SKRIVET: 2010-10-31, kl 15:56:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

gåshuden

SKRIVET: 2010-10-31, kl 15:54:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

ivy & gold

fin start på lovet. känner mig som ett riktigt barn när jag jag tänker på att jag fortfarande har lov. men ne, jag ångrar mig inte ett dugg att jag bytte linje och började om. faktiskt inte. det hade dock varit rejält soft att kunna jobba på heltid och få lite cashflow så att säga, så jag vet med stor säkerhet att jag kommer kunna dra till sofia i californien i vår. beundrar lojsan som fan som både pluggar och jobbar arslet av sig på värdshuset. om man ändå hade de krafterna!

anywaaaaaaaaaaaaaaaaay, fredagen var dunder. drog in till tildan, gurra, niclas och jens för att krubba och förtära lite alkohol. tanken var att vi skulle till värdshuset för att ta några drinkar hos lojsan, men vi åkte in till snäs och festade vidare hos andreas. härlig kväll kort och gott. bakisdagen spenderades i västerås på busborgen med sis och barnen. inte så klokt val kanske.



en besvikelse..

SKRIVET: 2010-10-29, kl 00:47:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

return of the mack!

sofia var först. hon är tydligen alltid först med dunken nu för tiden sedan hon blev medlem på usas tyngaste radiokanal för hiphop och rnb, haha. nu är svenne-sofia borta, inge mer kalles kaviar för henne, inge sill och potatis och fan inge mer håkan hellström, nu är det bara straight up G! what up! haha.

hur många ggr hörde man inte den här på radion när man var liten? hur soft som helst!!!!!

SKRIVET: 2010-10-28, kl 23:30:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

let's get out of here!

fucking älskar rebecca och fionas webbtv. hur jävla sköna som helst. inledningen till avsnitten måste ju vara de skönaste någonsin. blir rätt peppad till att klubba må jag säga. de blir inget sådant i helgen, däremot blir det trubadur på värdshuset i mankan med tildan och gurra. lojsan jobbar i baren så det blir banemej goda drinkar också. är för övrigt impyrd i brännlukt sedan mamma var här och försökte bevisa sina otroliga bakningsskills. vilket misslyckande. men vi räddade den stackars morotskakan, jag och min fina mamma. hon förtjänar en fet blingbling-medaljong för hur fin och underbar hon är. hon om någon skulle behöva få vara med i fetaste tvsåpan där de uppfyller hennes drömmar.

jävlarns bra: Les Savy Fav – Let's Get Out Of Here

"I don't need you to soothe me
to fix me
to prove me
I just want you
to want me now"


..så går vi på 10 dagars ledighet, skål på det!

SKRIVET: 2010-10-28, kl 12:02:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

no one sleeps when i'm awake

Ibland är det vansinnigt segt att börja skolan 3 och sluta 6. skulle hellre vara hemma tidigare. hur som, första bandsläppet till Peace and Love 2011 släpptes igår. ett par övertippade, däribland linnros, adams-ray och maskinen. har bokat linnros till mig och thorstenson för hans spelning på lokomotivet i etuna den 19de nov, så vi får se hur han låter live, vet att jag inte ska ha allt för feta förväntningar iallafall. adams-ray vettefan, har bara sett honom när det var snook som gällde! gubben i lådan har redan blivit lite utav en plåga dock. de andra jag fann jävligt softa var the sounds(aldrig sett dem!!), all time low och kapten röd. har höga förväntningar på sounds, men vad jag hört så kommer jag inte bli besviken, och det skulle minst sagt vara guld värt att höra The Sounds – No One Sleeps When I'm Awake, ego, song with a mission och home is where your heart is. såg kapten röd i borlänge för två år sedan, det var riktigt tungt! är inte något vidare fan av honom längre men det skulle vara fett att se igen bara, gunga lite. all time low har aldrig varit några favoriter, lite föör alternativ musik för min del, har några guldkorn jag brukar lyssna på ibland. gissar vilt på att det kommer sjungas på All Time Low – Jasey Rae (Acoustic) ännu mer det här året!

SKRIVET: 2010-10-27, kl 12:46:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

andnöd

SKRIVET: 2010-10-26, kl 00:44:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

BLACK KEYS

det blir lite utav en uppesittarnatt denna förbannade måndag. så går det om almenackan varit på språng och kommer på att jag glömt göra ett par uppgifter kvällen(timmarna!!!) innan det ska in. lite halvdrygt sådär. också det här med att skriva cv/personligt brev är då en riktig fjantgrej egentligen, svinbra idé ur en annan synvinkel javisst, men när man ska skriva hur skicklig man är på allt, eller exempelvis skriva "negativa sidor" som anses vara bra ändå.. har inget bra ord för att förklara det, men fjantigt är ganska nära på pricken. sitter och finslipar på mitt förra cv och småler lite. hursom, drar nu in mitt stöd för att hålla ögonen öppna -en energydryck(tre st..). sofia sitter på andra sidan landet och håvar in vuxenpoäng genom att läsa mein kampf på engelska och jag väljer fortfarande energydrycker framför svart kaffe. jag ligger nog på minus. FAN.

det absolut bästa i lurarna just nu och ett bra tag framöver:

The Black Keys – Tighten Up så jävla goosebumps 2:36
The Black Keys – Never Gonna Give You Up
The Black Keys – Everlasting Light
The Black Keys – Howlin’ For You

SKRIVET: 2010-10-25, kl 23:07:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

to be and to stay

har funderat en hel del på det här med folk som tar livet av sig. speciellt gällande hägning. det finns så mycket man borde tänka på innan man dömer någon som tagit livet av sig, och det är nog ett ganska känsligt ämne att prata om, men jag blir arg, riktigt jävla arg av tanken att t.ex en 17åring hänger sig i sina småsyskons rum, eller att en 21-åring hänger sig live i webcam. visserligen är det annorlunda om respektive varit drogmissbrukare eller levt med en mild variant av aspergers syndrom. ja man kan väl göra det annars också av ren depression, ta "den feges utväg" som folk uttrycker det. men blir arg just för att välja sina syskons rum, att inte förstå innebörden om t.ex dennes bror/syster upptäcker självmordet, att på så vis ge sin bror/syster men för livet. eller den stackars saten som sände det live i webcam, att få sådant publicerat, att skapa snack och forum fyllda med diskussioner kring detta, när familjen finns där och kan se och höra allt i all evighet. åh. är det inte rent ogenomtänkt vansinne? sjukt gjort av aftonbladet att publicera detta också, de har inte tänkt på att fler vilsna ungdomar kommer få idéer? trodde att deras gräns gick där, men ack så fel jag hade. idjuter.  må grabbarna vila i frid nu iallafall.

Adam Heldring – To Be And To Stay

SKRIVET: 2010-10-25, kl 22:51:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

there'll be no more loving attack

ja såhär ligger det ju till, ibland kan bloggandet gå svinsegt och ibland kan det komma in fem st inlägg under ett dygn. så är det, och så kommer det nog vara hela tiden. statistiken går upp och ner men det stryntar jag i vettni! nöjd med min lördag denna helg med tacos, vin och tabulekar hemma hos ms.thorstenson, tabulekar kan inte gå fel, det är fan ren underhållning rakt igenom! alltid lika kul att träffa damerna också. ub var mindre soft, ett plus i kanten dock var musiken jag fick önska i rockbaren. tänk vilka lyckorus det innebär, vilken makt, underbart. tävlingsmatlagningen idag gick åt pipsvängen, har nog aldrig gjort en sådan kass bearnaise som jag gjorde då. åkte sedan runt över halva stan med mamma och storhandlade, då kan jag presentera lyckoruset nr.2 -att få kylskåpet fyllt med gottesaker! är inte det nästan allt jag skriver om? mat och musik? pinsamt.

hur som. lite bilder kanske. the angry chef making bearnaise på tävlingsmatlagningen, thorstensons puppies och min gadd som jag inte visat.




SKRIVET: 2010-10-22, kl 19:56:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

you are so rock n roll

startade denna fina vita dag med att dra fetaste vurpan strax efter att jag stigit av tåget. en gammal(väldigt gammal) man kom och bar upp mig. helvete vad klantigt. note to self: spurta inte till skolan när det är ny snö och osandat. osandat, säger man så? ogrusat? väl i skolan gick tiden i slowmo tills samhällskunskapen började, den var fan riktigt underbart rolig! så nu kan ni skriva ner det med! väl påväg till tåget hem står det ett par riktiga sånadär thug lifers utanför skolan och dunkar "stille dre" på mobilhögtalaren och skriker "ey, tjejen! varför har du så bråttom leeeeen? ey kom hit då". kände att de var lite för tunga för mig så jag sprang vidare. på tåget hem kunde jag inte låta bli att lyssna på lite peppmusik. på fredagar är det tillåtet. drog på rihanna-only girl in the world, och jag måste medge att jag fan får rysningar av den när den väl kommer igång, bortsett från hennes gnälliga/skrikiga röst. på högsta volym gav basen mig så hårda reflexer att jag började blinka varenda gång den slog i, så jag satt som ett ticksmongo på tåget. najs.

är i mariefred, lilla lilla mariefred. "vi åker ner till stan" sa emil nyss. "hörru, ni har ingen "stan" här" sa jag. då blev det ett jävla gnäll ska ni veta. 

ska ha den här på min begravning

SKRIVET: 2010-10-21, kl 21:09:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

på rosa moln

ganska skön dag för att vara en torsdag, dvs en mitt-i-veckan-dag-då-man-bara-längtar-som-fan-till-fredagen. gaddade mig imorse, det kändes lite som att noppa ögonbrynen för första gången. mer än så tyckte jag inte att det var, om man andades regelbundet så att säga. carro behövde iallafall inte hålla min kallsvettiga hand, hehe. sedan sitta en sväng på georges, och sedan plugget.

nu ska jag finslipa mitt gamla cv, plugga lite, och sedan.. bara dö.. i mina mjuka fina stora underbara säng.

den här låten älskade jag för ungefär 6 år sedan, lite sommartider genom paulinskatiden, haha. ni kan inte säga att den inte fortfarande är lite härlig ju!

SKRIVET: 2010-10-21, kl 12:04:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

on my way back home

igår önskade jag band till p&l 2011, kändes förjävla bra. det blev band of horses, xx, bon iver, mumford and sons, kings of leon, m83, ceo, phoenix, hoffmaestro och deadmau5. tänkte på att få en sådan maximal festivalkänsla som möjligt och på vilka som precis släppt plattor. ja, så fiiiiiint det skulle vara. skulle vara ypperligt att se miike och mew igen också. är inte helt inställd på om jag åker till borlänge nästa år igen eller om det blir något annat. men det återstår att se.

har precis gaddat mig. sinnessjukt nöjd! lägger upp en bild senare ikväll, inte så himlans najs att ta kort på det nu när det blöder sådant. ska tillbaka nästa vecka och boka ny tid, wehey! luncha lite med lovisa nu sedan skola, byes

SKRIVET: 2010-10-19, kl 13:39:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

saknar gotland

SKRIVET: 2010-10-19, kl 12:49:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

ja heter faktiskt ajtoj

SKRIVET: 2010-10-19, kl 12:34:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

pyro!

eftersom att singeln från nya plattan med KOL har varit ute ett tag nu så börjar den sätta sig. måste bara säga att videon är förjävla härlig, att de själva är med och leker runt med barnen. älskar kören och när ungarna leker med deras trummpinnar, får ett litet rus av att se dem sådär glada, det är feelgood minsann! runt 3:11 i videon ser jared exakt ut som robert pattinson, hehe.

favoriter från Kings Of Leon – Come Around Sundown:
Radioactive
: lyckorus
The End: ångest
Pyro: lättnad
The Face: tillbakablickar
The Immortals: nya tag
Back Down South: sommar

föresten! Följ min blogg med bloglovin

SKRIVET: 2010-10-18, kl 21:56:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

come around sundown

vilken likhet. ser och lyssnar på detta och blir monstersugen på utlandet.

SKRIVET: 2010-10-18, kl 21:53:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

monday bloody monday

lång helvetisk måndag. avslutade dagen med tävlingsmatlagning som vanligt. har skickat in våra bidrag till sverigetävlingen(äntligen)och gick sedan igång med att läsa på om kryddor. "idag ska vi göra currysås!" sa ingmar. amen jävlar vad simpelt, tänkte jag. eh, nej. visste ni att curry vanligtvis består av 19 olika kryddor? det visste inte jag iallafall. och så skulle vi gå på måfå och få den bästa såsen. jag kom inte etta.......................... det brukar iallafall gå bra för mig i köket...... kände mig lite halvseriös till skolan när en kille i gruppen tog med sina egna knivar dock, aja! nästa vecka ska den som gör den bästa béarnaisen få ett pris!!! så himlans noggrann procedur att göra from scratch. nåja, har gjort det en gång tidigare så det SKA funka då.

på tal om mat blev jag åter igen chockad över skolmaten på rinman. vi fick laxsnittar och skagen med löjrom på grovt bröd. så får vi välja till på fredag om vi vill ha "pizzaparty eller tårtkalas". tänker tillbaka på den vidriga budgetmaten i thomasgymnasiet. saknar det inte en enda liten smula kan jag säga er.

nog om detta! nöta grey's nu, ledigt imorn, woopwoop!

SKRIVET: 2010-10-17, kl 21:13:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

as if by magic

en realtivt fin helg kan jag nog konstatera vid det här laget. hängde med mamse till askens 10årsjubileum i ett par timmar i fredags. fyfan vad torrt och tråkigt tänker ni då. men det var mys, roligt t.om. de bjöd på en massa sång och smörgåstårta. och ja, jag gick dit för tårtan. nej, självklart inte. under minglet i början på kvällen så fick jag syn på min gamla lärare ulla-britt från finningeskolan, jag nämner detta då direkt för mamma, och säger att jag inte har bollar till att gå fram och hälsa eftersom att jag inte trodde att hon skulle känna igen min fula nyna. givetvis bryter hon ut i sitt elaka häx-skratt och vänder sig om för att föra ulla-britt mot mig. heeeeeeeeej(säger mamma med sin ofantligt grova sthlmsdialekt), "malin vågade inte gå fram och hälsa på dig!". tacka då fan för att jag inte har sådant pigment att jag blir röd i hela nyllet, då hade jag nog blivit rödare än rödast. fin eftermiddag med mamma hur som. drog sedan vidare mot dammen, jävligt najs kväll sammanfattningsvis då.

vindruvor och långfilm nu, skola imörgen!

ny la roux-favorit: La Roux – As If By Magic

SKRIVET: 2010-10-14, kl 21:59:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

finaste bästaste

SKRIVET: 2010-10-14, kl 11:36:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

tidsfördriv

Gör en lista över 10 band/artister du gillar:
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Vilken låt är din favorit med nr 6?
-
Vilken är din favoritlåt med nr 8?
-
Finns det någon låt med nr 9 som får dig att gråta?
-
Hur många gånger har du sett nr 4 live?
-
Vilken är din favoritlåt med nr 5?
-
När hörde du nr 3 för första gången?
-
Hur upptäckte du nr 10?
-
Vilken är din favoritlåt med nr 7?
-
Hur många gånger har du sett nr 9 live?
-
Finns det någon låt med nr 2 som får dej att gråta?
-
Viken är din favoritlåt med nr 1?
-
Hur länge har du lyssnat på nr 2?
-
Till slut, vilket nr är bäst?
- nr:
Gör en lista över 10 band/artister du gillar:
1 Coldplay
2 Arctic Monkeys
3 Phoenix
4 Hoffmaestro
5 The xx
6 The Strokes
7 Mumford and sons
8 Bon Iver
9 The Clash
10 Shout out louds

Vilken låt är din favorit med nr 6?
- what ever happend

Vilken är din favoritlåt med nr 8?
- blood bank

Finns det någon låt med nr 9 som får dig att gråta?
- haha nej

Hur många gånger har du sett nr 4 live?
- 3 ggr

Vilken är din favoritlåt med nr 5?
- intro

När hörde du nr 3 för första gången?
- tidigt i år någon gång

Hur upptäckte du nr 10?
- när jag lyssnade på en kompis mp3 någon gång i åttan

Vilken är din favoritlåt med nr 7?
- timshel!!!!

Hur många gånger har du sett nr 9 live?
- none:(

Finns det någon låt med nr 2 som får dej att gråta?
- men nej

Viken är din favoritlåt med nr 1?
- det ändras konstant, just nu we never change

Hur länge har du lyssnat på nr 2?
- sedan första albumet kom ut, 6 år är det va

Till slut, vilket nr är bäst?
- nr: 11111111111

SKRIVET: 2010-10-13, kl 22:54:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

white magic, huh

har lite ångest över att läsa alla band som någonsin varit på way out west. då tänker jag på när jag varenda år valt mellan götet och borlänge.

dessa har jag då missat att se under alla år: axwell, band of horses, broken bells, caribou, ceo, chemical brothers, the drums, i blame coco, iggy, jj, jónsi, la roux, laidback luke, lcd soundsystem, lykke li, m.i.a, mumford and sons, the national, the radio dept, the soundtrack of our lives, the tallest man on earth, xx och mååååånga fler

helvetes satans jävla fan. det är lugnt. kommer ikapp. typ.

ceo som jag länkade i inlägget nedan btw, är eric berglunds(tough alliance) nya. bästa skiten, spec illuminata och come with me.

CEO – White Magic

SKRIVET: 2010-10-13, kl 19:58:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

music maestro!

har ÄNTLIGEN hittat en musikblogg som föll mig i smaken. killen som har den länkar också till spotify helatiden vilket är så jävla underbart. på så vis fick jag tag på hans listor också. mmmmmm, härligt med människor med bra musiksmak! behöver det så hårt iochmed att jag pendlar morgon och dag och nöter ut varenda låt på luren på bara några dagar.

har precis knaprat i mig en halv chipspåse, fåtteknopp som man är.  en såndär chipspåse från marknaden med superstarka jävla grejer i. vad är det de har i för att göra det så starkt egentligen? sambal? tabasco? det brinner i halsen nu iaf. skönt. får flashbacks till när jag var liten på lanzarote och fick piripiri(starkare än chili) på min pizza, så jag började håva i mig allas drycker, det hjälpte dock inte heller. mindre coolt! har inte käkat någon middag fan, ska ta och göra varma mackor med svampstuvning. mm, lever i stort sett på kolhydrater nu, hjälp. måste börja simma igen. för mycket babbel va, ja hejdå!

lovisa: PH NU! du kollar va?
jag: haha jag pallar inte med det, kollar ibland, vilken kanal är det då?
lovisa: sex såklart, haha


hehe

CEO – Come With Me

SKRIVET: 2010-10-12, kl 16:47:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

muppigaste jag sett

SKRIVET: 2010-10-12, kl 12:43:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

skulle inte banga

på kläderna alltså. skorna......väskan.....

SKRIVET: 2010-10-12, kl 11:05:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

we did change

har haft företagsekonomi och sitter nu och väntar på engelskan. mer rastlös har jag nog aldrig varit. frusen är jag också, tog t.om på mig vinterjackan idag, och fårskinnsvantarna hjälper fan inte ens. något jag har brukat kunna göra när jag haft tråkigt såhär är att kolla igenom gamla goda sms i inkorgen på luren, men allt raderades på något konstigt vis för inte så länge sedan. det suger. faktiskt jättemycket. sådant betyder lite, har sentimentalt värde ni vet.

nåja. hade en fin dröm inatt iaf.

hejdååå

SKRIVET: 2010-10-11, kl 23:14:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

ta mig tillbaka någon!

sitter och gäspar och är kvar som ett fån vid datorn. gustaf ligger så sött i sängen, behöver dra av överkastet men vill inte putta bort honom riktigt än. jag undrar ja.. hur det kommer bli mot sommaren då varken jag eller mamma kommer kunna ta hand om kissarna. kom att tänka på när jag och sara satt i skolan och jag visade bilder på gurren från mobilen, "här är gustaf när han äter räkor", "här chillar vi på balkongen", "här ligger han och jäser med mig på gotland". etc etc haha. fånigt men, så är det! finaste kissen att spilla lite tårar på när man behöver. hur som! läser lucas blogg från chicago och bara önskar att jag hade köpt nya superduperpennor så jag kan börja rita igen. som jag saknar det! mitt skissblock är bara hallvfyllt sedan mina pennor tog slut. mindre kul.

OCH SOM JAG SAKNAR DET HÄR, 22A AUGUSTI 2009

SKRIVET: 2010-10-11, kl 20:49:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

mumford

maaaaaaaaaaah. blir lite virrig när jag läser om allt jag vill göra när vi hälsar på fian i californien. kommer ju inte hinna göra allt, och vi borde ju ha någon dag att bara chilla på också. men jag vill till napa valley, lake tahoe, kolla golden gate, testa nattlivet i san fran, se alcatraz, köpa dunderbilliga converse, kanske se en passande konsert på fox theatre i oakland som är så väl omtalat, besöka alla stränder och alla mysiga berg!!!!!!!!!!!!!! och samtidigt ha råd med allt......

nåja, stenhårt plugg nu.

Mumford & Sons – Timshel

SKRIVET: 2010-10-10, kl 18:06:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

ja det är frågan!

SKRIVET: 2010-10-10, kl 11:36:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

the naked and famous

bakisdag i all ära, men idag är inte en sådan dag. såhäääääääär skönt är det. varannan vatten är bra skit! förkakan hos tildan var fet, med deras högtalare, haha ja minst sagt fet. lite sensationkänsla på det hela gillar vi. drygt jävla avundsjuk på ragge och ante som ska till sensation i danmark nu i nov. skulle vara så soft! som en tidig födelsedagsupplevelse för mig. föreställ dig känslan att stå och släppa loss med 30.000 andra människor i dundrande musik. mmmmmmmmmmm. fan, för någon gångs skull så var det jävligt kul på ub. tänka sig va! hörde du det sofia, kul på ub, san fran kan ta sig i brasan. typ. kommer inte ihåg när jag dansade så mycket senast iaf.

och igår gick vi ju på marknaden, jag och tilda. det är flera som finner det obehagligt och jobbigt att vandra runt när det är så mycket folk. jag tycker det är kul. inte kul, men lite mysigt kanske. förstår mig dock inte på människor som ska dra in sina hundar i folkmassan. stackars hontar. drog hem ett par fårskinnsvantar(mys!!!!!!), lite renkorv och remmar.

och den här var guld värd sofia!!!!!!!!!! höjden av frihetskänsla

SKRIVET: 2010-10-08, kl 13:34:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

pusspuss!

SKRIVET: 2010-10-07, kl 22:15:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

rock kills kid

haha. har kommit en bit i självbiografin nu. är rädd att jag prioriterar det lite för mycket före allt plugg, men......det kommer! är inne i ett kapitel där jag beskriver första skoldagen i 6an. våran klass var nog densamma från 6an tills vi gick ut nian. stökig och rolig. jävligt rolig om jag får säga det själv. lärararna gjorde en utmärkt spex för våran klass när vi slutade. mitt i prick!

nu blir det rocky på tv och lite morötter och zucchini med dipp, godnattss

Rock Kills Kid – I Turn My Camera On

SKRIVET: 2010-10-07, kl 11:44:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

ok goodbye

kommer på mig själv helatiden med att fortfarande sitta och nynna till HOFFMAESTRO – Bubbelin Style. läste nyligen aftonbladets recenssion också, och kan bara säga -HAHA. denna markus larsson anser då att hoffmaestro varken låten som neville brothers eller manu chao, som hoff har beskrivit som deras inspiration för den nya plattan. jag undrar då om den här markus har lyssnat manu chao överhuvudtaget. jag såg dem live för två år sedan på p&l(har aldrig varit så svettig i mitt liv, kvinnligt va), och jag skulle iaf säga att hoffmaestro har precis samma genre som dem, även om hoffmaestro helst ser sin genre som hemmagjord. och att hoppa med höga knän, jag undrar vart hoff har fått det ifrån.......

hur som! ska till plugget snart. ska stå i köket i tre timmar, göra mat till veganer och vegetarianer. gissa vart vi hittade de eleverna som ska komma och äta den maten? st eskil. detta får mig att se tillbaka till när jag följde med jossan(som gick på st eskil) på en grillfest vid någon strand i etuna, då en brud från hennes klass började gråta floder för att vi åt marshmallows. ja, gelén är ju ifrån gris. hur orkar man, tänkte jag då. "vet ni hur många djur de slaktar för att ni ska kunna äta erat kött?!?!?!?!". nej, men vet du att de första människorna på jorden gjorde det för att överleva? och att det är därför vi fortfarande gör det? hmpf.. varför ta bort en sådan fundamental del av livet, kött är gott!

absolut bäst ju nu: Adam Heldring – Ok Goodbye

SKRIVET: 2010-10-06, kl 15:20:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

rebecca scheja, hejaheja

läste precis malles blogg, hon hade lagt märke till låten "luminary ones" med rebecca & fiona. dock en remix, men saksamma. de har ju en blogg, de där brudarna som gjort den dunderlåten. har följt den ett tag, och har haft en stark känsla av att jag kände igen den där rebecca, men aldrig riktigt kommit på vem hon var. GIVETVIS. rebecca scheja visade det sig vara, lillbruden från "den bästa sommaren". "jag ska bli hora! då får man ju betalt för att kramas!". bästa nostalgifilmen!

bloggen; http://rebeccafiona.se/blogg/ låten(originalet); Rebecca & Fiona – Luminary Ones dunderremixen; Rebecca & Fiona – Luminary Ones - Nause Remix

SKRIVET: 2010-10-06, kl 14:29:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

new young pony club

nytt och svinbra - New Young Pony Club – Lost A Girl

SKRIVET: 2010-10-06, kl 13:02:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

skank-a-tronic punkadelica!

mahh! där satt den! äntligen lite nytt från det tokösiga karateboogie-bandet. såg att metro hade gett dem en etta från ett till fem. fortfarande- ni kritiker är värdelösa! aldrig är det något som är bra! det här albumet är det säkert många som har väntat på. iallafall jag. det kändes lite som att hoffmaestro brakade loss som mest i somras, då alla jävlar man gick förbi på p&l gick och sjöng på highway man som att den var ny i musikvärlden. och t.om de som sagt tidigare att hoffmaestro inte föll dem i smaken fick highway man på hjärnan över just den här sommaren. då gäller även "so you do".

kommer ihåg när jag hörde dem första gången, det var när de körde seize the day på "mycket mer müsli" på tv, när var det egentligen? jag och josefin blev som tokiga iallafall, kommer ihåg det solklart vettni.

"Den senaste turnén ”Skank-a-tronic Punkadelica tour” inleddes på ett slutsålt Globen Annexet i Stockholm och under sommaren 2010 var Hoffmaestro det mest bokade bandet i landet med publikrekord och slutsålda konserter över allt. Bl.a. på en historisk spelning på Gröna Lund som tvingades stänga insläppet på grund av publiktrycket. Något som endast inträffat två gånger tidigare i nöjesparkens historia nämligen Bob Marleys legendariska spelning och senast National Teatern." JA, för vi fick ju vända och åka hem när vi kom precis i tid! GAH. (källa: http://www.hoffmaestro.com/bio)

De jag gillar i rangordning:
  1. HOFFMAESTRO – Bubbelin Style
  2. HOFFMAESTRO – Memories in Blue
  3. HOFFMAESTRO – Ibracadabra
  4. HOFFMAESTRO – Our Song
  5. HOFFMAESTRO – Round it Goes

SKRIVET: 2010-10-05, kl 19:12:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

thumbs up!

SKRIVET: 2010-10-05, kl 15:26:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

gullegull va

SKRIVET: 2010-10-05, kl 13:50:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

vi skulle vara fina tillsammans

SKRIVET: 2010-10-05, kl 09:01:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

ärligt..

SKRIVET: 2010-10-04, kl 21:42:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

..and the forest began to sing

"Oh I'm going to buy this place and start a fire 
Stand here until I fill all your heart's desires 
Because I'm going to buy this place and see it burn 
Do back the things it did to you in return"

"So meet me by the bridge, meet me by the lane 
When am I going to see that pretty face again 
Meet me on the road, meet me where I said 
Blame it all upon 
A rush of blood to the head"

"The morning will come
In the press of every kiss
With your head upon my chest
Where I will annoy you
With every waking breath
Until you decide to wake up"

"It takes a lot to love another
Even more to set them free
Even whores can fall for someone
Maybe someday, you'll fall for me"

"Then the snow started falling
We were stuck out in your car
You were rubbing both my hands
Chewing on a candybar
You said ain't this just like the present
To be showing up like this
There's a moon waning crescent
We started to kiss"

"And now it seems so long ago 
We talked for hours and missed the last train home 
But are we weightless being blown 
Far from the heart and far from all we've known"

"And for a moment you felt important but not in your heart
My self esteem, it's been low, go ahead and count it's been lower than low
I know the feeling of it stealing life out from under me
I want to learn, how you save yourself for someone who, loves you for you"

SKRIVET: 2010-10-04, kl 14:28:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

"when you're too in love to let it go"

jag älskar det här, det här med att skriva en självbiografi. att samtidigt kunna utveckla ordförrådet(välbehövligt) och att gå igenom alla minnen och få dem skriftligt. att kunna läsa, se tillbaka och le litegrann. frågan är om man ska krydda eller om det inte behövs, det vet jag inte. vill inte att någon annan ska läsa förrän jag har kommit en bit heller. svårt det där. och så beslutade jag att ge alla nya namn. det går nästan inte att göra så egentligen, namnen har en sådan stor betydelse ju. aja, vet redan nu att jag kommer bli rejält nöjd i slutändan iallafall. varje kapitel har ett coldplaycitat som passar in i händelserna. vilken BRA idé va. fullkomligt ÄLSKAR det.

en riktigt svinigt kul(och suddig) kväll i lördags! känns som att det var igår, för jag är fortfarande sådär monsterhungrig som man blir dagen efter. äter allt jag kommer åt. spenderade kvällen i tärnvik ute hos möllberg mansion, ja det är fan ett jävla mansion. hemma till fem, slocknade vid sju, det händer inte ofta. otroligt kul var det iallafall!

söt

SKRIVET: 2010-10-02, kl 18:52:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

proxy

kan man få bättre höstväder? neeeeeeeeeeeej. packade ihop filtar och gick och mötte phlippen och bill runt tvåtiden, käkade pizza och gick därefter till månsons och satte oss i solen och drack kaffe. kl 17 kom jag hem. jag saknar månsons. värmen också. sommarvärmen alltså. men det dög med filtar denna gång. det vankas kräftskiva nu. en väldigt sen sådan.

hejhej

Proxy – Raven - Crookers Remix

SKRIVET: 2010-10-01, kl 18:57:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

feelgood!!!!!!