en utomlandsresa som ligger runt hörnet, så icke. det ska inte hända igen. hur som, nu är det ca två veckor kvar till lokalfesten och nu helgen innan måste jag fan ta det lugnt. i lördags firade vi annika som bastade 21, och helgerna innan det har blivit totalt alkoholiserade. så nu blir det att ladda batterierna till den 26e. lamt nog.

en gammal goding: Radiohead – Karma Police

SKRIVET: 2011-02-14, kl 23:54:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

firefox ak

svenska guldkorn har vi gott om. dock är jag inte en typisk svennebanan när det gäller musik, visserligen älskar jag allt ifrån ulf lundell, di leva, kent, håkan, maggio till hives, tiger lou och maaaaaaaaaaaaassa mer som bara strömmar ner som the matrix-babbel framför ögonen på mig, men svensk musik jag verkligen inte greppar är musik som melissa horn. eller lars winnerbäck. ne! somnar på en gång! så är det bara!
firefox ak musik är jävligt fet. för ett par år sedan gjorde hon den här och denna med tiger lou, underbart var det. nu har hon gjort en egen igen! wehey!

SKRIVET: 2011-02-14, kl 19:39:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

Maggio är tillbaka!

comebacks i all ära, det här är underbart(e-types nya singel ingår INTE i den kategorin). fröken maggio såg jag tillsammans med jossie på peace&love 08. hon är väldigt egen, den där maggio. sjukt jävla begåvad också för den delen. rejält peppande sommarmusik. hur som, en ny låt har släppts, en väldigt bra sådan!

SKRIVET: 2011-02-12, kl 17:25:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

breathe out, so i can breathe you in

bomchickabaowow! fin dag idag, fint humör. igår blev det lite jobb sedan lite häng och övernattning hos lovis. mycket soft fredag. drog och kollade på hennes match när vi vaknade upp, de vann men hon var fly förbannad ändå den kvinnan. sikket knas va. sitter i denna stund med strobe radio edit i hörlurarna(saknar f.ö mina feta högtalare) och trycker i mig rökta blåmusslor. "fyfan vad snuskigt" tänker säkert de flesta, för det får jag ofta höra. you pussys, allätare ska man vara, vad är det för liv man har annars? ikväll ska jag dricka öl och ha kul iallafall.

min electrosamling föresten!

att sakna!

SKRIVET: 2011-02-12, kl 14:33:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

på min vägg.

SKRIVET: 2011-02-09, kl 13:15:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

fabrizio moretti

i väntan på att strokes-singeln släpps efter kl.20 sitter jag nu och rullar tummarna. aldrig har jag varit så otålig. något som har cirkulerat i huvudet på mig ganska mycket är om de kommer lira på någon festival här i sommar. och isf vilken. om de inte kommer till sverige blir jag MINST SAGT besviken. kommer INTE nöja mig med att ha sett julian och fått höra ett par enstaka strokes-låtar förra sommaren. jag vill ha mer.

fabri, strokes babe

SKRIVET: 2011-02-08, kl 23:20:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

on his face is a map of the world

det känns jävligt nice att komma hem runt nio tio på kvällarna och känna att man har jobbat och gjort nytta istället för att sitta hemma och pilla i naveln. trivs så jävla bra också. att stå i charken/delikatessen kommer nog bli dyrt i längden för mig dock. jag har alltid varit lite utav en deli-människa, och redan efter 4 arbetsdagar börjar plånboken vandra iväg. illa. men vem fasen kan motstå goda salamis och ostar? oufh.. hursom, peace&love droppade ännu ett bandsläpp idag. bl.a 30 seconds to mars, rebecca & fiona och those dancing days är numera på listan, samt några andra irrelevanta individer. jävligt fett. jared leto tänker jag inte missa. nej. fan heller. 30 seconds to mars har jag lyssnat på sedan jag gick i högstadiet.

..och denna nedan är den absolut bästa låten med dem.


..och denna kommer på andra plats. gillar att jared har gjort videon, och att den fan är en av de bästa de har gjort. gillar också att han är politiskt aktiv och när han exempelvis höll tal om g.w bush på EMA, precis som bono en gång gjorde ("oh what a night.. what a bomb, what a mistake"). eller när 30stm lirade i t-shirtar med obama på. klockrent.

"a beautiful lie" handlar om växthuseffekten för de som inte hänger med.

SKRIVET: 2011-02-08, kl 22:29:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

jag.vill.döda.er

SKRIVET: 2011-02-05, kl 14:54:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

kidsos!

efter gårdagens brist på sömn, idrottens fyspass och första arbetstimmarna på ica så sitter jag här idag med världens vidrigaste träningsvärk på varenda lilla muskelhelvete i kroppen. min gångstil är långt ifrån naturlig och jag har fan svårt att komma ihåg när jag hade det såhär senast. kommer inte ens ihåg senaste gången jag svettades från ett träningspass, då är det riktigt illa, det kan vi nog alla komma överens om. ett halvårskort till simhallen vore kanske en grej som första prio nu när jag har ett nytt jobb. jävlar. känner mig handikappad. bara av att behöva anstränga sig för att hålla upp tandborsten i käften måste ju vara en rödblinkande lampa? gudars.

nåväl, idag fyller min fina syster 25 bast. vi firar det med att börja kvällen på antica edessa och sedan vidare med utgång.

Sebastian Ingrosso – Kidsos (DBN Remix)

SKRIVET: 2011-02-05, kl 13:48:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

thumbs up!

SKRIVET: 2011-02-03, kl 13:04:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

festivalångest?

sikket tjafs om hultsfredfestivalen. först ska de gå i back ekonomiskt ett antal år, sedan vidare till konkurs och nu återuppstår de till sommaren! förra sommaren ställde de in festivalen två veckor innan start, och arrangören för rockparty fick skulder på uppemot 30 miljoner och de 5000 personer som hade bokat biljetter fick inte tillbaka sina pengar. jag undrar hur det kommer se ut nu. 14-16 juli är det bestämda datumet. dock har inga bandbokningar avslöjats men jag väntar fan med spänning. med mindre festivaldagar än tidigare på schemat så gissar jag på att de satsar stenhårt. frågan kommer säkerligen komma upp förr eller senare, så det är lika bra att dra den nu. vilken festival gäller i sommar? är rätt hårt kluven på den fronten. är sugen på hurricane, roskilde, p&l, way out west och where the action is. FAN säger jag bara.

i skrivande stund sitter jag och endast en grabb till i datorsalen. med jämna mellanrum applåderar han högt och skriker "wohooo, yeah!!!!" och liknande. lider denna människa av något eller är han bara överdrivet, näst intill olämpligt glad? dagens underhållning definitivt.

..och iväg på samhällslektion!

SKRIVET: 2011-02-03, kl 09:37:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

hur underbar är han inte? tröttnar aldrig.

SKRIVET: 2011-02-02, kl 00:03:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

i'll try anything once

äntligen ett nytt jobb. det var tamefan på tiden. har nyss tryckt i mig en välbehövd och god jävla kycklingsallad, sisådär halv tolv på kvällen, thumbs up! i skrivande stund klickar jag igenom alla bloggar jag har där oppe som favoriter och ja, det tar sin lilla tid. väntar på att gurren som ligger här bredvid och bresar ska flytta på sig så jag kan bädda ner mig men icke, han ligger bara där, ser helnöjd ut och kisar tillbaka till mina rynkade ögonbryn. kattfan.

NEWS: the strokes släpper ny singel(FEM år sedan sist!!!!!!) den 9e feb och NY PLATTA 22a mars! hur underbart är inte detta? halleluja! har höga förväntningar nu!

ROLLING STONES SKRIVER: "Under Cover of Darkness" (set to be released February 9th on the band's website) takes the basic elements of their sound, breaks it down, builds it back up and expands it: the skinny-tie boogie bounce of "Last Nite," wave after wave of cute and sharp interlocking guitar, and a grand, gaping chorus where Julian Casablancas torments his vowels like he's got them trapped in his secret basement laboratory. The band members even throw in tricky tempo changes and a weird, slow breakdown just to show us they've been woodshedding. "I've been all around this town/Everybody's been singing the same song for 10 years," Casablancas observes. So the Strokes give us that same old song one more time, primed and polished for a new age."
min strokessamling nedan.


SKRIVET: 2011-02-01, kl 11:27:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

anxiety!

jahapp. coldplay kommer till where the action is i göteborg den 28e juni, samma dag som peace & love börjar. ååååååååååååååååh. och foo fighters kommer till sthlms stadion den 22a juni, då biffy clyro OCH band of horses är förband. ååååååååååååååååååååh