SKRIVET: 2010-01-19, kl 20:21:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

lisztomania

tjena ladiez and gentlemeeeeen. vilken finfin dag idag va. åkte på en dunderförkylning/fick svettningar/huvudvärk så idag var inte riktigt min dag. missade en kallkökslektion vilket jag är jevligt frrrrrbänad över. det blir att ta igen på en buffertdag(score!......). har haft en suverän dag om man tänker musikvis, hehe. åh massa nytt gott har jag hittat!!!!!!!!!!!!!! det lönar sig att ha ca 60 spotifylistor iallafall. det är ticnet.se och jag som har blivit bästa kampisar på senaste, det är vi som sitter på kvällarna och klunkar te, sjunger med i låtar, skrattar så tårarna skvätter och drömmer oss bort till många kommande konsertmånader. försöker finna min djupa vilja till att spara pengar till detta, men min ekonomi kan inte bara sträcka sig utöver endast spelningar på klubbar/konserter så jag får motvilligt lov att tänka om nu. förfäääsen! jag vill ju! jag vill jag vill!

underoath är spikat. på måndag bokas det. nu har la roux (http://www1.ticnet.se/PriceTable?eventId=STH21274BER10031) dykt upp också, samt shout out louds(http://www1.ticnet.se/PriceTable?eventId=GOT14913BRW04151) och hoffmaestro (http://www.ticnet.se/html/evinfo.htmI?CNTX=4226444&l=SE&C=). fan, håller tummarna på att plånboken håller för detta. borde egentligen bara tuta och köra iochmed att jag inte tror på att någon av mina vännor kommer känna sug för festival i sommar. alla är bangeeerrsss.

(intalar mig själv att jag är en exemplarisk flickvän) och står och gör rotfruktsgratäng och kycklingspett till emil som snart är hemma från hockeyn. ikväll ska vi myza looooong time. ser fram emot ett till år med honom.


Denna låt är ett måste. LYCKORUS GÅNGER TUSEN!!
Phoenix – Lisztomania


Ida

Men gud vad glad jag blev, tack :)



PUBLICERAT: 2010-01-19, 21:29:53 | URL: http://md.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: