SKRIVET: 2010-09-30, kl 22:58:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

what goes around comes around

guld värt är ju när man får höra bra betyg när man jobbat hårt. satt kvar med amanda och maggan(lärare) efter köket idag, satt och snackade om lite allt möjligt. kom i underfund med att jag faktiskt är sjukt intresserad av att läsa vidare till sommelier efter gymnasiet. skulle vara dunder. först bartenderkurs på hawaii, sedan grythyttan. jaaaaaaaaaa!!!!

tänkte tillbaka till p&l tidigare, då alla satt med en varm öl i handen och sjöng allsång, då sofia fick en lite allt för inövad lapdance av en halvnaken indie, då två randomsnubbar kom förbi och rappade hejvilt, då jag träffade luke pritchard helt dyng under kentkonserten, då jag stod med malin och gungade till mew, då en tiggare kom och skrek efter kims pizza oooooooooosv. saknart


SKRIVET: 2010-09-29, kl 22:43:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

att skriva en självbiografi

det låter hur geeky som helst. men vafan, jag tycker det skulle vara kul. eller är kul, har redan börjat. kommer säkerligen sluta med att jag lägger det åt sidan och avslutar den runt 30års åldern, men ja då får det bli så. jag vill bara få ur mig allt. inte allt.....men det mesta. frågan är om man ska nämna de vanliga namnen eller hitta på nya. rättvist eller orättvist. moraliskt eller omoraliskt. roligt eller mindre roligt. ja, det är ju frågan. börjar med tiderna från finningeskolan, tråkigt att jag inte kommer ihåg så mycket, men skrapar ihop det som finns. om mitt ordförråd räcker till är ju en annan femma också. let the flames begin, hehe


SKRIVET: 2010-09-29, kl 15:13:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

tidsfördriv

VILKEN LÅT LYSSNAR DU PÅ JUST NU?
Noah And The Whale – Give A Little Love

NÄMN EN LÅT SOM GÖR DIG LEDSEN
oj vad svårt. står nog mellan Mumford & Sons – Timshel och Jake Walden – For Someone

NÄMN EN LÅT SOM GÖR DIG GLAD
roligt(alla gladlåtar!) just nu: Tove Styrke – Million Pieces - Familjen Remix eller haha, spec denna humörhöjjare Five – Keep On Movin'

VILKEN ÄR VÄRLDENS MEST STÖRIGA LÅT?
ja jävlar, det måste ju vara allt med lady gaga. eller den där norska smörlåten som alla dansar och skriker till. eller waka waka, ja den måste ju vara värst.

FAVORITBAND/ARTIST OF ALL TIME?
Coldplay

BAND/ARTIST DU NYLIGEN UPPTÄCKT?
edward sharpe & the magnetic zeros. och the waifs!

BÄSTA KVINNLIGA RÖST?
gick det inte att hitta lite svårare frågor? tracy chapman, hayley williams, natasha bedingfield, vettefan, kan inte bestämma mig

BÄSTA MANLIGA RÖST?
eh............marcus mumford, bon iver, chris martin, john frusciante, jimi hendrix

VILKEN MUSIKGENRE LYSSNAR DU MEST PÅ?
Indie

VAD LYSSNAR DU PÅ NÄR DU VILL LUGNA NER DIG?
en massa olika. pixies, kent, willowz, roots, band of horses

VAD LYSSNAR DU PÅ NÄR DU GÅR PÅ FEST?
på festen eller innan? hehe. lyssnar helst på house/elektro, men blir oftast nedröstad mot all sunkig rnb

VAD LYSSNAR DU PÅ NÄR DU LAGAR MAT?
olika! mycket M.J!

SENASTE KONSERTEN?
Mew på Peace and Love i somras

VEM ELLER VILKA LYSSNAR DU MEST PÅ JUST NU?
xx, kent, tv on the radio, b.i.g

LYSSNAR DU PÅ MUSIK PÅ FRÄMMANDE SPRÅK?
ibland

OM DU VAR ETT INSTRUMENT, VAD SKULLE DU VARA DÅ?
drums!

VILKEN KÄND MUSIKER SKULLE DU GIFTA DIG MED OM DU FICK CHANSEN?
ojjjjjjjjj. julian casablancas. ne, alex turner. ne vet inte

DITT FAVORITSOUNDTRACK(FILM)?
Nich and norahs infinite playlist, lätt

SKRIVET: 2010-09-28, kl 22:17:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

not like the movies

en bra bok skulle sitta på sin plats. fly litegrann från verkligheten. är så trött. finns inte ord för det. eller en film, en film skulle vara optimalt. the wedding date går på tvn. härligt.


åh. Switchfoot – Always

SKRIVET: 2010-09-26, kl 19:38:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

cinematic orchestra

fan vad jag har sprungit runt denna helg. fredagen spenderades i etuna med massa härliga etunatjejer. det var längesen jag hade så kul! lördagen firade vi av gamla vännor, planerade att gå ut, men det var fullt på ub. jävlar var lustigt. satt på sju rum ett tag, sedan iväg på efterkaka med skönt folk. j.daniels och cola är inte riktigt min grej kom jag i underfund med. vaknade upp sådär känsligt bakis. obehagligaste känslan då är när man känner hur blodet strömmar igenom kroppen. blä, gåshud. drog i mig en banan och blev hämtad av farbror bo och mina finaste kussesiner. drog en sväng ut i lännaskogarna i tre timmar. lämnade av ca 30 liter(!!!!!) kantareller hemma, och åkte sedan till farmor för middag. inget slår farmormat.

låtar matchande med tillfälligt humör:
The Cinematic Orchestra – To Build A Home
Mumford & Sons – Timshel
Kings Of Leon – Revelry
Maria Mena – Miss you Love
Edith – Where's the heart

snart så

SKRIVET: 2010-09-24, kl 16:34:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

shiny new shoes

sitter fortfarande kvar i skolan. tynar bort i datorsalen. kan vara glad för en sak. att jag har nya converse(!!!!!!!!!). är så fucking glad. mm. my shiny new shoes. jag kan sitta och kolla på dem i evigheter. det finns fan otroligt många skor som jag älskar, men låga svara converse är bannemej det bästa som finns. väntar på en dam här som slutar snart, sen drar vi en till runda på stan, sen öppnar vi vinflaskorna och gör lite tacos. det blir en kväll i etuna, för första gången på jättejättelänge.

om ca två veckor är josefin hemma från östersund. timing till strängnäsmarknaden. myyyyys!

heeeeeejdå

SKRIVET: 2010-09-21, kl 14:59:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

kokar

dålig uppdatering här. har mycket att skriva men orkar inte skriva något egentligen. egentligen. förtärde för mycket alkohol i lördags. dj quality var riktigt kass. hur kan han kalla sig dj när han kapar låtar utan att mixa? sveriges bästa rnb dj my ass. vaknade upp dagen efter med ögon stora som jordglober. carro insisterade på att åka till akutmottagningen. fjantigt, men vi gjorde det. en allergireaktion visade det sig vara. "om du fortsätter ha dina katter hemma så finn det hög risk att det leder till astma" jasådu, doktorjävel...............................

och sverigedemokraterna är inne i riksdagen. aldrig har sverige känts så kallt. blir förbannad på dessa ungdomar och framförallt män som hör hur de vill stoppa invandringen och går och röstar på två röda. de skiter säkert blankt i resterande frågor. om de bara läser på lite, bara LITE så kanske de skulle veta att sverige inte skulle vara någonstans utan alla invandrare. säkert har de fått suttit med deras föräldrar och lyssnat på deras nazistsnack sedan de gick i blöjor. och alla dessa dubbelmoralidioter på fb som säger att de ska rösta på SD, men som själva har familj, vänner etc från t.ex ungern och portugal. herregud människa, vart tappade du hjärnan och hjärtat? "wä wä, de tar våra jobb, jag är inte rasist!" ärligt talat, "de" hjälpte sverige när vi behövde arbetskraft inom industrin, så gruppen invandrare är inte skyldiga oss ett skit, ens ur ekonomiskt perspektiv. och dessa ärthjärnor till finnar som sitter och säger att de är emot invandrare. vet du själv att DU är en invandrare? såklart, man måste ju ha bruna ögon och komma från asien för att vara en invandrare eller "kriminell" som SD kallar dem. KOKAR.

att ens människor som uttalar sig om att afrikaner är födda till att våldta får sitta i riksdagen. jomenvisst, vi har ju demokrati här, de har också rätt till yttrande frihet.

galet. punkt.

SKRIVET: 2010-09-16, kl 23:41:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

night time

överträffade mig själv och mitt ego idag. för idag gjorde jag världens godaste pizza. givetvis hade jag en medarbetare eftersom att jag var i skolans kök, men damn, den smakade helt makalöst bra. skulle ha tagit kort på den! ja jag skulle faktiskt ha gjort det, och lagt upp den här, för jag har blivit en sådan person nu känns det som, en sådan person som tar kort på allt jag gör och tror att alla idioter som är här inne är genuint intresserade. hade väldigt låga tankar om sådana personer förut. hade nog precis lika skev syn på dem, som SD har på invandrare.

imorgon åker jag till mariefred för att träffa mina efterlängtade raringar tildan och lojsan. mys med mat och skype med bästa sofia från cali i lojsans nya kribba.

puss på det, godnatt

XX – Night Time

SKRIVET: 2010-09-15, kl 18:31:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

oberoendeframkallande

fuuuuuuuuuck sa vi när mallan fick fåtal poäng ifrån mvg på näringsläran. bättre lycka nästa gång. men det ska bannemej bli bättre med bankettarbetet. ska planera och presentera ett bröllop på 8 sidor. omslag-inledning-inbjudan-meny och dryck-bordsplacering-schema-kostnad för middagen-egna reflektioner. ja, en hel del helt enkelt. roligt dock. ja faan vad roligt. seg dag för övrigt, soft att börja ett imorgon. ser fram emot den kommande helgen, inte mot fyllan och snedsteg(skärpning) -utan sällskapet är det jag ser fram emot.

hittade sjukt mycket ohörd musik i förrgår kväll. det blev sent. var ju illa tvungen att gå igenom hela bunten. samlar på mig till pendlartimmarna. sjukt värt enligt mig=) nu ska det tändas ljus, drickas te och lyssna på xx

Timbuktu – Ett halvår utan

SKRIVET: 2010-09-13, kl 22:00:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

screaming underneath

tankarna denna afton ligger helt åt pipsvängen ska jag säga dig. tänker på saker jag inte borde tänka på. för långt och för mycket. nästan så det inte finns några gränser alls. försöker få in den här näringsläran någonstans där uppe i knoppen, som ska kunnas utantill till onsdag. detta går heeeelt utan framgång. yey.

jag undrar bara när jag få se lojsan och matilda igen. det känns kasst. det är nästan så att jag kan räkna hur många ggr vi sågs under sommaren. inte helt nöjd va. nu snackar vi om sådana tjejer man kan hänga med och bara va och inte göra ett jota egentligen, men fortfarande ha kul.

iallafall. ska boka oskar linnros denna vecka tänkte jag, han gästar nämligen lokomotivet i etuna den 18 nov. samt boka sthlmsmässan till den 14 nov. prova viner och massa krubb! heaven!

och så sa vi tjingtjing för denna gång/ varsågod saga, där fick du ett jättemonstermega roligt inlägg!

SKRIVET: 2010-09-08, kl 22:19:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

jag saknar min bror också

SKRIVET: 2010-09-08, kl 16:41:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

french onion soup

dags för plugg då. bankettarbete och näringsprov på G. då behöver kistan en refill först. tänkte gå ner och handla, sedan laga fransk löksoppa. får se om jag orkar gratinera den, men rostbröd ska jag bannemej ha till. jag saknar mamma i köket, vi brukade alltid laga allt tillsammans. det är inte lika kul att stå och sjunga till radion helt ensammen. och jag vet inte vad det är med lägenheten, den var kokhet under hela sommaren, men nu kan jag inte ens få elementen varma, jag friiiiiiiiser ju. är det något man måste sätta på någon annanstans? vart är män när man behöver dem!

SKRIVET: 2010-09-08, kl 14:45:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

heart skipped a beat

haha, jag skrattar till litegrann när jag läser äldre inlägg, funderar starkt på att rensa en del. vill gömma mig lite. har ingen ork till att rensa nu dock. känns som att mitt huvud kommer sprängas inom kort. vattenbrist? eller, brist på allt skulle jag gissa på. har pysslat med blommor till restaurangen hela morgonen med maria. sötaste läraren, hon är sådär kort och mysig och påminner lite om lilla my. sprallig som tusan så satte hon på oskar linnros på spelaren, körde igång med morgongympa och skrek "HIHI, kom igen nu då!". världens sötaste!

vill hem.................
hejhej

SKRIVET: 2010-09-05, kl 20:16:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

so why this sudden change

väl hos evelina igår runt 18tiden avnjöt vi en monstergod middag. vi shitchattade, skrattade som aldrig förr och lyssnade på gamla godingar. timmar senare kom ett gäng för att joina oss, och ännu senare kom ännu ett gäng. tillsammans blev vi ett soft gäng. gäng gäng gäng. jag gillar när musiken är så hög och bra att man antingen måste skrika sig hes eller viska nära för att prata med personen bredvid. viskningar är mys. det blev en sen kväll. vaknade upp på soffan, what the-? rotar runt i kylskåpet som en hungrig gris, hur kommer det sig att man(jag) blir sugen på allt ögat når dagen efter? "det finns tyvärr ingen potatis kvar till köttet från igår" sa mamma. skitsamma svarade jag, "jag äter allt". minuten senare satt jag med syrran och barnen i en bil påväg ut till padre. dags för qualitytime. och det är det alltid. det blev snack om politik, gamla roliga barndomsminnen och framtida planer. japp, qualitytime. knaprade hemmagjorda snickers och körde hemmåt för att äta efterlängtad mat med mamma och calle.

det var den helgen det. vilket babbel. tävlingsmatlagning imörn, woho!

SKRIVET: 2010-09-03, kl 11:19:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

jag saknar dig

SKRIVET: 2010-09-03, kl 11:07:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

teenage dream

jag har blivit kallad rockbrud många ggr. rockbrud klingar lite maskulint i mina öron så jag vet inte riktigt hur jag ska ta det. dock har jag aldrig varit den där tjejiga tjejen. tjejen som "bara äääälskar rosa", lyssnar på cheezy rnb och målar tånaglarna. nej. inte dags att försöka definiera sig själv som människa kanske, det är ju fredag förfäsen.

den där katy, hon verkar vara både och. thumbs up

SKRIVET: 2010-09-02, kl 20:56:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

skinny dipping in the dark

evelina evelajnen lina linus neselius 20 år fyllda idag, härligt värre, lilla hjärtegoset. fira damen gör vi på lördag. nu kommer hon lacka för att jag kallar henne damen, hon vill nämligen aldrig bli gammal den lille fjanten. klart man vill bli gammal, få dålig syn, grått hår och hängiga bröst? hm. här knapras det på skorpa med västerbottenost iaf. budget och lyx i ett, nomnom. har äntligen kommit in i boken "genom dina ögon". jag gillar inte sådana böcker egentligen, som tar onödigt många kapitel för att komma in i skiten. extremt rörig början, blir inslängd i två olika opresenterade världar på en gång, men nu, nu kan jag inte lägga ifrån mig bokjäveln en sek. den vill vara med mig och jag vill vara med den, hehe. boken är på 606 sidor, kan folk inte göra lite längre historier? vill aldrig att den ska ta slut ju.

maud olofsson snickesnackade lite för oss restaurangelever i skolan idag. hon lät övertygande. att politiker tendenserar att lova för mycket är ingen nyhet, men jag gillade henne. men om jag vill gå med alliansen vet jag inte riktigt. dags att bestämma sig.

jag saknar många just nu, det känns--

damen, hihi

SKRIVET: 2010-09-01, kl 23:27:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

p-p-p-prince

snabbseg dag. luddig beskrivning där. men mycket plugg om näringslära blev det idag, i stort sett hela dagen, kändes som att jag pluggade på varenda jäkla sjukdom som finns. imorn jämnar vi ut det lite. börjar skolan ett och kör till 18 på kvällskvisten med serveringsmetod, ska lägga upp blommor och annat kul! maud olofsson ska komma förbi i våran restaurang nämligen, och snacka näringslära om jag hörde rätt. tyfft. utnyttjar den lediga förmiddagen till att åka till lännaskogarna med syster och leta svamp. nejjj jag är inte lillgammal.

till vintertiden skulle det sitta fint med acnes fårskinnsjackaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. 12k är dock inte så värt för en jacka. om jag ändå vore en dunderbloggare med fet blogginkomst-

dammsugarmusiken var igång idag, vad passar bättre än nostalgimusik? skivorna som var på när man var en liten knatte. prince, diana ross, michael jackson, the supremes, foreigner, kiss, ted gärdestad. haha. aldrig har det varit roligare att gå runt och få ryggvärk.

ultimata dammsugarmusiken:
Prince – I Wanna Be Your Lover
Diana Ross – Upside Down
Michael Jackson – Man In The Mirror
The Supremes – You Can't Hurry Love - Single Version (Mono)
Foreigner – I Want To Know What Love Is
Kiss – Rock And Roll All Nite
Ted Gärdestad – Jag ska fånga en ängel