SKRIVET: 2010-03-10, kl 12:51:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

mr.lovemaker

mja, den där "diagnos-okänd-killen" från tv skulle kunna få komma hem till mig idag. det är soft att inte kunna äta någonting utan att få kramp i magen och tårfyllda ögon. ännu mer soft att sitta och försöka få tag på vårdcentralen i timmar helt utan framgång.

inget av det där är soft. något som är jävligt soft däremot. det är det feta bandsläppet från p&l som kom imorse. the kooks, ane brun, nikola sarcevic, jay-z, lasse lindh. the kooks ska vi inte tala om, det kommer vara galet, om de inte ställer in som förra året..... det skulle vara grymt att höra ett gäng oldies av jay-z också, och empire state of mind!!!!!!!!!

OBS!!!
Ung varmhjärtad man på snart 18 bast söker en gosig partner att dela tält med i sommar på Peace&Love! Du ska vara en snygg tjej som iallafall har en fot på jorden, som gillar att släppa loss(ibland även spåra ur) och våga ta första steget! "För ynka 400 spen är stjärten din, han gör allt utom att kyssas på munnen!"

Finnes: Jävligt intelligent, musikalisk kille utan påtagliga brister överhuvudtaget.
Sökes: Likasinnig fast bättre!

Hör av dig om DU känner dig menad för denna grabb!


lucky

hahah :D snygg bild tog du också! ... eller?


malin

DUNDERBILD lukas



PUBLICERAT: 2010-03-10, 22:54:56 | URL: http://mallass.blogg.se/
Josis

Oj vad den beskrivningen passa som en smeeeeeck på mej, nästan skrämmande ;)Men tyvärrrr.. drar mej till min hemstad och Storsjöyran iställeee.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: