SKRIVET: 2010-01-26, kl 17:15:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

soul meets body

tjenis. idag kommer ångesten krympandes runt hörnet. spenderade en stor del av min lön igår. som tur är kommer studiebidraget inom sin tid också. fyndade som ba fan på second hand och alla final sale reor, fintfint. födelsedagspresenter återstår nu bara, resterande blir till utgångar och pengar till sälen, om det blir några resterande så att säga...........................(sorri mamse).

skön dag för övrigt. mån och tis är mina köksdagar i skolan. har kallkök metod(metod innebär att vi själva äter det vi gör, istället för restaurangen)för tillfället och några veckor frammåt. inte bra för hälsan kan jag meddela, iochmed att vi endast gör förrätter, desserter och bakverk(hela morgonen, härlig frulle...............) och ja, vi måste ju smaka på sakerna vi gör, så det är inte nice att proppa i sig pajjer och massa gottesaker när kistan bara skriker efter ordentligt krubb. så adios deffperioden!

fian kom förbi på en kopp te för en stund sedan. vi(hon, jag, tildan och lojse) planerar att köra med "Halv åtta hos mig", svinfrän idé!!!!!!!

nu, oth och sedan rita litte. för er andra som gillar att dra lite med pennan, härifrån får jag min inspiration:

http://lindaaaa.blogg.se/index.html

http://planetgynning.com/gynning/

http://oskarritar.blogspot.com/

http://www.deviantart.com/

"The girl i want to be"
Gynning


linda - pictures, drawings, me

sv: tja malin! tack för din fina kommentar :)



PUBLICERAT: 2010-01-26, 17:57:32 | URL: http://lindaaaa.blogg.se/
sofiAN

tjen mallanballanfrallan. jag tycker vi spikar den sjätte februari för jag är jättesugen på att agera mästerkock för en kväll!!!!!!!!!



PUBLICERAT: 2010-01-26, 18:44:07 | URL: http://bjarnack.blogg.se/
malin

ABSOLYT GYLLET, 6 feb it is



PUBLICERAT: 2010-01-26, 21:08:59 | URL: http://mallass.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: