SKRIVET: 2010-09-21, kl 14:59:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

kokar

dålig uppdatering här. har mycket att skriva men orkar inte skriva något egentligen. egentligen. förtärde för mycket alkohol i lördags. dj quality var riktigt kass. hur kan han kalla sig dj när han kapar låtar utan att mixa? sveriges bästa rnb dj my ass. vaknade upp dagen efter med ögon stora som jordglober. carro insisterade på att åka till akutmottagningen. fjantigt, men vi gjorde det. en allergireaktion visade det sig vara. "om du fortsätter ha dina katter hemma så finn det hög risk att det leder till astma" jasådu, doktorjävel...............................

och sverigedemokraterna är inne i riksdagen. aldrig har sverige känts så kallt. blir förbannad på dessa ungdomar och framförallt män som hör hur de vill stoppa invandringen och går och röstar på två röda. de skiter säkert blankt i resterande frågor. om de bara läser på lite, bara LITE så kanske de skulle veta att sverige inte skulle vara någonstans utan alla invandrare. säkert har de fått suttit med deras föräldrar och lyssnat på deras nazistsnack sedan de gick i blöjor. och alla dessa dubbelmoralidioter på fb som säger att de ska rösta på SD, men som själva har familj, vänner etc från t.ex ungern och portugal. herregud människa, vart tappade du hjärnan och hjärtat? "wä wä, de tar våra jobb, jag är inte rasist!" ärligt talat, "de" hjälpte sverige när vi behövde arbetskraft inom industrin, så gruppen invandrare är inte skyldiga oss ett skit, ens ur ekonomiskt perspektiv. och dessa ärthjärnor till finnar som sitter och säger att de är emot invandrare. vet du själv att DU är en invandrare? såklart, man måste ju ha bruna ögon och komma från asien för att vara en invandrare eller "kriminell" som SD kallar dem. KOKAR.

att ens människor som uttalar sig om att afrikaner är födda till att våldta får sitta i riksdagen. jomenvisst, vi har ju demokrati här, de har också rätt till yttrande frihet.

galet. punkt.


malle

det är så rätt mallan! tack för allt i lördags btw, var jätteroligt att träffa dig.


malin

kokar fortfarande, när går det över? haha. TACK SJÄLV, det var himla mysigt du! snart igen!



PUBLICERAT: 2010-09-21, 17:32:33 | URL: http://mallass.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: