SKRIVET: 2010-10-06, kl 13:02:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

skank-a-tronic punkadelica!

mahh! där satt den! äntligen lite nytt från det tokösiga karateboogie-bandet. såg att metro hade gett dem en etta från ett till fem. fortfarande- ni kritiker är värdelösa! aldrig är det något som är bra! det här albumet är det säkert många som har väntat på. iallafall jag. det kändes lite som att hoffmaestro brakade loss som mest i somras, då alla jävlar man gick förbi på p&l gick och sjöng på highway man som att den var ny i musikvärlden. och t.om de som sagt tidigare att hoffmaestro inte föll dem i smaken fick highway man på hjärnan över just den här sommaren. då gäller även "so you do".

kommer ihåg när jag hörde dem första gången, det var när de körde seize the day på "mycket mer müsli" på tv, när var det egentligen? jag och josefin blev som tokiga iallafall, kommer ihåg det solklart vettni.

"Den senaste turnén ”Skank-a-tronic Punkadelica tour” inleddes på ett slutsålt Globen Annexet i Stockholm och under sommaren 2010 var Hoffmaestro det mest bokade bandet i landet med publikrekord och slutsålda konserter över allt. Bl.a. på en historisk spelning på Gröna Lund som tvingades stänga insläppet på grund av publiktrycket. Något som endast inträffat två gånger tidigare i nöjesparkens historia nämligen Bob Marleys legendariska spelning och senast National Teatern." JA, för vi fick ju vända och åka hem när vi kom precis i tid! GAH. (källa: http://www.hoffmaestro.com/bio)

De jag gillar i rangordning:
  1. HOFFMAESTRO – Bubbelin Style
  2. HOFFMAESTRO – Memories in Blue
  3. HOFFMAESTRO – Ibracadabra
  4. HOFFMAESTRO – Our Song
  5. HOFFMAESTRO – Round it Goes


Josefinen!

Och på P&L för dryg 2 år sen.. första gången vi SÅG dem live. VILKET JÄVLA DRAG! Det glömmer jag aldrig, bland det bästa jag sett. Med 2 (haha) snusar i munnen hoppade vi runt som tokar, alkoholen var slut meeen... Vi körde hårdast ändå



PUBLICERAT: 2010-10-06, 21:06:33 | URL: http://josefinsljuva.blogspot.com
malin

hahahaha! det var fan det bästa, vi var helt slutkörda men så kom vi dit och hoppade med höga knän i en timma ändå!



PUBLICERAT: 2010-10-07, 11:04:52 | URL: http://mallass.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: